Master of Arts in Economics

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Arts in de economie

Verkoop- en omzetvoorspelling, trendanalyse op de markt, econometrische modellering-al deze vaardigheden zijn gebaseerd op toegepaste economie. Ze zijn ook een van de meest gewilde vaardigheden in het bedrijfsleven en de overheid.

De Darla Moore School of Business 'Master of Arts in Economics programma combineert een solide basis in de economie met de nadruk op het toepassen van die kennis op situaties in de echte wereld. Terwijl het programma studenten voorbereidt op carrières als professionele economen in overheid en zaken, gebruiken sommige afgestudeerden de opleiding als een springplank naar een verdere opleiding in de rechten of een doctoraat in
Zaken of economie.

Het programma is compleet voor drie studenten voor de meeste studenten, maar krachtig, met cursussen in zaken als bedrijfseconomie, kwantitatieve economie, geld en bankwezen, economische theorie, groei en ontwikkeling, internationale economie en industriële organisatie en overheidsbeleid.

Programma opties

De structuur van het Master of Arts in Economics (MA) programma zorgt voor flexibiliteit om te voldoen aan de specifieke interesses en behoeften van de individuele student. Alle studenten krijgen een sterke achtergrond in de economie, maar degenen die een toegepaste nadruk zoeken, krijgen kansen voor cursussen en onderzoekservaringen met directe relevantie voor hedendaagse zakelijke en maatschappelijke problemen. Studenten kunnen ervoor kiezen om zich te specialiseren in de afdeling's sterke punten in de internationale economie en economische groei of de toegepaste micro-economische gebieden van gezondheid, arbeid en milieu-economie. Ongeacht de gekozen specialiteit, alle afgestudeerden van het programma te tonen beheersing van de volgende competenties:

  • De mogelijkheid om economisch gerelateerde zaken analytisch te benaderen
  • Vermogen om gegevens adequaat te gebruiken om economische onderzoeksvragen empirisch te beantwoorden
  • Vermogen om onderzoeksresultaten effectief te communiceren.

Thesis en Non-thesis optie

Het MAEcon programma biedt nu zowel een proefschrift als een non-thesis optie, afhankelijk van de voorkeur van de student. Als een student de thesis track kiest, zullen 6 van de totale credituren van het programma proefwerk zijn. Als een student voor het niet-proefschrift selecteert, worden de credituren van de scriptie vervangen door 6 studiepunten (2 lessen) keuzevakken. Alle studenten moeten een uitgebreid examen na het voltooien van de kern cursussen.

CRITERIA VOOR TOELATING

Voorgraadse prestaties

Een voorwaardelijke diploma van een geaccrediteerde instelling moet in aanmerking komen voor toelating tot het MAEcon-programma. Het gemiddelde voorgraadse gemiddelde punt (GPA) bedraagt ​​ongeveer 3,3. Gediplomeerde coursework en / of (of de graad is verdiend of niet) wordt ook in aanmerking genomen. Transcripties van alle aanwezige instellingen moeten bij de Darla Moore School of Business worden ingediend.

Gestandaardiseerde test

Aanvragers moeten een geldige (vijf jaar of minder) Graduate Management Admissions Test (GMAT) score of het Graduate Record Examination (GRE) voor de toelating tot het MAEcon-programma beschouwen. De GMAT en GRE zijn samengesteld uit mondelinge, kwalitatieve en analytische afdelingen.

Afschriften

Als uw universiteit of universiteit PDF-aflevering van transcripten aanbiedt, geef ze dan de directeur van toelatingscontactgegevens om ervoor te zorgen dat de transcripties officieel worden beschouwd. Transcripties die aan personen, behalve de regisseur van toelatingen worden verzonden, mogen niet als officieel beschouwd worden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since its founding in 1919 as the School of Commerce, the Darla Moore School of Business has grown into a thriving center of academic excellence, with an enrollment of nearly 4,000 undergraduate stude ... Lees meer

Since its founding in 1919 as the School of Commerce, the Darla Moore School of Business has grown into a thriving center of academic excellence, with an enrollment of nearly 4,000 undergraduate students and over 800 graduate students. Lees Minder
Columbia , Columbia + 1 Meer Minder