Master of Arts in de internationale politieke economie (maipe)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Als u wilt om te gedijen in de mondiale economie, strategische tools zijn een must.


Analytische en Interdisciplinaire perspectieven op World politiek en economie.

Globalisering en de toegenomen verwevenheid tussen politiek, economie en beleid vereisen een nieuwe reeks van gespecialiseerde leermiddelen. De vier-semester Master of Arts in Internationale Politieke Economie (MAIPE) programma bereidt studenten uit de Verenigde Staten en de wereld rond om de complexe interacties te analyseren tussen de politieke en economische trends, zowel nationaal als op internationaal niveau. Dit programma biedt de analytische instrumenten en contextuele achtergrond dat studenten voorbereidt op de uitdagingen van de concurrentie in de markt economieën over de hele wereld. De MAIPE programma is ook ideaal voor studenten die geïnteresseerd zijn in latere uitoefening van de Ph.D. graad, omdat de fundamenten die in dit programma staat een volledige overdracht van kredieten in de richting van het doctoraat.

Een analytisch en interdisciplinaire benadering van de wereldpolitiek.

De MAIPE programma maakt gebruik van het hoge niveau van curriculaire integratie tussen de departementen van Economische Zaken en van politiek en beleid. Afgestudeerden zullen worden getraind in de analytische hulpmiddelen het meest in de vraag voor het analyseren van trends en ontwikkelingen in de internationale politieke economie. Studenten ontwikkelen basisvaardigheden in micro-en macro-economie, terwijl het beheersen van de belangrijkste conceptuele benaderingen van de wereldpolitiek en de internationale politieke economie. Studenten gericht op de internationale economie meestal de nadruk op formele modellen en econometrie in hun methodologische opleiding, terwijl die in de eerste plaats geïnteresseerd in de politiek te benadrukken beschikking theorie en statistiek. Alle studenten worden aangemoedigd om de geavanceerde computervaardigheden vooral nuttig in situaties van toepassing te ontwikkelen. In aanvulling op de ontwikkeling van analytische tools, studenten kiezen gebied van studie in de materiële gebieden waar politiek en economie elkaar overlappen. Mogelijke accenten zijn de internationale handel, economische groei, geld en financiën, regionale integratie, internationale regimes en onderhandelingen, globalisering, buitenlandse investeringen, en de economische determinanten van het regime verandert. Studenten kunnen ook kiezen om bepaalde delen van de wereld, zoals Latijns-Amerika, de Pacific Rim, het Midden-Oosten, Afrika of Europa te benadrukken.


Een Keuze van Carrière.

Afgestudeerden die de MAIPE diploma hebben veel carrièremogelijkheden. Deze keuze voor professionele loopbaan vindt dat hun verankering in analytische technieken deuren opent in zowel de particuliere als de publieke sector. Recent afgestudeerden hebben werk gevonden in adviesbureaus, internationale organisaties, non-profit organisaties, en de Verenigde Staten de overheid. Ze dienen ook als analisten en managers in grote bedrijven. Gemiddelde salarissen concurrerend zijn met de bereikte door economen.

Andere studenten in dit programma hebben gekozen om hun studies verder te zetten op het Ph.D. niveau. Voltooiing van een doctoraat met een focus op de internationale politieke economie opent de deur naar zowel academische als werkgelegenheid en de uitdagende mogelijkheden in de publieke en private sector.

De MAIPE is een 12-opleidingsprogramma dat kan worden afgerond in twee jaar, wanneer nagestreefd full-time.

CORE seminars (vier gangen).
Micro-economie, of
Micro-economie en openbare orde
Macro-economie
Grondslagen van Politieke Economie
Internationale Politieke Economie

Analytische hulpmiddelen (vier gangen).
Econometrie I en II of
Statistische Methoden I en II
Twee extra seminars worden gekozen uit de volgende opties:
Speltheorie
Risico Analyse
Besluitvorming
Computer Applications
Geavanceerde econometrie


Inhoudelijke focus (vier gangen).

Elke student ontwikkelt een persoonlijke track van vier cursussen die hun expertise op specifieke gebieden verdiept in de internationale politieke economie. Mogelijke aandachtspunten zijn - (maar zijn niet beperkt tot) - Agricultural Economics, International Economics, economische ontwikkeling, internationale integratie, Geld en Financiën.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Waarom Drucker? Wat maakt een school verschilt van het volgende? Wij geloven dat het de filosofie en de mensen die uiteindelijk zal het definiëren van uw grad school ervaring. En onze filosofie is ge ... Lees meer

Waarom Drucker? Wat maakt een school verschilt van het volgende? Wij geloven dat het de filosofie en de mensen die uiteindelijk zal het definiëren van uw grad school ervaring. En onze filosofie is gebaseerd op de mensen-management als een menselijke onderneming, als een liberaal kunst. De mensen die je zult ontmoeten op de Drucker School weerspiegelen deze filosofie van het personeel, aan de faculteit, je medestudenten in elke interactie. U wordt met respect behandeld, geprezen om je individualiteit, en omarmd door de collegiale synergie van onze academische gemeenschap. Hier vindt u hoge verwachtingen en uitdagend programma's, maar ook woorden van bemoediging en deskundige begeleiding. U vindt professoren het publiceren van de toonaangevende boeken in hun vakgebied, die staan ​​te popelen om je bezighouden met levendige discussies over de meest urgente kwesties. U vindt een management stijl die de teelt van het menselijk potentieel als meest waardevolle van een bedrijf bron waarden. U vindt een school die is wereldwijd, divers en rijk aan middelen, terwijl het intieme en flexibel genoeg voor u om het pad dat is voor u verkennen. Hier in het Drucker School, vind je iets anders. Maar niet op ons woord voor uit de eerste hand het-ervaring het verschil en ontdek de mogelijkheden van uw toekomst in petto heeft op de Drucker School. Ons doel We maken een verschil in het leven van de mensen met wie wij leren en de instellingen die we bedienen. Onze missie We bereiken ons doel door het ontwikkelen en verrijken van het professionele leven van onze studenten: Verbeteren van hun vermogen om te rigoureus en ethisch denken over complexe, ambigue vraagstukken, om geluid van strategische beslissingen te nemen, en te leiden en anderen te inspireren tot het bereiken van gemeenschappelijke doelen Het verstrekken van een persoonlijke en praktische, maar toch reflectief leren ervaring Bevolking is intellectueel cu riosity en leren vaardigheden die een levenslange zoektocht naar begrip en openheid zullen ondersteunen van innovatie en verandering Lees Minder