Master of Arts in onderwijskundig leiderschap

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Arts in onderwijskundig leiderschap

De Master of Education met een specialisatie in Educational Leadership graad is ontworpen om certificering voor opdrachtgeverschap mogelijk in een 36 uur durend programma. Het wordt aangeboden in de acht weken durende formaat, klassen voldoen aan een avond per week, voor 4 1/2 uur. Full-time inschrijving is een cursus per acht weken termijn. Full-time inschrijving tijdens het academiejaar en twee cursussen voor twee zomers maakt voltooiing in twee kalenderjaren. Studenten die werkzaam zijn full-time worden aangemoedigd niet om een ​​zwaardere lading te nemen.

Toelatingsvoorwaarden

Elke aanvrager moet een bachelor's degree van een regionaal erkende Verenigde Staten instelling voor hoger onderwijs of vier jaar van gelijkwaardige full-time college werk van een geaccrediteerde buitenlandse instelling.

De minimale undergraduate Grade Point Average (GPA) die nodig is voor toelating is 3,00 op een schaal 4,00. Studenten met een GPA tussen 2.75 en 3.0 kan worden beschouwd voor toelating als zij een aanvaardbare GRE of GMAT score of voldoen aan andere voorschriften per discretie van het programma directeur. In sommige omstandigheden kan de status van de proeftijd worden verleend aan degenen die niet voldoen aan de minimale toelating normen. Hoewel entree testscores op zich niet de enige of laatste criterium voor de toekenning of weigering van toegang tot elke student vormen, zal elk programma dat testscores gebruikt ze, overwegen in combinatie met andere criteria, als een essentieel onderdeel van de vereisten voor het verlenen van volledige toelating .

Aanvragers die een master's degree zijn niet verplicht om scores op GRE of GMAT.

Toelating kan worden ingetrokken indien deze is toegekend op basis van substantieel onjuiste informatie of het weglaten van relevante feiten, die, voor zover bekend op het moment van de toelating, zou hebben geleid in de ontkenningsfase. Om de applicatie te voltooien, moet de aanvrager de volgende documenten voorleggen aan de Graduate School, tenzij anders aangegeven door het beleid:

  • Een aanvraag voor afgestudeerde toelating.
  • Een aanvraag vergoeding.
  • Een officiële transcriptie van de bachelor's degree aan de Graduate School die door de uitgevende instelling.
  • Het officiële verslag van de score op de geschiktheid delen van de GRE of GMAT, al naargelang het geval is, indien nodig, rechtstreeks naar de Graduate School door de keuringsinstantie.
  • Een twee-pagina filosofie van het onderwijs en hoe dat leidde u een diploma en certificering in Educational Leadership verlangen.
  • Een brief van aanbeveling van een school beheerder die uw werk heeft begeleid.
  • Felony antecedentenonderzoek en FBI vingerafdrukken te controleren.
  • Kindermishandeling en verwaarlozing screening.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a ... Lees meer

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a member of the North Central Association of Colleges and Schools. Lees Minder
Parkville , Kansas stad + 1 Meer Minder