Master of Arts in organisatorisch leiderschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Je hebt een verlangen naar iets meer gevoeld, om de leider die je hebt geroepen te zijn geworden.

Je bent klaar om de volgende stap in uw carrière te nemen, om een ​​grotere mate van leiderschap en controle over uw toekomst te nemen. De Master of Arts in Organizational Leadership zal u uitrusten om anderen met echte vertrouwen en balans leiden. Dit programma is bedoeld voor werkende professionals met twee levering opties om u de flexibiliteit die u nodig hebt om je diploma te verdienen terwijl ze blijven werken in uw huidige rol. Beginnend in de herfst van 2016 kunt u zich inschrijven voor de 100% online-formaat beschikbaar vanaf elke locatie, of de in-persoon formaat dat op een avond per week vergadert onze Mission Valley campus in San Diego.

Dit programma zal u uitrusten om uw roeping te vervullen, met cursussen zoals Leading in Diverse Gemeenschappen, conflicthantering en verandering, organisatorische systemen en gedrag, en nog veel meer.

Programma overzicht

Steeds een leider vereist een set van unieke vaardigheden - het vermogen om te begrijpen en te beheren mensen, tijd en relaties die kracht, vertrouwen en creativiteit vereist.

PLNU's Master of Arts in Organizational Leadership (Maol) is een directe reactie op de behoefte die organisaties uiten voor mensen die weten hoe om strategisch te leiden in de huidige complexe en veranderende sociale en economische omgeving.

In dit programma, zult u de kunst en kunde van strategische besluitvorming en het oplossen van problemen binnen de politieke en culturele context van een organisatie te onderzoeken.

Of u kiest voor de 100 procent online optie of de klas ervaring, werk je in een cohort groep evenals kleinere collaborative learning teams die u de mogelijkheid om een ​​professionele en persoonlijke netwerk van mensen die uw doelstellingen delen te ontwikkelen zal bieden alsmede te gebruiken technologie om teambuilding en communicatieve vaardigheden, een dynamiek die weerspiegelt wat je buiten het klaslokaal zal ervaren in vergaderingen, conferenties, en project management te testen.

KOSTEN

$ 470 (per eenheid) voor het studiejaar 2016-2017

Programma te starten datum

  • Zomer 2016: 2 mei 2016 (alleen online)
  • Fall 2016: 12 september 2016 (online of hybride-formaat)
  • Er is een online oriëntatie die begint een week voor de start van de helft.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Point Loma Nazarene University is known for being forward-thinking. At PLNU, academics, faith, and community are all vital.

Point Loma Nazarene University is known for being forward-thinking. At PLNU, academics, faith, and community are all vital. Lees Minder
San Diego , VS Online + 1 Meer Minder