Master of Arts in de journalistiek en mediastudies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het hybride-programma in JMS bereidt studenten voor een loopbaan in print, elektronische en digitale media of voor het college-niveau van het onderwijs, en biedt een basis voor studenten die ervoor kiezen om hun studie voort te zetten aan de Ph.D. level of doceren aan de post-secundair onderwijs. Het programma bestaat uit een mix van on-campus, online, en hybride cursussen, vereist een scriptie of hoogtepunt professioneel project, en duurt minstens twee jaar in beslag. Om te voldoen aan de academische verwachtingen, deze mate vereist 36 semester uur.

Studenten in de on-campus MA programma kan ook lessen nemen part-time of full-time. Zij kunnen het programma te proeven door het volgen van cursussen als een non-degree seeking student. Tot 12 uur graduate krediet verdiend als een non-degree seeking student kan meetellen voor het diploma. Echter, worden de studenten aangemoedigd om snel toe te passen na het voltooien van hun eerste cursus als een non-degree seeking student, als succes in een koers als een non-degree seeking student is geen garantie voor toelating tot de graduate programma. Studenten kunnen keuzevakken kiezen, met goedkeuring van hun adviseur, in elke afdeling op elk USF campus. Studenten in het traditionele programma kan ook oplopen tot twee klassen van het DJD cursusaanbod.

Kenmerken van de Graduate Study

Graduate studie verschilt van undergraduate werk in een aanzienlijke manieren. Studenten worden in specifieke graduate programma's op basis van disciplinaire focus en relevante achtergrondinformatie voor onderzoek op dat gebied geaccepteerd. Studenten laten vaak hun graduate studies met onderwijs- of carrière doelen anders dan toen ze begonnen, maar de focus zal blijven meestal in de journalistiek, massacommunicatie en mediastudies. Graduate studie vereist dat de studenten te betrekken bij de analyse, de interpretatie en origineel onderzoek. Deze functies zijn meestal niet benadrukt in undergraduate studie.

Terwijl undergraduate opleidingen voorzien lecture of vaardigheid-gebouw formats, het hoofdbestanddeel van onze graduate programma's is het seminar. Het woord "seminar" impliceert een uitwisseling van advies, informatie en ideeën. Seminars moedigen geïnformeerde dialoog en debat, en afhankelijk zijn van actieve participatie van de studenten.

Veel undergraduate programma's leiden tot een gestructureerde, zeer gericht pad tot op zekere hoogte, maar afgestudeerde studenten krijgen meer speelruimte bij het ontwikkelen van een plan voor het bereiken van hun doelen.

Undergraduate klassen vereisen vaak rang prikkels voor het lezen, studeren en aanwezigheid. Niets van dit alles wordt noodzakelijk geacht in graduate klassen, waar de studenten wordt verwacht dat zij verder gaan dan de opdrachten of uitgesproken verwachtingen in het verkennen van onderwerpen, thema's en problemen. Voor veel studenten, undergraduate werk richt zich op het leren van de fundamenten van hun vak. Graduate studie roept op tot reflectie, introspectie en dieper begrip. Idealiter, het is een tijd van bevredigende, belonen ontdekking voor studenten en docenten.

Leerplan

De MA in Journalistiek en Media Studies vereist 36 uur van het academisch krediet. Een realistisch programma voor een full-time student gaat om een ​​negen uur durende belasting in de herfst en de lente termen, die zich uitstrekt over twee academiejaren. Zomercursussen inclusief stages zijn ook beschikbaar.

Studenten in ons programma te voltooien van een scriptie, met zes uur te tellen in de richting van de mate of een toegepast onderzoek, met drie credit-uren tellen in de richting van de graad.

Ten minste 16 van de 36 uur moet op het niveau van 6000, en 20 uur of meer moeten worden genomen regelmatig geplande werk natuurlijk. Met toestemming van een adviseur, kan USF afgestudeerde studenten tot twee 4000-niveau cursussen, maar afgestudeerde studenten zijn over het algemeen ontmoedigd van het nemen van undergraduate opleidingen. Financiële steun voor afgestudeerde studenten meestal niet de kosten van een initiële cursus.

Verplichte vakken:

  • MMC 6401 (3) - Mass Communications Theory
  • MMC 6612 (3) - Wet en de Massamedia
  • MMC 6206 (3) - Mass Communication Ethics

Degenen die een scriptie te doen moet ook rekening:

  • MMC 6421 (3) - Research Methods in Mass Communications.

Research Methods is ook een goede keuze voor studenten die ervaring hebben met lezen en schrijven van wetenschappelijk onderzoek hebben beperkt.

Specialisatie gebied: De studenten kan tot 12 uur van de 36-urige vereiste in een gebied van specialisatie door middel van andere afdelingen binnen de Universiteit van Zuid-Florida. Sommige gebieden van specialisatie onder meer het bedrijfsleven, criminologie, onderwijs, milieu-studies, Florida studies, gezondheid communicatie, filosofie, en stedelijke antropologie.

Een academische adviseur, gekozen uit departementale faculteit, helpt elke student beslissen over keuzevakken, en vooruitgang te boeken in de richting van hun diploma.

Advisering en Mentoren: Adviseren is een belangrijk onderdeel van het programma. Een adviseur werkt met studenten in het structureren van een geïndividualiseerde opleiding. Studenten blijven samenwerken met hun adviseurs elk semester om hun academische vorderingen en plan de komende werkzaamheden. Een belangrijk kenmerk van onze afdeling is de geïndividualiseerde mentoraten die zich ontwikkelen tussen docenten en studenten. Het is niet ongebruikelijk voor afgestudeerde studenten om te worden uitgenodigd om deel te nemen aan de faculteit onderzoek of voor docenten om studenten te helpen bij het draaien van hun werk natuurlijk in publiceerbare stukken.

Practicum

Studenten kunnen een aanvraag voor een professionele practicum (graduate-level stage) in een journalistiek, massacommunicatie en mediastudies instellen na het voltooien van 12 uur van cursussen binnen de afdeling. Studenten stagiair in een verscheidenheid van instellingen, waaronder kranten, televisiezenders, radiostations, tijdschriften, non-profit organisaties, bedrijven, en in online media omgevingen.

De stage moet 120 uur van de verrichte werkzaamheden in één semester en moet door de faculteit stagebegeleider voorafgaand aan de registratie worden goedgekeurd. Afgestudeerde studenten kunnen worden toegekend voor slechts een semester 3-krediet stage. Studenten zullen stage krediet ontvangen voor elke positie die zij vóór de goedkeuring stage te houden. Het is echter aanvaardbaar voor een student om zowel krediet- als vergoeding voor goedgekeurde stages.

Recente stage gastheren hebben onder meer de volgende: Dow Jones, de Tampa Bay Times, The Tampa Tribune, Creative Loafing, Bay News 9, Sarasota Herald-Tribune, WUSF, WFLA-TV, WTVT-TV, WTSP-TV, WDAE Clear Channel en USFSP Bureau van Buitenlandse zaken.

Uitgebreide Examens

Afgestudeerde studenten in het departement van Journalistiek en Media Studies moet een uitvoerig schriftelijk examen, die kunnen worden genomen na het voltooien van 21 uren natuurlijk werk dat begrip van concepten uit de drie kernvakken laat zien passeren. Alle kernvakken moet worden genomen met een graad van C of beter. Studenten moeten hun cursussen te volgen en het adviseren van de graduate programma directeur van het semester voordat zij van plan zijn om te zitten voor de uitgebreide examens. De afgestudeerde bestuurder zal in aanmerking te komen van de student te machtigen om te zitten voor het examen.

Uitgebreide examens zullen worden gegeven in de herfst en de lente semesters op de vrijdag dat drie of vier weken valt, na het begin van de klassen en zal worden geschreven in een periode van vier uur. Lezen en het concept lijsten voor de drie kerngebieden, theorie, recht en ethiek, zijn beschikbaar in de Graduate Handbook. Studenten worden verwacht voor te bereiden Nog geen, ter aanvulling van wat ze hebben geleerd van hun cursussen met externe lezen.

Het onderwerp examens zullen worden beoordeeld door het specifieke onderwerp instructeur. Studenten zullen de rang van pas, low pass, defensie of functioneert niet. Studenten die alle drie de vragen pas kunnen registreren voor thesis of project credits of aanvang werk indien ingeschreven. Studenten die een graad van "defensie" te ontvangen zal, naar keuze van de faculteit lid, reageren op vragen ter verduidelijking, hetzij schriftelijk of mondeling. Zijner verdediging moet met succes zijn afgerond voordat de studenten beginnen met de formele vergaderingen van de commissies in verband met als hoogtepunt projecten. Studenten die een ontvangen "fail" voor één of meer examens mogen niet opnieuw mislukt Nog geen tot het volgende semester. Een student kan een gebied uitgebreid examen niet meer dan drie keer te proberen. Studenten die niet volledig examens niet voorbij na de vergadering voor elk examen driemaal uit het programma worden afgewezen.

Studenten kunnen zich inschrijven voor de scriptie of toegepast onderzoek credits in het semester dat ze Nog geen, maar moeten met succes alle drie de examenvragen voor het begin van de formele werk met hun commissie af te ronden.

Laatst bijgewerkt op feb 2017

Over de school

The College of Arts & Sciences is USF St. Petersburg’s largest college, offering a wide range of academic programs. The College has a legacy of providing programs of excellence in a student-center ... Lees meer

The College of Arts & Sciences is USF St. Petersburg’s largest college, offering a wide range of academic programs. The College has a legacy of providing programs of excellence in a student-centered atmosphere. World-class research and creative activities are carried out in one of the most beautiful metropolitan campuses in the U.S. Take some time to explore our offerings, where “the world will recognize your degree and your professors will know your name.” Lees Minder