Master of Arts in de openbare orde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Arts in het Publieke Beleid en de Evaluatie (MAPPE) is een gezamenlijk programma tussen SPE en SBOS, die afkomstig is uit het publieke beleid in SPE en evaluatie in SBOS. Daarnaast bieden sterke onderzoeksmethoden in beide scholen studenten de mogelijkheid om een ​​combinatie van vaardigheden op te bouwen die hen voorbereiden op een breed scala aan aantrekkelijke beroepen.

Het MAPPE-programma heeft het voordeel om gedeelten van het curriculum uit twee complementaire domeinen te tekenen - openbaar beleid en evaluatie - en het aanbieden van meer uitgebreide dekking van de relevante onderwerpen. In een enkel programma kunnen we trainen over de organisatie- en procesimplementatietechnieken, plus training op het technische aspect van de evaluaties van de uitkomsten.

Cursussen van zowel de publieke politiek als de psychologie / evaluatieafdelingen omvatten een sterke nadruk op de politieke kwesties die betrokken zijn bij evaluaties van welke aard dan ook - met inbegrip van de belanghebbende / deelnemende rol in evaluatie, empowerment aspecten en de ethische vereisten van een beleidsanalist / beoordelaar. Het programma zorgt voor een aanzienlijke individuele flexibiliteit (met goedkeuring van een faculteitsadviseur) om een ​​programma op te zetten dat belangrijke vaardigheden bouwt voor een breed scala aan beroepen.

Evaluatie / Methode Keuze (Voorbeeld)

PSYCH315a Theorie-Gedreven Programma Evaluatie
PSYCH352L Professionele Ontwikkeling in Evaluatie & Toegepaste Methoden


Onderzoek en statistische methoden
Ofwel SPE of SBOS ​​cursussen
(12 eenheden)

SPE

PP481 Kwantitatieve Onderzoeksmethoden
PP482 Geavanceerde Kwantitatieve Onderzoeksmethoden

Methodologie Keuze (Voorbeeld)

Onderzoekswerkwijzen
Beslissingen-Modellen maken

SBOS

PSYCH302 Onderzoeksmethoden
PSYCH308a Intermediate Statistics

PSYCH308b ANOVA
PSYCH308c Toegepaste Multiple Regressie
PSYCH308d Categorische Data Analyse

Keuzevakken
(8 eenheden)

Met de goedkeuring van hun academische adviseur kunnen de studenten keuzevakken op elke CGU-school nemen. Voor MA studenten die willen overbrengen naar een Ph.D. programma, 4 keuzevakken kunnen worden voldaan via een transdisciplinaire cursus. Er mogen geen eenheden van afgestudeerde programma's buiten CGU worden toegepast op dit opleidingprogramma.

Toepassing op het programma
Studenten kunnen aan de Master of Arts in het Evaluatie- en Beleidsanalyse programma doen door middel van de School of Politics and Economics (SPE) of de School of Behavioral and Organizational Sciences (SBOS). Toelating wordt bepaald door een gezamenlijke SPE-SBOS commissie.

Laatst bijgewerkt op okt 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Waarom Drucker? Wat maakt een school verschilt van het volgende? Wij geloven dat het de filosofie en de mensen die uiteindelijk zal het definiëren van uw grad school ervaring. En onze filosofie is ge ... Lees meer

Waarom Drucker? Wat maakt een school verschilt van het volgende? Wij geloven dat het de filosofie en de mensen die uiteindelijk zal het definiëren van uw grad school ervaring. En onze filosofie is gebaseerd op de mensen-management als een menselijke onderneming, als een liberaal kunst. De mensen die je zult ontmoeten op de Drucker School weerspiegelen deze filosofie van het personeel, aan de faculteit, je medestudenten in elke interactie. U wordt met respect behandeld, geprezen om je individualiteit, en omarmd door de collegiale synergie van onze academische gemeenschap. Hier vindt u hoge verwachtingen en uitdagend programma's, maar ook woorden van bemoediging en deskundige begeleiding. U vindt professoren het publiceren van de toonaangevende boeken in hun vakgebied, die staan ​​te popelen om je bezighouden met levendige discussies over de meest urgente kwesties. U vindt een management stijl die de teelt van het menselijk potentieel als meest waardevolle van een bedrijf bron waarden. U vindt een school die is wereldwijd, divers en rijk aan middelen, terwijl het intieme en flexibel genoeg voor u om het pad dat is voor u verkennen. Hier in het Drucker School, vind je iets anders. Maar niet op ons woord voor uit de eerste hand het-ervaring het verschil en ontdek de mogelijkheden van uw toekomst in petto heeft op de Drucker School. Ons doel We maken een verschil in het leven van de mensen met wie wij leren en de instellingen die we bedienen. Onze missie We bereiken ons doel door het ontwikkelen en verrijken van het professionele leven van onze studenten: Verbeteren van hun vermogen om te rigoureus en ethisch denken over complexe, ambigue vraagstukken, om geluid van strategische beslissingen te nemen, en te leiden en anderen te inspireren tot het bereiken van gemeenschappelijke doelen Het verstrekken van een persoonlijke en praktische, maar toch reflectief leren ervaring Bevolking is intellectueel cu riosity en leren vaardigheden die een levenslange zoektocht naar begrip en openheid zullen ondersteunen van innovatie en verandering Lees Minder