Master of Arts in het sociaal beleid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Arts in het sociaal beleid is bedoeld voor artsen, managers en bestuurders in de publieke en private for-profit en non-profit sectoren die willen doeltreffende meer informatie over hoe te maken, hetzij gouvernementeel of organisatorische beleid meer.

&nbsp

Studenten in de Sociaal Beleid doctoraalprogramma vaak betrokken zijn bij of geïnteresseerd in het begrijpen en verbeteren van beleid dat invloed hebben op de loopbaan van collega's, het leven van deze hun organisaties dienen, en hun gemeenschappen.

&nbsp

In dit programma bouw je vaardigheden in de beleidsvorming, uitvoering en analyse en het ontwikkelen van een beter inzicht in de verbindingen tussen federale, staats-, lokale en organisatorische beleid en beleidsprocessen.

&nbsp

De Master of Arts in het sociaal beleid is een 36-kredietprogramma dat 12 drie-krediet cursussen omvat. Er zijn vier kern cursussen, vier keuzevakken, en vier in verband met onderzoek cursussen die worden afgesloten met een afstudeerproject.

&nbsp

Flexibele online onderzoek

&nbsp

U vult uw werk in de Sociaal Beleid graduate programma voornamelijk door online cursussen. Dit formaat biedt een grote flexibiliteit en interactiviteit, zodat u met uw instructeur, faculteit mentor, en collega-studenten te betrekken op momenten die het meest geschikt is voor jou. Het maakt ook het volledige gamma van de academische de cursus middelen beschikbaar om u op elk moment van de dag of week.

&nbsp

Dit omvat alle cursus informatie, discussie ruimten, toegang tot volledig online bibliotheek middelen, en "high end" verbeteringen, waaronder self-assessments, simulaties en modellering (indien van toepassing).

&nbsp

&nbsp

Residenties: Uw kans om te netwerken, samenwerken en leren

&nbsp

Drie korte termijn Statewide residenties brengen studenten en docenten samen voor twee dagen per gedurende het eerste jaar van de studie. Deze zich voordoen in de buurt van het begin van elk van uw eerste drie termen in het programma en bieden leerervaringen gebonden aan het curriculum van het eerste jaar. Daarnaast kunt u uw uiteindelijke project aanwezig zijn op een residentie aan het eind van uw programma.

&nbsp

Op deze residenties heeft u de gelegenheid elkaar te ontmoeten en interactie met andere Sociaal Beleid studenten uit de hele staat en het land. Ingezetenschap ervaringen een aanvulling op de online cursussen in die gebieden waar individueel en in groep interacties studenten leren bevorderen, vanaf de ontwikkeling van teamwerk vaardigheden om mondelinge presentaties.

&nbsp

Onder het ingezetenschap ervaringen zijn activiteiten zoals mock wetgevende hoorzittingen, teamontwikkeling en presentaties, werkvergaderingen over de ontwikkeling van je afstudeerproject en individuele presentaties. Deze mix van online cursussen met face-to-face interactie op deze residenties heeft bewezen een productieve aanpak voor de rijpere, volwassen leerders.

Laatst bijgewerkt op dec 2010

Over de school

Opgericht in 1971, Empire State College, State University van New York, is een van de 13 universiteiten de colleges van kunsten en wetenschappen, geaccrediteerd door het Midden-Staten de Commissie op ... Lees meer

Opgericht in 1971, Empire State College, State University van New York, is een van de 13 universiteiten de colleges van kunsten en wetenschappen, geaccrediteerd door het Midden-Staten de Commissie op het Hoger Onderwijs. We zijn uniek ontworpen om volwassenen nastreven associate, bachelor-en masteropleidingen dienen. Het college biedt betaalbare, SUNY graden ter plaatse op 35 locaties in de staat New York en in het buitenland, evenals volledig online. &nbsp U kiest zelf hoe, wanneer en waar u te bestuderen. Als je cursussen te volgen in het Empire State College, bent u onder de 17.000 volwassen cursisten diende jaarlijks door het college. &nbsp Wij bieden: Betaalbare SUNY collegegeld Graden die kan worden afgestemd op uw opleiding, carrière en persoonlijke doelen te bereiken Een duidelijke procedure voor de beoordeling en toekenning van een krediet voor college-niveau te leren van uw werk-en levenservaring Een onafhankelijke studie, geleid door een uitstekende SUNY faculteit mentoren, die u toelaat om te studeren op uw gemak "Transfer-vriendelijke" beleid Student online bibliotheek en studie middelen In de afgelopen SUNY student enquêtes, het Empire State College gelederen consequent # 1 in tevredenheid van studenten. Onze online opleidingen zijn de industrie-leiders met meer dan 300 cursussen beschikbaar. &nbsp Onze 53.000 afgestudeerden zijn er trots op dat hun diploma's zijn actueel, relevant en verhandelbare, leidt vaak tot promoties, nieuwe werkgelegenheid of master studies. Lees Minder
Saratoga Springs