Master of Arts in de vergelijkende en internationale studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De macis is een research-georiënteerde graduate programma in de politieke wetenschappen, aangeboden door het Centrum voor Vergelijkende en Internationale Studies (CIS), een van de leidende politieke wetenschappen onderzoekscentra in Europa. Het CIS is een gezamenlijk instituut van ETH Zürich en de Universiteit van Zürich. De 2013 Leiden Ranking geplaatst ETH Zürich aan de top in de sociale en menswetenschappen in Europa.

De macis is een 90-ECTS programma en duurt 3-4 semesters in beslag. Het curriculum richt zich op vraagstukken van democratie, politiek geweld, politieke economie en duurzame ontwikkeling. Alle cursussen worden gegeven in het Engels door een team van internationaal bekende professoren.

Met kleine klassen van niet meer dan 15-20, macis studenten profiteren van nauwe student-faculteit interactie, en een intellectueel stimulerende omgeving. Toelating is op een concurrerende basis.

Met zijn sterke nadruk op theorie, methoden en onderzoek, het programma dient als een uitstekende voorbereiding voor verder onderzoek leidt tot een promotie, of onderzoeksgerichte werkgelegenheid in de private of publieke sector. Ongeveer de helft van onze studenten voeren een PhD-programma bij de CIS of elders op afstuderen van het programma. Anderen hun loopbaan in de particuliere sector, de overheid of internationale en maatschappelijke organisaties.

Macis biedt financiële steun voor ongeveer tien studenten per cohort door middel van onderzoek en onderwijs assistentschappen, evenals een uitstekende beurs van ETH Zurich. Collegegeld erg laag door internationale vergelijking. Die studenten die promotieonderzoek na hun macis studies worden volledig gefinancierd door een van de onderzoeksgroepen van het GOS.

Nabijheid van Genève biedt grote kansen voor een bezoek aan, en stages bij internationale organisaties. De macis heeft ook een uitwisseling van studenten regeling met de Graduate Institute of International Studies (IHEID).

Doelstellingen en Programma Structuur

De macis programma is erop gericht studenten gedegen onderzoek te verrichten naar een brede waaier van politieke verschijnselen, zoals democratie, politiek geweld, de Europese integratie, de sociaal-economische ontwikkeling, en mondiale milieubeheer. Daartoe studenten een set van kern seminars die zich bezighouden met theorieën, methoden en hun toepassing op de belangrijkste gebieden van empirisch onderzoek in de vergelijkende en internationale politiek. Uitgerust met deze vaardigheden, kunnen studenten te betrekken bij hun eigen onderzoek via deelname aan het onderzoek seminars en betrokkenheid als aio in lopende projecten onder leiding van CIS professoren.

Het macis programma is een 90-ECTS programma dat meestal duurt 3-4 semesters in beslag. De basisstructuur en inhoud overeenkomen met de opleidingsonderdelen van een PhD-programma bij een van de beste universiteiten in Noord-Amerika. Het stelt dus studenten met een zeer solide basis voor latere promotieonderzoek. Ook kunnen studenten met een niet-academische carrière profiteren van macis vanwege de sterke nadruk op analytische vaardigheden-tools die gemakkelijk overdraagbaar zijn, en bruikbaar in de particuliere sector, de overheid en / of internationale en niet-gouvernementele organisaties.

De macis programma beloopt in totaal 90 studiepunten. De punten worden als volgt verdeeld: - 5 kern seminars: 40 ECTS - 1 onderzoek seminar: 8 ECTS - 3 keuzevakken: 12 ECTS - MA thesis (inclusief MA colloquium en conferentie-presentatie): 30 ECTS - Totaal: 90 ECTS macis is ontworpen als een full-time masteropleiding (tijd beleggingsmaatschappij 40-50 uur per week) die kan en moet worden voltooid binnen 3-4 semesters. (Uiterlijk in drie jaar).

Die van toepassing kunnen zijn?

U kunt een aanvraag voor toelating tot het macis programma wanneer u klaar bent - een BA, BSc, of een gelijkwaardige eerste graad aan een erkende universiteit - een Zwitserse Lizenziat / licentie U kunt worden toegelaten tot de opleiding zonder extra voorwaarden als - je eerste graad (of gelijkwaardig) in een van de volgende sociale wetenschappen: economie, politieke wetenschappen (inclusief Staatswissenschaften en openbaar bestuur) of sociologie - je eerste diploma (of gelijkwaardig) in een ander gebied, maar je aanzienlijke werk natuurlijk minstens 20 hebben afgerond ( studiepunten ECTS) in een van de hierboven genoemde sociale wetenschappen

Toepassing

Naast de online applicatie, moeten de volgende documenten bij de deadline worden ingediend: - een persoonlijke verklaring van het doel met vermelding van uw motivatie en doelen voor het macis programma - uw curriculum vitae (CV) - twee letters (geen online brieven aanvaard) van verwijzing door hoogleraren - ten minste een van hen door een hoogleraar van uw diploma instelling - een bewijs van Engels taalvaardigheid. OPMERKING: Cambridge Certificate of Proficiency in het Engels (CPE), kunnen TOEFL en IELTS testresultaten worden ingeleverd na de deadline.

  • Een officiële GRE (geen GMAT) Score Rapport is: Verplicht voor studenten die hebben verkregen hun bachelor diploma niet in een van de Bologna-landen Vrijwillige voor studenten die hun bachelordiploma hebben behaald in een van de Bologna-landen - Aanvullende informatie, bijvoorbeeld op publicaties, prijzen of stages kan op vrijwillige basis macis aanvragers niet verplicht om een ​​Duits certificaat of een brief ter bevestiging om opname in een MA-programma in de politieke wetenschappen in hun eigen land dienen te worden ingediend.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Center for Comparative and International Studies (CIS Zurich) was founded in 1997 under the leadership of Prof. Kurt Spillmann as a way of bringing together political

The Center for Comparative and International Studies (CIS Zurich) was founded in 1997 under the leadership of Prof. Kurt Spillmann as a way of bringing together political Lees Minder