Master of Arts in de politiek, economie en bedrijfsleven (mapeb)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Arts in Politiek, Economie en Bedrijfskunde (â € œMAPEBâ €?) Is een uniek transdisciplinaire opleiding die een cutting-edge perspectief biedt op de lokale en internationale concerns met een bijzondere relevantie voor de publieke sector en non-profit management.

Aan de Claremont, zijn we in de benijdenswaardige positie te kunnen trekken uit de beste van het management, politiek en economie tot een unieke en waardevolle opleiding aan te bieden. De MAPEB is ontwikkeld rond de synergie tussen de Peter F. Drucker en Masatoshi Ito Graduate School of Management en de School voor Politiek en Economie. Deze samenwerking maakt het voor onze studenten om met succes deelnemen aan multi-disciplinaire onderzoek in verband met de publieke sector en non-profit management. Terwijl andere universiteiten richten zich op elk van deze disciplines in afzondering, op CGU, hebben we gevonden dat het begrijpen van de onderlinge relaties tussen de velden is cruciaal voor professioneel succes en toekomstige mogelijkheden.

In dit innovatieve opleiding, studenten krijgen een mix van analytische vaardigheden, praktische ervaring en technische opleiding nuttig zijn in vele omgevingen. Politiek reageert op en vormen de omgeving waarin alle bedrijven opereren en biedt nuttige informatie over de processen en de gevolgen van beslissingen. Kennis van de principes van economie en management biedt de student een comparatief voordeel in de concurrentiestrijd voor de belangrijkste werkgelegenheid in de private, non-profit, publiek, en onderzoek omgevingen. De analytische tools die we bieden in de economie en statistieken zijn steeds van fundamenteel belang voor succes in een verscheidenheid van functies in het bedrijfsleven, overheid en non-profit organisaties.

Bedrijfsleven en de relaties tussen de overheid worden steeds complexer, zowel op het lokale en het mondiale niveau. Het gebied rond Los Angeles verschaft overvloedige community-centered kansen alsook de toegang tot de Pacific Rim en Latijns-Amerika, waardoor zowel lokale als internationale toepassingen van de concepten die in de unieke leeromgeving die Claremont. Mogelijkheden voor praktische toepassing kan worden ontwikkeld door een verscheidenheid aan interessante stages en onderzoeksprojecten.

Laatst bijgewerkt op May 2011

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Waarom Drucker? Wat maakt een school verschilt van het volgende? Wij geloven dat het de filosofie en de mensen die uiteindelijk zal het definiëren van uw grad school ervaring. En onze filosofie is ge ... Lees meer

Waarom Drucker? Wat maakt een school verschilt van het volgende? Wij geloven dat het de filosofie en de mensen die uiteindelijk zal het definiëren van uw grad school ervaring. En onze filosofie is gebaseerd op de mensen-management als een menselijke onderneming, als een liberaal kunst. De mensen die je zult ontmoeten op de Drucker School weerspiegelen deze filosofie van het personeel, aan de faculteit, je medestudenten in elke interactie. U wordt met respect behandeld, geprezen om je individualiteit, en omarmd door de collegiale synergie van onze academische gemeenschap. Hier vindt u hoge verwachtingen en uitdagend programma's, maar ook woorden van bemoediging en deskundige begeleiding. U vindt professoren het publiceren van de toonaangevende boeken in hun vakgebied, die staan ​​te popelen om je bezighouden met levendige discussies over de meest urgente kwesties. U vindt een management stijl die de teelt van het menselijk potentieel als meest waardevolle van een bedrijf bron waarden. U vindt een school die is wereldwijd, divers en rijk aan middelen, terwijl het intieme en flexibel genoeg voor u om het pad dat is voor u verkennen. Hier in het Drucker School, vind je iets anders. Maar niet op ons woord voor uit de eerste hand het-ervaring het verschil en ontdek de mogelijkheden van uw toekomst in petto heeft op de Drucker School. Ons doel We maken een verschil in het leven van de mensen met wie wij leren en de instellingen die we bedienen. Onze missie We bereiken ons doel door het ontwikkelen en verrijken van het professionele leven van onze studenten: Verbeteren van hun vermogen om te rigoureus en ethisch denken over complexe, ambigue vraagstukken, om geluid van strategische beslissingen te nemen, en te leiden en anderen te inspireren tot het bereiken van gemeenschappelijke doelen Het verstrekken van een persoonlijke en praktische, maar toch reflectief leren ervaring Bevolking is intellectueel cu riosity en leren vaardigheden die een levenslange zoektocht naar begrip en openheid zullen ondersteunen van innovatie en verandering Lees Minder