Master of Arts in onderwijskundig leiderschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Eenheden: 45 kwartseenheden (15 gangen)
Programma Lengte: 1,5 - 2 jaar; Voltijd Deeltijd
Start data: Herfst, Winter, Lente of Zomer
Onderwijsmethode: Op de campus De master of arts-graad in de onderwijsadministratie omvat de 36 eenheden cursussen die nodig zijn voor de Preliminary Administrative Services Credential (dat is geaccrediteerd door de California Commission of Teacher Credentialing) plus een extra 9 eenheden keuzevakken. Kandidaten die de Preliminary Administrative Services Credential behalen, kunnen de Master of Arts-diploma behalen door drie extra keuzevakken te kiezen die in samenwerking met de academische adviseur zijn gekozen.

De master of arts diploma in de onderwijsadministratie is ook geschikt voor personen die hun Preliminary Administrative Credentials hebben behaald en hun kennisbasis willen versterken en voor personen die geen onderwijs- of leerlingpersoneel hebben, maar hun kennis van Administratie en leiderschap in onderwijsinstellingen om carrière in privéscholen te volgen of om voor te bereiden op een doctoraatstudie. Dit programma richt zich op de California Professional Standards for Educational Leaders.

Leerplan

Cursus Titel Eenheden
EDUC 360 organisatorische leiding 3
EDUC 361 Onderwijsleiderschap 3
EDUC 362 Organizational Behavior 3
EDUC 363 Organizational Governance and Law 3
EDUC 364 Leiderschap Field Lab 3
EDUC 365 Human Resource Ontwikkeling 3
EDUC 366 Communautair Leiderschap 3
EDUC 367 Contextual Field Lab 3
EDUC 368 Programma evaluatie 3
Kies er een
EDUC 369
OF
EDUC 490
Actie onderzoek
OF
Onderwijsmethoden
3
Kies er een
EDUC 370
OF
EDUC 376
Gemeenschap & Techniek. Laboratorium
OF
Tech. Leiderschap verbeteren
3
EDUC 371 Programma-interventies 3
EDUC 374 Organisatiecultuur 3
EDUC 428 Financieel Management 3
EDUC XXX Electieve 3
Totale Eenheden 45

Toelatingseisen

Om te solliciteren op de School of Education and Counseling Psychology, zullen de aanvragers de algemene en programma-specifieke eisen die hieronder zijn vermeld, moeten voltooien.

 1. Vul het online aanvraagformulier in
 2. Voltooi en verzend Verklaring van Doel.
 3. Dien een $ 50 niet terugbetaalbare aanvraagkosten in
 4. Stuur een actueel CV of CV in
 5. Twee exemplaren van officiële transcripties van elke post-secundaire instelling zijn aanwezig (ongeacht de duur van de studie of het aantal opleidingen gevolgd)
 6. Aanbevelingsbrieven. Alle programma's vereisen 2 brieven van aanbeveling, behalve de MA in Counseling en MA in Counseling Psychology programma's die 3 brieven van aanbeveling vereisen

Opmerking: GRE of GMAT scores zijn niet vereist voor toelating.

We hebben geen aanbeveling nodig. Letters moeten betrekking hebben op academische en / of professionele kwalificaties, niet alleen het persoonlijke karakter en mogen niet van familie of vrienden zijn. Aanbevelingsbrieven kunnen direct via e-mail naar ecpadmissions@scu.edu of direct naar onze school worden verzonden op het onderstaande adres door de recommender. Recommender kan ook de brieven direct naar de aanvrager mailen, die het dan per mail of per mail direct naar onze school kunt sturen. Let op, als u deze methode kiest, moet de aanbevelingbrief in een envelop worden verzegeld en door de recommender over de flap getekend zijn.

U kunt deze documenten afzonderlijk of samen indienen via e-mail naar ecpadmissions@scu.edu; Of per mail naar ons toelatingsbureau bij:

School voor Opvoedkunde en Counseling Psychologie:

Guadalupe Hall
455 El Camino Real
Santa Clara, CA 95053-0207

Internationale Aanvrager Vereisten

 1. Engels Vaardigheidsexamen: TOEFL (score van 90 of hoger) of IELTS (score van 6,5 of hoger) is vereist voor internationale studenten die hun post-secundair onderwijs hebben afgerond in een andere taal dan Engels. TOEFL of IELTS kan worden afgeweken indien uw bachelor (en master's, indien van toepassing) zijn afgerond op instellingen waar Engels de hoofdtaal van de opleiding is. Alle aanvragers kunnen echter gevraagd worden om verder te voorzien in Engels vaardigheid, indien nodig.
 2. <li>  Internationaal Onderwijs Evaluatie: Transcript evaluaties zijn vereist door een van de goedgekeurde NACES agentschappen. Aanvragers van het MATTC-programma moeten hun transcripties evalueren door een van de door de CTC goedgekeurde agentschappen. Houd er rekening mee dat transcriptevaluaties de mate-equivalentie en de Amerikaanse GPA-equivalentie moeten bevatten. Wij adviseren het evaluatieverslag van de cursus.</li>
  <li>  Bewijs van fondsen: De VS-visumvoorschriften vereisen dat er voldoende geld beschikbaar is om uw reis-, verblijfskosten- en studieprogramma te financieren. Raadpleeg de website van de International Student Services voor een actuele inschatting van de kosten verbonden aan een volledig jaar van academische studie in de ECP.</li>
  

Na ontvangst van de officiële toelatingsbrief moet de student contact opnemen met het ECP Admissions kantoor, ecpadmissions@scu.edu, voor de I-20 documentatie om een ​​F-1 studenten visum aan te vragen. Nadat dit is afgerond, wordt het doorgestuurd naar het International Student Services Office.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Guided by strong dedication to academic excellence and service to society, the School of Education and Counseling Psychology at Santa Clara University educates compassionate, competent, and ethical pr ... Lees meer

Guided by strong dedication to academic excellence and service to society, the School of Education and Counseling Psychology at Santa Clara University educates compassionate, competent, and ethical professionals committed to meaningful and supportive engagement with diverse people, schools, and communities built on the foundation of our Core Values. Lees Minder