Master of Arts in de wiskunde voor het secundair onderwijs

University of the Virgin Islands

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master of Arts in de wiskunde voor het secundair onderwijs

University of the Virgin Islands

Master of Arts in Wiskunde voor voortgezet onderwijs

De Master of Arts in Wiskunde voor voortgezet onderwijs (MMAT) programma is ontworpen om door te gaan en te verdiepen van de kennis van de leerkrachten, maar ook om deze opvoeders trainen om hoog gekwalificeerde leraren wiskunde in het secundair onderwijs zijn.

Het programma leidt tot Master of Arts graad in Wiskunde voor voortgezet onderwijs (MMAT) geeft aan docenten van de wiskunde in het secundair onderwijs, of om toekomstige leerkrachten met een bachelordiploma in de wiskunde

  • een kans om door te gaan en hun kennis van de wiskunde te verbreden
  • een kans om hun studie van de wiskunde aan pedagogische kwesties betreffen
  • een goed begrip van en waardering voor, praktijken die van invloed zijn het onderwijzen en leren van de middelbare school wiskunde.


Afgestudeerden van het programma zal hooggekwalificeerde wiskunde leraren in het secundair onderwijs en goed voorbereid te rollen in professioneel leiderschap aannemen in hun vakgebied.

Admissions informatie


Het programma staat open voor personen met een baccalaureaat in de wiskunde of een gerelateerd veld. Aanvragers die in de wiskunde geen grote deed of een verwant veld moet een baccalaureaat en een minimum van twee semesters van calculus op universitair niveau en ten minste twee andere wiskunde cursussen op het niveau van de calculus of voorbij met een minimum 2,5 totale gemiddelde en een minimum hebben van 2,5 in alle wiskunde cursussen. Advies en bijstand om te voldoen aan de voorwaarden zijn beschikbaar voor kandidaten die niet voldoen aan de eisen.


Een onderzoek vergelijkbaar met de Graduate Record Examination (GRE) zal worden toegediend aan elk nieuw cohort van studenten aan het begin van het programma te helpen faculteit beoordeelt elke kandidaat de voorbereidingen voor graduate studie, zodat ervaringen voor individuen om academische zwakheden te versterken, als de GRE stijl test geeft zij bestaan, kunnen worden verschaft. Het gebruik van deze scores zal verbeteren in de tijd als data draagt ​​bij aan onze kennis over de relatie tussen de score en het niveau van paraatheid van de student.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Amerikaanse Maagdeneilanden - Charlotte Amalie, St. Thomas
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Charlotte Amalie, St. Thomas
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan