Master of Arts in interaction design

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Arts in Interaction Design

&nbsp

Met 3 keuzes van de studie plan (gericht op studenten van verschillende achtergronden), 3 uitgangen (het verstrekken van uiteenlopende diepten van de studie), en 3 lengtes uiteraard (het ondersteunen van studenten 'workflow-behoeften), wordt deze master ontwikkeld om' user-vriendelijke ' . De lessen variëren van het ontwerp theorie en ontwerpend onderzoek door middel van workshops om praktische vaardigheden-cal 'hands-on' project-gerichte leren.

&nbsp

Studenten krijgen de gelegenheid om ten minste een jaar door te brengen die hun Interaction Design verbonden belangen op proefschrift projecten rond thema's als kritisch discours, semiotische analyse, Sociale Narrative, ervaring Design, communicatieve omgevingen, Pervasive Networks, Pattern Talen, Media Channeling is, Posthuman Ethiek, Multi-sense Engagement, Digitale Ontologie, Materiële Interacties en "Glocal" Diversiteit.

&nbsp

&nbsp

Programma-opties

&nbsp

Het Interaction Design programma vereist studenten om hun hands-on te ontwikkelen creatieve en praktische vaardigheden, alsmede de meer theoretische aspecten van de interactie-ontwerp. Keuzevakken zijn ontworpen om aan studenten aanspreken met verschillende achtergronden en interesses. Drie studierichtingen worden aangeboden:

PLAN A1: (Full proefschrift optie) Voor meer volwassen studenten al aan het werk in de industrie, zal de masteropleiding biedt de mogelijkheid om echt een diepgaande focus op een aspect van de discipline die vinden ze bijzonder interessant met het oog op steeds een actieve bijdrage op hun vakgebied. Studenten zijn verplicht om twee laatste inzendingen te produceren; een afstudeerproject (meestal praktische) en een scriptie essay (meestal geschreven).

PLAN A2: (Half-scriptie optie) Voor afgestudeerden uit verwante disciplines, zoals multimedia, communicatie-Design, of Communication Arts, zal de masteropleiding bieden een kans voor zowel een grondige studie en bredere ontwikkeling binnen het vakgebied. Studenten zijn verplicht om nog een laatste indiening in kennis te produceren, hetzij een afstudeerproject (meestal praktische) of een scriptie essay (meestal geschreven). Naast de studenten nodig zullen zijn om te studeren en gaan zes interaction design thema's die door het programma.

Plan B: (Cursussen & Independent Study Project) Voor afgestudeerden uit andere disciplines die wensen om hun onderwijs en carrière te richten op deze spannende nieuwe veld. De masteropleiding biedt de mogelijkheid om meer fundamentele aspecten van de discipline en die de studenten om meer te onderzoeken in de diepte-elementen te bestuderen. Studenten zijn verplicht om cursussen bij te wonen op de tien Interaction Design onderwerpen.Naast studenten worden verplicht om een ​​onafhankelijk onderzoek-project producten met een waarde 6 credits.
Alle drie de studie opties te ondersteunen gevarieerd leerstrategieën met inbegrip van onderzoek door middel van de praktijk, vaardigheden ontwikkeling door middel van workshops, onderzoeksmethodologie, en theoretische redenering. Het programma streeft naar een sfeer, waarin studenten verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leren, onderzoek, en toegepast reflectie. De traditionele lezingen worden tot een minimum beperkt.

&nbsp

&nbsp

Carrièremogelijkheden

&nbsp

• Software Research & Development
• Web development & on-line diensten
• Mobiele apparaten & Telecommunications
• Games design & development
• Interactieve installaties & Entertainment
• Informatie design & Informatie technologie • productontwerp en-ontwikkeling

Laatst bijgewerkt op aug 2012

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Opgericht in 1993, de Aziatische Universiteit is de eerste volledig internationale universiteit in Thailand. De universiteit bevindt zich in Chon Buri provincie ongeveer 150 km van Bangkok, en een kor ... Lees meer

Opgericht in 1993, de Aziatische Universiteit is de eerste volledig internationale universiteit in Thailand. De universiteit bevindt zich in Chon Buri provincie ongeveer 150 km van Bangkok, en een korte 25-30 minuten rijden van de badplaatsen van Jomtien en Pattaya. &nbsp Kleine klassen te zetten matige schoolverlaters in buitengewone afgestudeerden. Zoals ze zeggen, 'in een kleine klasse die u niet kunt niet begrijpen '. &nbsp In klassen met intense leraar-leerling interactie, innovatieve onderwijsvormen, zoals actief leren, peer-to-peer-instructie, en minimaal invasieve onderwijs zijn de regel, dan uitzondering. De cursussen worden gegeven in het Engels. Alle docenten werden opgeleid aan westerse universiteiten; ongeveer 75 procent zijn native speakers van het Engels.Naast hun academische kwalificaties, alle docenten putten uit uitgebreide praktische ervaring. &nbsp De universiteit beschikt over alle faciliteiten van een moderne universiteit, waaronder slaapzalen voor mannelijke en voor vrouwelijke studenten, en een modern sportcomplex voorzien van een fitnessruimte, vier squashbanen met airconditioning, vier badmintonvelden, twee basketbalvelden en een full-size voetbalveld . Lees Minder
Bangkok , Bangkok , Pattaya City + 2 Meer Minder