Master of Arts in de muziek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Engels meester

De School of Arts biedt Engels-talige masteropleidingen in de beeldende kunst, audiovisuele kunst en muziek. Elk jaar, tientallen buitenlandse studenten kiezen voor de masteropleidingen van onze faculteit om hun studie voort te zetten. De aanwezigheid van studenten uit verschillende internationale achtergronden is een verrijking voor onze educatieve traditie en biedt een toegevoegde waarde voor de opleiding van buitenlandse masterstudenten en Vlaamse studenten bewegen op uit het Nederlandse taalgebied bacheloropleidingen gelijk.

De programma's worden georganiseerd om ontmoetingen tussen Nederlandse taalgebied en het Engels-sprekende studenten in informele contexten, in seminars en cursussen, en zelfs in artistieke projecten beginnen ze samen te vergemakkelijken. Er zijn geen verschillen in de curricula, competenties, leerresultaten of organisatie tussen de Engels-talige programma's en de Nederlandse taal tegenhangers. Engels sprekende kandidaten met een master's degree in muziek kan ook gaan voor de geavanceerde master solist hedendaagse muziek '.

Orientation tests voor de kapitein en schakelprogramma's

Voor toegang tot de master programma's is er een jaarlijkse selectieprocedure in het voorjaar en één in de zomer. Hieronder vindt u de informatiebrochure met een aanvraagformulier voor de oriëntatie testen te vinden. Lees via deze brochure zorgvuldig; u zult beschrijvingen en praktische informatie er evenals de deadlines te observeren. Kandidaten voor een master- of schakelprogramma moet eerst registreren. Bij registratie kandidaten ontvangt het aanvraagformulier in te vullen. Elke december de informatie met betrekking tot de oriëntatie tests voor het komende jaar zal ook hier verschijnen. Het leren van coaches pad zal blij zijn om u te voorzien van aanvullende informatie.

Meester van Audiovisuele Kunsten

Opleidingen

  • Het uitvoeren van muziek: klassieke muziek (intr / voice)
  • Het uitvoeren van muziek: klassieke muziek (voice)
  • Het uitvoeren van muziek: jazz (instr / zang)
  • Het uitvoeren van muziek: pop (instr / zang)
  • Componeren van muziek: compositie
  • Componeren van muziek: muziekproductie

Doelstellingen

Na succesvolle afronding van dit programma, moet de student in staat zijn om: - te analyseren, interpreteren en eigen composities of muziekproducties, muziek optredens, instrumenten te beoordelen, uitzicht op hun vakgebied en die van anderen; - Interpreteren en situeren hun eigen composities of muziekproducties, muziek optredens, instrumenten, uitzicht op hun vakgebied en die van anderen in een brede historische en hedendaagse, culturele en artistieke kader; - Maken en een inspirerende en functionele werkomgeving te handhaven; - Laten een diepe wens om te ontwikkelen als muzikant, instrument makers of muziek theoretici; - Tonen de wens om te verwerven en te realiseren compositie, muziek-productie-instrument maken van opdrachten, of te verwerven en te realiseren opdrachten als uitvoerend musicus; - Een aanzienlijke artistieke bijdrage aan het muzikale groepsproces, met inbegrip van het muzikale creatieve proces, evenals de oprichting van een muziekproductie, of proberen om opdrachten met betrekking tot de bouw van muziekinstrumenten te verwerven en te realiseren; - De leiding over en / of samenwerken in, de muziek productieproces of de muzikale groep proces in een muziekinstrument bouw workshop.

Na succesvolle afronding van dit programma, studenten die kiezen voor de specialisatie Scheppende Muziek moet bovendien in staat zijn om: - met de nodige hulp, drukken zich uit in een persoonlijke en artistiek superieure manier, op basis van hun eigen artistieke opvattingen en begrip, in een muzikale uitvoering vooraf toegewezen; - Kies of het ontwikkelen van een persoonlijke en effectieve methode voor muzikale onderzoek, muziekproductie of muziekcompositie en toe te passen die methode.

De kapitein van de muziek bestaat uit twee specialisaties - Het samenstellen van muziek - Het uitvoeren van muziek de specialisatie spoor Scheppende Muziek biedt twee specialisaties - Het samenstellen van muziek, samenstelling - Het samenstellen van muziek, muziekproductie De specialisatie spoor Instrument heeft twee specialisaties: - Het uitvoeren van muziek, klassieke muziek - Het uitvoeren van muziek , jazz / pop

Toegang tot Voortgezet Onderwijs

Een Master of Arts (MA) of Music is direct verbonden met de Bachelor of Arts (BA) of Music en kan de toegang tot verwante masteropleidingen te krijgen na de succesvolle afronding van een voorbereidingsprogramma (PP):

  • Advanced Master of Arts Solist Hedendaagse Muziek - Advanced Master of Science in Conflict and Development - Master of Arts Solist Hedendaagse Muziek (MTM) - Master of Science in de communicatiewetenschappen: Communication Management (PP) - Master of Science in de communicatiewetenschappen: Film- en televisiewetenschap (PP) - Master of Science in de communicatiewetenschappen: Journalistiek (PP) - Master of Science in de communicatiewetenschappen: Nieuwe Media en Maatschappij (PP) - Master of Science in de EU-Studies (PP) - Master of Science in de Politieke Science (PP) - Master of Science in de Sociologie (PP) - Master of Science van Cultuur management (PP) - Leraar Certificering in Music

Richtlijnen voor toepassing Meester in de Muziek / Geavanceerd Meester in de Muziek

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Royal Academy of Fine Arts (KASK) and the Royal Conservatory constitute the School of Arts of University College Ghent. The school brings together talented and motivated students with outstanding ... Lees meer

The Royal Academy of Fine Arts (KASK) and the Royal Conservatory constitute the School of Arts of University College Ghent. The school brings together talented and motivated students with outstanding educators, active artists, designers and theorists in art and design from all over the world. The mission statement of the school defines its main tasks: development of the arts, education and research in an international perspective. Lees Minder