Master Of Arts In De Geesteswetenschappen

Mount Saint Mary's University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master Of Arts In De Geesteswetenschappen

Mount Saint Mary's University

Verdien je master of arts in de geestelijke wetenschappen in de weekenden op top-rated private universiteit Mount Saint Mary's in Los Angeles.

MSMU's afgestudeerde Humanities programma is ontworpen voor levenslange leerlingen die een diepere kennis van de connecties tussen het individu, de gemeenschap en de wereld willen cultiveren.

  • Weekend formaat
  • Interdisciplinair
  • Flexibel en dynamisch
  • Keus van concentratie

MSMU's MA Humanities concentraties omvatten:

  • creatief schrijven
  • Culturele studies
  • Engels
  • geschiedenis

Waarom Humanities?

Het punt van de geesteswetenschappen is het ontwikkelen van gewoontes van streng reflecterend denken en redenering, de vaardigheid om ideeën op een dwingende manier uit te drukken en de mogelijkheid om problemen met creativiteit en innovatie op te lossen. In principe zijn de humaniora de studie van de menselijke natuur, menselijke waarden en wat het betekent om menselijk te zijn met behulp van kritische en analytische methodes van studie. Sinds de tijd van Socrates heeft de humaniora een alternatief voor de empirische benadering van de wetenschap aangeboden, omdat het het oordeel mogelijk maakt en een fundamentele morele component heeft. De humaniora is een interdisciplinair vakgebied dat een brede waaier aan kennis en vaardigheden biedt die kan leiden tot diverse werkgelegenheidskansen.

Waarom kies MSMU?

FLEXIBILITEIT. Onze innovatieve weekendformaat verdeelt de wekelijkse cursus voor een traditioneel vijftienweekse semester in zes niet-opeenvolgende weekenden van lesinstructies - een ideale regeling voor drukke volwassenen met meerdere verplichtingen thuis of op het werk. In plaats van avondklassen na een lange dag op het werk, nemen onze leerlingen om de twee tot drie weken lessen op de prachtige, historische Doheny campus. Flexibele inschrijvingsbeleid maakt ook het hele jaar door mogelijk om matrikulatie en deeltijd, full-time of versnelde studieopties mogelijk te maken.

KEUZE. Ons programma stelt studenten in staat een studie te ontwikkelen die het beste bij hen past. Studenten kunnen kiezen voor een interdisciplinaire opleiding die leidt naar de MA Humanities graad of een concentratie selecteren in een van de belangrijkste vakgebieden, dwz creatief schrijven, culturele studies, engels of geschiedenis. Keuze strekt zich uit tot het culminatieproject, een 'hoofdsteen' voor studentenstudies die de vorm kunnen geven van een master's thesis, een creatief project of een creatief schrijven. Deze mogelijkheid om een ​​gepersonaliseerd eindproject te kiezen, heeft onze uitstaande Geesteswetenschappelijke afgestudeerden in staat gesteld om hun academische inspanningen naadloos om te zetten in een echte wereldcontext door middel van zulke belonende prestaties als publicaties, museumuitstallingen, portefeuillebouw, enz.

KWALITEIT. Kleine klassenmaten, state-of-the-art klaslokalen, gevorderde faculteit en een uitstekende reputatie maken de Mount Saint Mary's universiteit Los Angeles MA in Humanities Programma een duidelijke keuze voor veeleisende mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige educatieve ervaring. De MA in Humanities Programma is een geassocieerd lid van de prestigieuze Vereniging van Graduate Liberal Studies Programs. Jaar na jaar blijft de berg talentvolle, succesvolle personen uit de gemeenschap naar zijn klaslokalen trekken. Studenten die ingeschreven zijn in het Humanities Programma kunnen vertrouwen op een strenge en verrijkende educatieve ervaring.

REIZEN. Elk jaar hebben de leerlingen de mogelijkheid om in te schrijven voor een reisstudiecursus die een op maat gemaakte cursuskursus integreert met reizen naar belangrijke culturele en historische landmarks over de hele wereld voor een verrijkende en spannende leerervaring.

KANS. Geesteswetenschappen zijn ontworpen om studenten mondelinge en schriftelijke communicatie, kritisch en analytisch denken en creatieve probleemoplossende vaardigheden te cultiveren. Schrift-, onderzoeks- en loopbaanadviseurs zijn ook beschikbaar om studenten van de MA-geesteswetenschappen te helpen bij het honen van verhandelbare vaardigheden die onze afgestudeerden hebben bevorderd of hun loopbaan veranderen. Veel van onze studenten hebben geconstateerd dat zij een grotere faciliteit in de werkplek bezitten omdat ze zich comfortabel hebben met het inzetten van meerdere disciplines. Een afgestudeerde Geesteswetenschappen diploma van de berg Saint Mary's University, Los Angeles kan leiden tot een lonende en vervullende carriere in de steeds meer verbonden en interafhankelijke wereld van vandaag.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 17, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2017
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Los Angeles, Californië
Startdatum: Sept. 2017
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates