Master Of Arts In Het Internationale Bedrijfsleven En Economie

Schmalkalden University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master Of Arts In Het Internationale Bedrijfsleven En Economie

Schmalkalden University of Applied Sciences

&nbsp

Master of Arts in International Business and Economics


Welkom op de FIBAA Accredited programma aangeboden door de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen aan de Universiteit van Toegepaste Wetenschappen Schmalkalden. Wij zijn zeer begaan het feit dat een onderwijsinstelling of excellence 'in het gebied van bedrijfskunde en economie. Gelegen in een kleine stad bijna in het geografische centrum van Duitsland, streven we naar een internationale groep van studenten en verwachten dat ongeveer de helft van onze masterstudenten aan een internationale achtergrond hebben en afkomstig zijn uit verschillende landen.


Deze constellatie in combinatie met kleine klassen, een moderne campus gebouw met state-of-the-art technologie en een hoge mate van interactie tussen studenten en docenten een leeromgeving kun je elders niet vindt.


Dit programma weerspiegelt ons idee om onze meest gewaardeerde activa moeten verstrekken - onze studenten - met een werkelijk internationale aanpak in een uniek programma en voor te bereiden op een succesvolle professionele carrière in het bedrijfsleven of voor hun latere onderzoek.

De Master of Arts in International Business and Economics start in oktober, en is een van twee jaar op onderzoek gebaseerde kwaliteitsprogramma met een sterke internationale focus.

&nbsp

&nbsp

Onderwerpen

&nbsp

Onderwerpen zijn onder meer:

  • Filosofie,
  • Computer-Based Analysis,
  • Accounting,
  • Management,
  • Uitgebreid Economie,
  • International Economics

&nbsp


Toelatingsvoorwaarden

  • Uitstekende academische graad in Business, Management, Economie of aanverwante disciplines (bachelor, diploma of gelijkwaardig diploma). Je moet behoren tot de beste 25% van de afgestudeerden van de opleiding. Een confirmerende brief van uw universiteit zou nuttig zijn voor ons om deze kwalificatie te beoordelen.
  • Bewijs van Engels taalvaardigheid voor anderstaligen:. TOEFL minimale score 550 (paper-based) of 213 (computer-based) of 79 (internet-based) punten of IELTS minimum score 6,5

&nbsp

&nbsp

Dual Degree

We zullen in staat zijn om een ​​duale opleiding aan onze beste studenten aan te bieden. Details over de aanvraagprocedure en de procedures, en een inleidende presentatie zal worden gegeven tijdens de eerste semester in Schmalkalden.

We hebben dual degree overeenkomsten en die geeft je toegang tot een MBA-graad bij verschillende toonaangevende business schools in de Verenigde Staten, en een Master of Science graad aan een superieure universiteit in Canada.


Als student van de Universiteit van Toegepaste Wetenschappen Schmalkalden wordt u vrijgesteld van collegegeld in de VS. Gecoördineerde curricula aan beide universiteiten kun je beide programma's te voltooien zonder verlies van tijd.

Collegegeld

&nbsp

Omdat de Univ ersity of Applied Sciences Schmalkalden (UAS) is een openbare universiteit, zijn er geen collegegeld gedekt voor alle studies namens ons. De enige vergoeding die u zal moeten houden met het abonnement te betalen aan de UAS is een administratieve vergoeding van momenteel € 82 per semester (inclusief een lokale trein kaartje op het gebied van Thüringen). Daarom moet u overwegen de kosten van ongeveer € 328 voor een regelmatig onderzoek naar termijn van 4 semesters.

&nbsp

Let op: het mogelijk is dat uw huis universiteit kan een collegegeld in rekening voor haar rekening in het geval u deel te nemen aan een duale opleiding tussen de universiteit en de UAS.

&nbsp

&nbsp

Semesters


Het eerste jaar (twee semesters) zal plaatsvinden van:

  • Dinsdag de 04 oktober 2011 (opening) tot en met vrijdag de 17 februari 2012 en
  • Maandag de 2 april 2012 tot vrijdag de 3 augustus 2012

&nbsp

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
328 EUR
Information
Deadline
Locations
Dates