Master of Arts in de internationale mensenrechten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MA in International Human Rights biedt studenten de mogelijkheid om kwesties van de menselijke waardigheid, terwijl kritisch onderzoek van de normen, processen en instellingen te bevorderen en de mensenrechten in onze globaliserende wereld te beschermen te verkennen. Het programma is uniek onder zijn collega's voor zijn interdisciplinaire karakter, mensenrechten ontwikkeling, gezondheid, veiligheid en humanitaire hulp te koppelen, en de nadruk op theorie en praktijk. Voor breedte, de basisvorming biedt cursussen in de menselijke theorie rechten, geschiedenis, recht, buitenlands beleid en economische ontwikkeling. Cursussen met thematische invalshoeken te koppelen rechten van de mens om de veiligheid, economische ontwikkeling, administratie, geslacht en andere zaken.

Om praktische ervaring, zijn de studenten aangeboden vaardigheden cursussen, stages en kansen voor veldwerk in de VS en over de hele wereld. Door middel van onderzoek centers, gastcolleges, conferenties en film-serie, studenten deelnemen aan een breed scala van mensenrechten onderzoek en advocacy projecten. Afgestudeerden meestal zoeken en standpunten in internationale non-profitorganisaties, de internationale rechten belangenorganisaties, internationale hulporganisaties, gouvernementele en intergouvernementele organisaties, de rechten van de mens advocatuur en de academische wereld te verkrijgen.

Internationale Mensenrechten Programma overzicht

Stephanie Selekman, een recent afgestudeerd met een MA in International Human Rights, praten over haar ervaringen als Korbel student:

Laatst bijgewerkt op dec 2016

Over de school

The Josef Korbel School of International Studies is one of the world's leading schools for the study of international relations. Located in the vibrant city of Denver, Colorado, our innovative program ... Lees meer

The Josef Korbel School of International Studies is one of the world's leading schools for the study of international relations. Located in the vibrant city of Denver, Colorado, our innovative programs provide students the skills, knowledge and expertise needed to become global leaders in the public, private and nonprofit sectors. Lees Minder