Master of Arts in het Engels: concentratie in TESOL

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Arts in het Engels met Concentratie in Teaching Engels naar Anderstaligen (TESOL) wordt aangeboden als gevolg van een lokale, nationale en internationale vraag naar personen die bereid zijn om verschillende diensten uit te voeren in het Engels als vreemde of tweede taal. Deze concentratie bevat werk in de literatuur en vreemde talen, met keuzevakken in het onderwijs en de sociale wetenschappen, maar ook specialistisch werk op een gevorderd niveau in de taalkunde en taalonderwijs. De concentratie verzorgt trainingen voor leerkrachten en een geschikte achtergrond voor toezichthouders en anderen die verantwoordelijk zijn voor het opstellen van de materialen en opleidingen in het Engels als vreemde of tweede taal. Afronding van de MA in het Engels TESOL programma kan niet voldoen aan de eisen voor leraar credentialing in de staat Californië; sommige California geloofsbrieven kan extra werk natuurlijk en / of examens nodig.

De Master of Arts met Concentratie in Teaching Engels naar Anderstaligen (TESOL) bereidt studenten specifiek om Engels te onderwijzen aan niet-native speakers van de taal. De meeste afgestudeerden van het programma te worden TESOL leerkrachten in het volwassenenonderwijs klassen, openbare scholen, intensieve taalprogramma's, en hogescholen hetzij in de Verenigde Staten of andere landen. Anderen kiezen voor de werkgelegenheid in aanverwante gebieden zoals programma administratie, curriculum ontwerp, materialen schrijven, en lerarenopleidingen.

SFSU

Career Outlook

Afhankelijk van de keuze van het onderwerp focus en / of vaardigheden keuzevakken studenten ', zouden de studenten worden voorbereid voor entry-level banen als schrijvers, redacteuren, desktop of multimedia-uitgevers, informatie ontwikkelaars en ontwerpers, en / of communicatie managers produceren en het toezicht op de technische documentatie, content management systemen, training of ondersteuning materialen, rapporten of voorstellen, en promoties of publiciteit.

Graduate Programma's in het Engels

Advisering staat centraal in het programma. Studenten moeten hun adviseurs te zien om hun programma's in eerste instantie vorm te geven, om goedkeuring voor de cursus keuzes te krijgen, en voor te bereiden op het mondeling examen. Voor meer gedetailleerde informatie over het verkrijgen van het adviseren, neem dan contact op met de afdeling Engels afgestudeerde secretaris.

Alle MA kandidaten die wensen om de enkel onderwerp Teaching Credential ontvangen gelijktijdig met de MA moeten overleggen met een geschikte adviseur in het College van Onderwijs.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

San Francisco State University is one of the nation's leading public urban universities. Promoting respect for scholarship, freedom, and human diversity, the University's faculty and administration en ... Lees meer

San Francisco State University is one of the nation's leading public urban universities. Promoting respect for scholarship, freedom, and human diversity, the University's faculty and administration encourage students to ignore traditional barriers. Here students learn by helping people solve real-life problems, take part in research projects with senior faculty, collaborate with classmates, and explore future personal horizons and career pathways. Lees Minder