Master of Arts in Organizational Leadership

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

TGI biedt de eerste en enige Master of Arts in Leadership in Connecticut. Ons unieke programma benadert leiderschap als een kunst en een wetenschap.

De faculteit voor de Master of Arts in Organizational Leadership (MAOL) werd samengesteld om de meest uiteenlopende en stimulerende ontwikkelingservaring mogelijk te maken. omvat adviseurs voor enkele van 's werelds grootste bedrijven - evenals enkele van de beroemdste opstarters. De faculteit omvat ook academici en onderzoekers. Samen werken zij samen met TGI-studenten om elke leerling te helpen bij het identificeren, definiëren en bereiken van hun visie op leiderschap - in de gemeenschap, op het werk of zelfs thuis.

Studenten ontwerpen en uitvoeren geïndividualiseerde "doorbraak" -projecten, vaak tot verbazingwekkende resultaten. In de afgelopen projecten is opgenomen het opzetten van een netwerk van zorgklinieken in Haïti, een non-profit-verzekeringsmaatschappij met een liefdadigheids doel, het creëren van partnerschappen en allianties tussen lokale educatieve districten en overheidsinstanties en een aantal andere initiatieven die inkomsten hebben gegenereerd en kostenbesparingen in de miljoenen dollars.

Maar de echte waarde van dit programma kan niet worden gemeten in dollars en cent. Het is in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van elk van onze studenten en alumni, die zich ertoe inzetten om leiderschap van hun capaciteit te maken en wier leiderschap actief een verschil maakt in de wereld waarin we leven.

De MAOL Experience

Leren in de MAOL treedt op door 3 soorten ervaring: Onderzoek, Praktijk en Toepassing. Samen vormen deze drie benaderingen een integratieve benadering om uw unieke uitdrukking van Leiderschap te verkennen, uit te leggen en uit te drukken. Houd er rekening mee dat leerervaringen geen discrete cursussen zijn, maar een manier voor toekomstige studenten om te begrijpen wat ze in het programma zullen ervaren.

Programma Structuur & Ervaring

De MAOL is een cohortervaring: in de loop van twee jaar gaat u in alle coursework met dezelfde groep van 8-12 personen. Dit formaat vergemakkelijkt de vorming en verzorging van een krachtige gemeenschap van beoefenaars. In onze ervaring in de afgelopen 25 jaar is de waarde die uit de gemeenschap van leerlingen voortkomt in de tijd zo belangrijk voor uw ontwikkeling als de waarde die wordt geleverd door de instructeurs die we met u samenwerken. Het houden van opzettelijke ruimte voor deze gemeenschap om te vormen is een van de primaire verantwoordelijkheden van de kernfaculteit van het programma.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Graduate Institute is a state-accredited graduate school dedicated to promoting an Integrative and Holistic Worldview through the study of Health, Wellness, Education and Personal and Professional ... Lees meer

The Graduate Institute is a state-accredited graduate school dedicated to promoting an Integrative and Holistic Worldview through the study of Health, Wellness, Education and Personal and Professional Transformation. Lees Minder