Master of Arts in het onderwijs (mat)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Arts in Teaching (MAT)
Credits Vereist: 42/48


De Master of Arts in Teaching programma (MAT) is gericht op personen met een bachelor's degree in gevarieerde gebieden en bestrijkt een periode van vijf (5) semesters, waaronder zomer sessies. De filosofie van het programma is om opvoeders voor de beroepspraktijk en verantwoord leiderschap versterken door middel van een rijk, gevarieerd en dynamisch curriculum. Het laat verder ervaring om content over verschillende vakgebieden met betrekking theorie naar de praktijk te integreren.

FILOSOFIE


De Master of Arts in het onderwijs programma wil de opvoeders voor de beroepspraktijk en verantwoord leiderschap versterken door middel van een rijk, gevarieerd en dynamisch curriculum en biedt een hogere mate pro-gramma dat de clientèle in staat zal stellen om deel te nemen in het onderzoek voortgezet activiteiten die bijdragen aan sustain kunnen ontwikkeling.

RATIONALE


De huidige realiteit van het onderwijs als een voertuig voor de duurzame ontwikkeling vereist een nieuwe aanpak in de opvoeding van professionals die reflecterende, welbespraakt, vindingrijk, creatief en doelgericht. Deze visie is gebaseerd op het uitgangspunt dat het onderwijs van de eenentwintigste eeuw en daarna functioneel en relevant voor de behoeften, uitdagingen en veranderingen om ons heen moet.

De Master of Arts in Teaching programma (MAT) is een graduate opleiding voor alle gekwalificeerde personen die een opleiding op het gebied van onderwijs, bedrijfsleven, gezondheidszorg en andere private / publieke sector te bieden. De MAT is ontworpen om kandidaten in een van de drie-programma gebieden te certificeren; Primaire, secundaire en Volwassenenonderwijs. De cursus werk integreert content en didactiek met een sterke nadruk op de wezenlijke leer competenties.

DOELSTELLINGEN


Het programma:

  1. Biedt de deelnemers met een goed begrip van de huidige trends van het creëren en gebruiken van tech-nologie voor duurzaam onderwijs.
  2. Faciliteert kritisch denken voor de groei en ontwikkeling van het onderwijs.
  3. Bloot deelnemers aan een dynamisch en geïntegreerd curriculum dat zal hen in staat stellen om goed onderwijs beoefenaars zijn.
  4. Hiermee kan de clientèle te nemen aan de moeite waard onderzoek dat zal resulteren in het verhogen van educatieve voordelen.
  5. Machtigt de deelnemers te worden betrokken bij de integratie van kennis tussen de diverse vakgebieden.
  6. Het biedt de typische omgeving die de clientèle zal inspireren om verantwoordelijke leiders en ondernemers te worden op het gebied van onderwijs.
  7. Faciliteert de deelnemers in het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en evalueren van de educatieve programma's.
  8. Creëert een bewustzijn van de multiculturele diversiteit van de soci-schappij en de implicaties voor het onderwijs.
  9. Biedt mogelijkheden voor een breed scala aan praktische ervaringen in en uit van de educatieve instelling.
  10. Helpt de beoefenaar om te begrijpen zelf, zich bewust worden van de gewenste waarden en ethiek en in staat zijn om deze te bevorderen voor de verbetering van de samenleving.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

MICO UNIVERSITY COLLEGE is registered by the University Council of Jamaica ( UCJ ) to provide teacher education at the graduate degree level. It should be noted that this programme is approved by the ... Lees meer

MICO UNIVERSITY COLLEGE is registered by the University Council of Jamaica ( UCJ ) to provide teacher education at the graduate degree level. It should be noted that this programme is approved by the University Council of Jamaica ( UCJ ). Lees Minder