Master of Arts in de vertaling en tolken Engels Arabisch Engels (mati)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onze Master of Arts in het Engels / Arabisch / Engels Vertalen en Tolken (MATI) graad is bekend in de hele regio om zijn uitstekende reputatie.

In antwoord op de belangrijke rol die interculturele communicatie speelt in internationale ontmoetingen deze dagen en de steeds groeiende invloed van de Arabische regio op de wereldpolitiek, onze programma voorziet afgestudeerden met zeer gespecialiseerde vertaal- en tolkdiensten vaardigheden in het Engels en Arabisch. We plaatsen de diversiteit van vaardigheden die nodig zijn voor de vertaling en tolken binnen een algemeen theoretisch kader, dat onze studenten de tools biedt om te identificeren, te analyseren en oplossen van problemen en het ontwikkelen van een reflectieve benadering van vertaling en tolken.

Ons programma biedt ook studenten met geavanceerde opleiding in vertaal- en tolkdiensten technieken, alsmede in de terminologie management, automatische vertaling (MT), vertaalgeheugen (TM), en taaltechnologie gebieden in de wereld van vertalers en tolken het meest relevant zijn in de huidige complexe en dynamische web van communicatie.

Wij zorgen ervoor dat onze afgestudeerden in staat zijn om met succes aan te tonen competentie in de vertaling en tolken in en uit het Engels en het Arabisch, evenals tonen het vermogen na te denken over en het gebruik van relevante theorieën in de productie en de beoordeling van vertaal- en tolkdiensten taken. Ze zijn ook in staat om te werken als gewilde vertalers en tolken in diverse gebieden zoals de internationale betrekkingen, het bedrijfsleven, de wetenschap, de wet en de journalistiek.

Wij raden u aan om zelf te zien waarom onze MATI programma is een van de beste graduate programma's van zijn soort in de regio!

Afdeling

Door middel van onze gevarieerde aanbod van cursussen, streven wij ernaar om de rijke cultuur en het erfgoed van Arabië aan onze studenten te brengen.

Onze missie bij de afdeling Arabisch en Translation Studies is om kennis en begrip van de Arabische taal en literatuur, Arabische en islamitische studies, en Arabisch / vertaling Engels en interculturele studies met het doel van het voorbereiden van onze afgestudeerden voor academische en professionele succes van onze studenten te cultiveren .

Voor de Arabische taal en literatuur (met inbegrip van de vergelijkende literatuurwetenschap) en de Arabische en islamitische studies, onze studenten verwerven van de nodige taalkundige, literaire, historische en culturele kennis van het Arabisch en de bijbehorende culturele contexten en de ontwikkeling van het vermogen om kritisch te reflecteren op deze gebieden. In onze Arabisch / Engels vertaling en interculturele studies, verwerven de studenten de kennis en de instrumenten voor het gebruik van de twee talen effectief in een verscheidenheid van media, genres en contexten die betrekking hebben op de vertaling als interculturele communicatie.

Wij bieden momenteel minor-programma's in de Arabische taal en literatuur en in het vertalen en ook het huis van de bekende graduate programma in het Arabisch / Engels / Arabisch vertaling en tolken.

Laatst bijgewerkt op May 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

American University of Sharjah is an independent, not-for-profit coeducational institution, based consciously upon American institutions of higher education. The university is a leading comprehensive ... Lees meer

American University of Sharjah is an independent, not-for-profit coeducational institution, based consciously upon American institutions of higher education. The university is a leading comprehensive coeducational university in the Gulf, and serves students from the region and from around the world. AUS aims to be the region’s leader in higher education, known for excellence and innovation in teaching, learning, research and service. Lees Minder