Master of Arts in Economics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Arts in de economie

OVER


Afgestudeerden van de Master of Arts in Economics hebben de kennis en ervaring om te kwalificeren voor een breed en snel groeiend assortiment analistenposities in de particuliere of publieke sector. Afgestudeerden zullen bijzonder geschikt zijn voor posities die zowel modelleringsvaardigheden als grote ervaring in de analyse en interpretatie van bedrijfsniveau, industrie of macro-economische gegevens vereisen.


Een uniek kenmerk van het programma is een drie-gangs kernsequentie in toegepaste econometrie. Deze cursussen benadrukken de toepassing van modelleringstechnieken en data-analyse bij de invoering van zaken en projecten. Via deze cursussen verwerven de studenten kennis van actuele krachtige statistische software en ruime ervaring in het werken met een verscheidenheid aan echte datasets.


Afgestudeerden van het MA-programma in de economie, naast hun zeer competitieve terminale referenties als analisten, vinden hun diploma een uitstekende brug voor doktorale werk, als hun carriere weg in die richting ligt. Studenten met een bijzondere interesse in financiële of gezondheidszorgsposities kunnen de facultatieve specialisaties in de financiële of gezondheidseconomie kiezen.


500 en 600 niveaus worden in de avond aangeboden, ofwel één avond per week van 7-9: 40 uur of twee keer per week van 5:30 tot 6: 45 uur. Alle business cursussen worden gehouden in Snead Hall. De flexibiliteit van ons programma stelt studenten in staat om voltijds of deeltijd per semester in te schrijven, afhankelijk van hun voorkeur.

Leerplan


Studenten kunnen kiezen voor een Master of Arts in de economie zonder specialisatie of kunnen zich specialiseren in financiële of gezondheidseconomie. De specialisatie in de financiële economie combineert de theoretische en econometrische basis die is verkregen in de kerncursussen van de concentratie in de kwantitatieve economie, met een diepgaande studie van hun toepassing op de financiële markten. Afgestudeerden van het MA-programma in de economie met de economische economische specialisatie van de gezondheidszorg, naast hun zeer competitieve terminale referenties als analisten, vinden hun diploma een uitstekende brug voor doktorale werk, als hun carriere weg in die richting ligt, in programma's zoals de Doctoraat in gezondheidszorgbeleid en onderzoek aangeboden in de School of Medicine bij VCU.


De Master of Arts in Economics zonder specialisatie vereist 30 semester werkuren, terwijl de specialisaties in de financiële of gezondheidseconomie 33 semesteruren vereisen. Zowel een proefschrift als een nonthesis optie zijn beschikbaar.

Laatst bijgewerkt op jun 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Virginia Commonwealth University School of Business Gelegen op Main Street in Richmond, VA, de Virginia Commonwealth University School of Business levert zakelijke leiders klaar voor de echte wereld. ... Lees meer

Virginia Commonwealth University School of Business Gelegen op Main Street in Richmond, VA, de Virginia Commonwealth University School of Business levert zakelijke leiders klaar voor de echte wereld. De VCU School of Business staat in de top vijf procent van de business schools over de hele wereld vanwege de AACSB International geaccrediteerde-status. Onze toegewijde faculteit en toplocatie in een van de beste universiteiten in het land ervoor zorgen dat studenten de steun die ze nodig hebben om de aspecten van het bedrijfsleven ze het meest interessant na te streven. De school is een hechte gemeenschap binnen een grote stedelijke universiteit. Maak een wandeling rond Snead Hall, onze state-of-the-art gebouw, en je zal de studenten studeren samen in de fauteuils van het atrium te vinden, samen te werken op de groep projecten in onze veertien breakout kamers en de da Vinci Center, ontmoeting met faculteit het café, en het verzamelen van de studentenorganisatie vergaderzaal. Mogelijkheden om praktische werkervaring op te doen in overvloed dankzij de school veel verbindingen met de lokale en regionale bedrijfsleven. Studenten op zowel de undergraduate en graduate niveau communiceren met leidinggevenden door middel van cursussen, stages, en de industrie gelieerde studentenorganisaties. Onze Career Services centrum brengt studenten en werkgevers samen door carrière beurzen, netwerkbijeenkomsten, on-site interviews en andere carrière-bouwactiviteiten. Na het afstuderen, worden de studenten verwelkomd in de VCU Zaken Alumni Society, een sterk en trots netwerk van meer dan 25.000 alumni. Wij hopen dat u de tijd nemen om meer over de bachelors, masters, post-baccalaureaat certificaat en doctoraten we bieden leren - en dat zie je de kansen voor u klaar in het samenwerkingsverband, ervaringsleren omgeving binnen de school hoofdkwartier Snead Hall. Ben je klaar? Lees Minder