Master of Arts in Economics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Arts in de economie

Het masteropleidingsprogramma biedt studenten de nodige kennis voor entry-level of mid-level posities die economische analyse en voorspelling uitvoeren binnen de industrie of overheid. Cursussen zijn geselecteerd om studenten in staat te stellen goed voorbereid te zijn voor deze evenals bijbehorende alternatieven.

Studenten streven naar de master's degree door een van de drie verschillende tracks te volgen. Elk spoor is ontworpen met een andere doelstelling, hoewel de keuze van de ene over de andere geen optie sluit die de student later wil volgen. Markten kunnen oplopen en dalen, maar onze afgestudeerden blijven voor.

Structuur


Track Ik berei de student voor voor een doctoraal programma. Het weerspiegelt het eerste jaar van de cursussen voor de Ph.D. In de economie. Studenten hebben de mogelijkheid om in de Ph.D. Programma na afloop van de eisen voor de masteropleiding. Als alternatief is deze track een uitstekende voorbereiding voor studie in doctorale programma's aan andere universiteiten. Dit diploma vereist 30 uur cursussen.


Track II is voor studenten die willen voorbereiden op een carriere waarvoor zij de vaardigheden van economische analyse toepassen. Deze banen zijn meestal in de financiële sector, overheidsinstellingen of industrie.

EC 570 Inleiding tot de wiskundige economie moet in de herfst worden ingevuld alvorens de masteropleiding in te voeren. Voor studenten die deze opleiding niet hebben afgerond, wordt deze les meestal aangeboden tijdens de zomerschool en ook als een intensieve drie weken cursus in augustus. De cursus is vooral bedoeld voor studenten die de Ph.D. Programma in de herfst, maar het zou ook de behoeften van masterstudenten dienen. Het afronden van deze cursus voor het herfs semester stelt studenten in staat om hun opleiding op tijd te voltooien. Dit programma vereist 27 uur cursussen.

Track III : De reeks cursussen verbetert de studenten 'inzicht in de kernbegrippen in de micro-economie en de macro-economie, en verbetert de vaardigheden van studenten om beleidsvraagstukken te begrijpen en te analyseren. Studenten krijgen ook kwantitatieve vaardigheden door middel van cursuswerk in econometrie en economische vooruitzichten. Dit diploma vereist 30 uur cursussen.

 
voorwaarden

Wij verwelkomen applicaties van alle voorgraadse majors en alle werkervaringsniveaus. Wij streven ernaar om een ​​diverse groep studenten toe te kennen met unieke achtergronden, ervaringen en doelen. Als zodanig zijn er geen specifieke klasvoorwaarden voor de Manderson-programma's. Onze vereisten zijn weinig, maar onze verwachtingen zijn veel, waaronder een toewijding aan uitmuntendheid, een strenge nastreven van doelen, een innovatieve geest en een vastberadenheid om aan de voorhoede te zijn van wat nu en relevant is voor de moderne onderneming.


Werkervaring

Ervaring is belangrijk voor de dynamiek van de leeromgeving van Manderson. Meestal heeft meer dan 60% van elke inschrijvende klas een aanzienlijke eerdere werkervaring. Het programma heeft ook een nichegroep van ongeveer 40% hoogstaande studenten met weinig of geen eerdere werkervaring. Ongeacht uw vorige werkervaring, geeft Manderson u ervaring voor de toekomst.


Toepassing

Online app.


Verklaring van Doel / Intent Essay

U heeft de mogelijkheid om uw essay elektronisch in te dienen na het afronden van uw online applicatie. Dit is het meest efficiënte middel om uw essay in te dienen. Verklaringen van doelstelling die digitaal worden aangevraagd, dienen bij het afgestudeerde aanvraagcentrum te worden ingediend.


Officiële GMAT of GRE Scores

Manderson programma's accepteren ofwel de Graduate Management Toelating Test (GMAT) of Graduate Record Examination (GRE). De aanvragers moeten een examen afleggen en verzoeken dat de scores elektronisch worden ingediend aan de universiteit van Alabama, die direct na afloop van het examen kan worden gedaan. Wij accepteren alleen officiële scores van ETS of Pearson VUE die minder dan vijf jaar oud zijn. Officiële scores moeten ontvangen worden voordat we uw applicatie kunnen evalueren.


Officiële voorgraadse transcripties

Het Graduate School Office vereist twee officiële transcripties van elke voorgraadse instelling die je hebt bijgewoond. Zelfs als u een UA-student bent, moet u nog twee officiële transcripten indienen voordat uw bestand kan worden beoordeeld. De registrar dient over de zegel te ondertekenen aan de achterkant van elke transcriptieveloppe.


vergoedingen

Er wordt een vergoeding van $ 250,00 opgelegd aan elke afgestudeerde opleiding. Een business school technologie fee wordt beoordeeld tegen een tarief van $ 11 per credituur. Andere kosten (parkeren, studentenhygiëne, huisvesting, enz.) Zijn niet inbegrepen in deze schatting.

Studenten die in de Enterprise Consulting-concentratie zijn ingeschreven, moeten zich inschrijven voor een in de tussentijdse periode aangeboden periode (de periode van drie weken tussen de lente semester en de zomer stage).


Voltijds inschrijving voor afgestudeerden is 9-15 uur per gewoon semester. Een overbelastingsvergoeding wordt beoordeeld voor elk kredietuur dat hoger is dan het voltijdse collegegeld.Beurzen

Alle toelatingscandidaten worden automatisch in aanmerking genomen voor alle beschikbare prijzen, met prijsuitspraken gebaseerd op de voordelen van elke aanvraag. Er zijn geen aanvullende formulieren of applicaties nodig. Studenten wier aanvragen zijn ontvangen op de deadline van 5 januari, of uiterlijk op 15 februari voor de toelatingsdatum, hebben de grootste kans om financiële bijstand te krijgen via het Manderson-programma. Manderson onderschrijft tenminste 50 procent van onze studenten met een of ander soort beurs, assistentschap of gemeenschap.

Laatst bijgewerkt op jun 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

De Manderson Graduate School of Business biedt onze studenten een concurrentievoordeel in een competitieve markt. Meer dan ooit, professionals zien een praktische basis graduaat als een voorwaarde voo ... Lees meer

De Manderson Graduate School of Business biedt onze studenten een concurrentievoordeel in een competitieve markt. Meer dan ooit, professionals zien een praktische basis graduaat als een voorwaarde voor een betere carrière en een concurrentievoordeel. Als onze graduate school blijft om uit te blinken op het nationale niveau, zijn we het aantrekken van de beste en slimste studenten. Dat is een win-win situatie voor Manderson en onze studenten. Lees Minder