Master of Arts in de psychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De USFSP Master of Arts in de psychologie biedt studie van biologische, sociale, ontwikkelings- en cognitieve grondslagen van de gezondheid en het menselijk gedrag, met geconcentreerd nadruk op hoe de aanpassing in deze gebieden dient als platform voor de latere gezondheid en chronische ziekte resultaten. Het programma cultiveert ook geavanceerde competentie in onderzoeksmethodologie nodig om te interpreteren en toegepast onderzoek gegevens te evalueren. Voor studenten in zowel de scriptie en niet-thesis opties, keuzevakken op het gebied van experimentele en toegepaste psychologie, gezondheidspsychologie, baby-familie geestelijke gezondheid, culturele competentie, en andere fundamentele en toegepaste gebieden ronden cursussen eisen voor de graad. Studenten op het proefschrift spoor een empirische master's thesis voltooien ook.

Ons programma is ontworpen om je studie Psychologie vooruit te helpen, al dan niet uw undergraduate grote was in een andere dan de psychologie veld en je zoekt opnieuw specialisatie cursussen of je een sterke undergraduate grote in de psychologie of een gerelateerd veld. Onze afgestudeerden zal een conceptueel begrip van geavanceerde psychologie aan te tonen en intellectueel bijdragen aan het veld.

Als een programma afgestudeerde van de MA in de psychologie van USF St. Petersburg (USFSP), zult u:

 • gepositioneerd om de menselijke service en gezondheidsonderzoek posities veeleisende geavanceerde vaardigheden in onderzoeksmethodologie te nemen; data tracking, verzamelen en analyseren; en schrijven in verband met graduate opleiding toe te kennen;
 • in aanmerking komen voor het onderwijs posities bij middelbare scholen en bij 2- en 4-jaar hogescholen of universiteiten op (1000/2000 niveau cursussen) met de vereiste 18 uur van graduate cursussen in de psychologie; en / of
 • concurrerend voor toelating tot de top doctoraatsprogramma's door de ontvangst van de fundamentele inhoud en onderzoek cursussen ingebouwd in het eerste jaar van de MA curriculum in combinatie met een scriptie optie die zal een intensieve ervaring te bieden in een landelijk erkende programma van de faculteit onderzoek als vooruitzichten op een baan in de psychologie zal altijd het beste blijven voor mensen die houden van doctoraten in de toegepaste specialiteiten zoals counseling of gezondheid.

Ons programma heeft ook een unieke kans voor de opleiding in Risk, Veerkracht en Prevention (RRP) door het invullen van cursussen in de Infant Mental Health Family graduate certificaat programma. Met de competenties bevorderd dit programma willen we het personeelsbestand met professionals die in staat zijn om het menselijk kapitaal te bevorderen en vermindering van het risico van beide ongewenste gevolgen voor de gezondheid en gedragsproblemen en maatschappelijke problemen zoals schooluitval en jeugd agressie en geweld nieuw leven inblazen. Preventie en vroegtijdige interventie zijn essentieel; in plaats van te wachten tot ongewenst gedrag te voorkomen en vervolgens te reageren (met bijbehorende kosten) geïnvesteerd proactief om beschermende sociale, academische en gezondheidsbevorderende gedrag en vaardigheden die nodig zijn voor succes op school en het leven te cultiveren. Onze staat is in kritieke behoefte aan professionals met deze vaardigheden. Voor meer informatie over de toestand van Florida te zien, zie het artikel "Rapport zegt recessie kwetst meer Florida kinderen."

Bent u een Fit for Our programma? Dingen te overwegen voordat u een aanvraag

Hoewel sommige van onze studenten zullen doorgaan met hun studies om een ​​Ph.D. te verkrijgen in de psychologie, is het belangrijk om te begrijpen dat de MA in Psychologie aan USFSP niet is ontworpen om een ​​licentie beoefenaars op te leiden; Het is niet een begeleiding graad. Omdat we niet bieden een begeleiding graad, is het belangrijk dat studenten begrijpen dat ons programma geen mogelijkheden om de gecontroleerde klinische uren die nodig zijn om een ​​licentie om te oefenen in de staat Florida als een Master-niveau arts te verkrijgen vergaren heeft veroorloven; degenen met dat streven wordt geadviseerd om te zoeken naar in plaats van een Master's degree in Social Work (MSW), Mental Health Counseling (MHC), Marriage and Family Therapy (MFT), of andere graad, waar onder toezicht klinische ervaring is een expliciet onderdeel van het trainingsprogramma . We hebben een programma dat zowel wordt toegepast in de natuur geschapen, maar heeft een sterke onderzoeks-ontwerp en analyse component. Zoals bij alle graduate programma's, is het het beste om te kijken over de faculteit en beslissen of hun specialiteiten zijn in lijn met uw eigen belangen.

TOEGANG DEADLINES

Gelieve uw volledige aanvraag in te dienen door de beste tegenprestatie toelating deadline van 1 maart voor toepassing op de MA in opleiding Psychologie voor de herfst semester. De deadlines en stap-voor-stap application guide zijn verkrijgbaar bij afgestudeerde opnames. Aanvragen die na deze datum zal worden beoordeeld op een case-by-case basis. Om ervoor te zorgen uw aanvraag wordt beoordeeld voor de zondeval, moeten alle documenten zo snel mogelijk worden ontvangen als mogelijk te maken.

Core Requirements

 • PSB 6056 (3) Fysiologische Psychologie
 • DEP 6607 (3) Typische en Atypische Ontwikkeling
 • EXP 6608 (3) Cognitieve Psychologie
 • PSY 6217 (3) Research Methods and Measurement
 • PSY 6218 (3) Graduate Research Methods

Keuzevakken

 • CLP 6318 (3) Preventie Science and Health Psychology
 • CLP 6623 (3) professionele en ethische kwesties in de Toegepaste Psychologie
 • CLP 6477 (3) Baby-Family Mental Health
 • SOP 6739 (3) Cultural Competence
 • CLP 6478 (3) Developmental Disabilities en andere aandoeningen van kinderen en jongeren
 • CLP 6462 (3) Werken met Families van Baby's en Peuters
 • EXP 6930 (3) Topics in Experimentele Psychologie
 • SOP 6709 (3) Onderwerpen in de Sociale Psychologie
 • CLP 6937 (3) Grant Writing
 • PSY 6850 (3) Onderwijs Psychologie
 • PSY 6947 (3) Grad Instructie Methods

Als optie kan de student tot zes (6) uur van de 33-uur eis in een gebied van specialisatie door middel van andere afdelingen van de universiteit, met inbegrip van drie (3) op een andere USF systeem campus. Een departementale afgestudeerde adviseur helpt studenten met zulke keuzes. Offers van USF System aanbod presenteren een scala aan mogelijkheden. Voor de vakbeschrijvingen zie www.ugs.usf.edu/sab/sabs.cfm.

examens

Voor plaatsing in het tweede jaar van de graduate studie, moeten de studenten langs alle vijf (5) nodig eerstejaars kern cursussen met een graad van C of hoger, en laat de kwalificatie-examen in de statistiek en onderzoeksmethodologie aan het eind van het eerste volledige jaar van de studie.

Scriptie optie

Studenten toegelaten op een proefschrift track zal een empirisch onderzoek te voltooien op een onderwerp door een proefschrift commissie van drie (3) docenten goedgekeurd en mondeling verdedigen voor deze commissie aan het einde van het tweede jaar van de studie. In de loop van het tweede jaar scriptie werk, moeten de studenten zich inschrijven in zes (6) studiepunten van PSY 6971 (3) Thesis Research.

Certificaat Credit Towards graduaat

Tot 12 uur van het certificaat cursussen kunnen worden toegepast op een graduaat met afdeling goedkeuring. De zuigeling-Family Mental Health Graduate Certificate is een ideale certificaat van toepassing op dit programma, zolang alle kwaliteiten ontvangen in de gangen waren B of beter en niet ouder dan zeven (7) jaar. http://www1.usfsp.edu/spgrad/transferofcredit.htm

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The College of Arts & Sciences is USF St. Petersburg’s largest college, offering a wide range of academic programs. The College has a legacy of providing programs of excellence in a student-center ... Lees meer

The College of Arts & Sciences is USF St. Petersburg’s largest college, offering a wide range of academic programs. The College has a legacy of providing programs of excellence in a student-centered atmosphere. World-class research and creative activities are carried out in one of the most beautiful metropolitan campuses in the U.S. Take some time to explore our offerings, where “the world will recognize your degree and your professors will know your name.” Lees Minder