Master of Arts in de landschapsarchitectuur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Faculteit Landschapsarchitectuur biedt een 4-semester Master of Arts in Landscape Architecture (MLA) programma, dat full-time en part-time (thematische semesters worden afzonderlijk aangeboden) kan worden gevolgd. De MLA-programma biedt een unieke gelegenheid voor master of bachelor afgestudeerden om te investeren in hun toekomst. Het zal professionals in staat te stellen een innovatieve landschapsarchitect, een toonaangevende landschap ontwerper die analyseert en ontwikkelt allerlei open ruimte en landschap plannen, gebaseerd op een grondige kennis van het landschap planning en ontwerp theorie en praktijk.

  • 4-semester opleiding of enkele semesters als part-time - Koppelen van theorie naar praktijk - Linking landschap ontwerp tot planning - Engels onderwezen programma - Academische award: Master of Arts geaccrediteerd door IFLA Europa en Hongaarse Raad voor Accreditatie

Een stap in je carrière

De cursus zal de deelnemers hun carrièremogelijkheden in een internationaal platform te bevorderen. Het biedt een reeks van het landschap ontwerp thema's uit de stedelijke open ruimten projecten aan historische tuinen en landschappen of de vernieuwing en de regeneratie van beschermde en niet-beschermde landschappen. De cursus stelt een directe koppeling tussen theorie en praktijk, en tussen landschap design projecten en grootschalige landschap planning concepten. Het programma wordt aangekondigd op de Szent István Universiteit, de enige Hongaarse instituut voor landschapsarchitectuur opleiding met een meer dan 100 jaar lang de praktijk op dit gebied. In de vorm van uitgenodigde hoogleraren, docenten en trainers de SZIE biedt ook een internationaal netwerk van professionele landschapsarchitecten, landschapsarchitecten en professionele docenten en trainers. Leerlingen / deelnemers zullen profiteren van het projectonderwijs methodologie met een focus op de Centraal-Europese landschap dat in de bescherming en de ontwikkeling van groene netwerken en landschappelijk erfgoed een uitdaging biedt. Hoogleraren en docenten hebben de praktijk in de Midden-en de hele Europese regio waardoor een mogelijkheid om programma's en projecten in uw land te bespreken en te initiëren.

Accreditatie

De IFLA Europa heeft de cursus erkend als een academische masteropleiding gebaseerd op de beoordeling door Quality Assurance. De strenge kwaliteitscriteria door de Hongaarse Raad voor Accreditatie toegepast zijn gebaseerd op Europese normen voor het hoger onderwijs.

Toelatingseisen

Om te worden toegelaten tot de MA-programma of aan individuele semesters, bent u verplicht: - Ten minste een bachelor's diploma van een erkende universiteit of vergelijkbaar instituut op het gebied van landschapsarchitectuur of architectuur gerelateerde onderwerpen.

  • Om een ​​aantal mogelijkheden op de vrije hand tekening laten zien.
  • Getuigen van een voldoende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engels taal te tonen. Als Engels niet je moedertaal, is een Engels taaltoets vereist.
  • Om het vermogen om te communiceren en te werken met mensen uit de meest uiteenlopende culturen en achtergronden hebben.

Kandidaten met relevante werkervaring zal de voorkeur krijgen.

Engels Language Test

Wij aanvaarden certificaten van TOEFL of IELTS als officiële taal testen.

TOEFL - Test van het Engels als vreemde taal: - Score: 575 (paper-based) / 232 (computer-based) / 90 (internet-based).

Wij moedigen u aan om steeds contact met ons op als u niet voldoet aan de bovenstaande taaltoets Engels eisen als onze docenten een korte discussie met u om uiteindelijk te beslissen of je Engels is voldoende voor het programma kan hebben. Deze discussie kan worden geregeld, hetzij face-to-face of via Skype-gesprek met je.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The rich history of Szent István University dates back to the 18th century. With such a long history and legacy of excellence, it stands as a central pillar of higher education in Hungary and througho ... Lees meer

The rich history of Szent István University dates back to the 18th century. With such a long history and legacy of excellence, it stands as a central pillar of higher education in Hungary and throughout the region. It is named after Hungarian King Stephen I (the Saint). SZIU, being one of Hungary’s most prominent institutions of higher education, understands the importance of internationalization and promotes a variety of international activities. Lees Minder