Master Of Arts In De Esthetica

Goethe University Frankfurt

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master Of Arts In De Esthetica

Goethe University Frankfurt

In een teken van vele plaatsen gediagnosticeerd ontbinding van de artistieke en progressieve esthetisering van het leven-wereld, de kwestie van de kunst en de esthetische ervaring in een nieuwe urgentie dat object en multidisciplinaire acties nodig biedt. Ver voorbij het smalle gebied van de filosofische esthetica bovendien de historisch omvat alle kunstgebieden theorie kunsttheorie en esthetische problemen ontstaan ​​dwars op de verschillende gebieden van de artistieke productie en deze disciplines van de humane wetenschappen via een respectieve referentieobject.

De tweejarige masteropleiding esthetiek neemt deze uitdaging wetsvoorstel door verschillende disciplines en het betrekken van de filosofie, evenals de studie van literatuur, theater, film en media studies, kunstgeschiedenis en musicologie verwerkte het probleem gebied van esthetiek en geschiedenis van wetenschappelijke, empirische, psychologische en etnografische en etnologische perspectieven in aanmerking. Een ander kenmerk van het programma is de verbinding met de huidige artistieke praktijk (in het kader van de samenwerking met de culturele instellingen van de stad en het grootstedelijk gebied van Frankfurt met het Städel School, het College of Design Offenbach en de Universiteit van Muziek en Podiumkunsten, als onderdeel van de Hessische Theater Academie en de Hessen film en media Academy).

De opleiding maakt het mogelijk prioriteiten in drie van de zeven gebieden: filosofie, literatuur, wetenschap, muziek, kunstgeschiedenis, theaterwetenschap, film studies, mediastudies. Het is gericht op studenten die zich willen hun opleiding historisch en systematisch onderzoek voort te zetten intensief en zonder technische beperkingen op het gebied van esthetische theorie.

De studie en educatieve doelen van het onderwerp zijn niet gericht op nauw gedefinieerde beroepenveld, maar op een breed scala aan activiteiten, zoals de institutionele en technologische omstandigheden van de literatuur, media en kunst productie en kunstonderwijs veranderen snel. Het programma in aanmerking komt, daarom, om een ​​gekwalificeerde arbeid op het gebied van cultuur, journalistiek en media productie verwerven en is de basis voor doctorale studies in een van de betrokken disciplines.

 • Bachelor's degree met een herkenbare aandacht van de algemene en vergelijkende literatuurwetenschap, American Studies, Engels Studies, German Studies, Kunstgeschiedenis, Media Studies, muziek, filosofie, Romaanse taal- en letterkunde, Scandinavisch, theater, film en media studies of andere National Filologie herkenbare elk met een focus op de esthetiek / theorie en met een normale periode van minuten. 6 of termen ten minste gelijkwaardig diploma van een Duitse universiteit of een Duitse hogeschool in één van de hierboven of een verwant gebied met een normale periode van ten minste zes semesters of
  ten minste gelijkwaardig buitenlands diploma in één van de genoemde of een verwante met een normale periode van ten minste zes termen.
  Op de erkenning en de vergelijkbaarheid van de jaarrekeningen van de toelatingscommissie beslist.
 • Talenkennis in twee recente talen, ten minste op het niveau B1 van het Europees Referentiekader (GER) (overeenkomend met de vaardigheden die door de succesvolle afronding van 3 jaar van het onderwijs worden verworven in de betreffende taal), of Latijns of Griekse kennis en vaardigheden in een recente vreemde taal. In het bijzonder gewenst zijn goede kennis van het Engels en Frans.
  Zoals certificaten zullen worden gehonoreerd
  - afgerond bachelordiploma van filologische programma, met de nadruk in de taal betreft, of
  - toegang tot de universiteit kwalificatie voor een land waarin de genoemde taal is de officiële taal, of
  - een afstudeerproject certificaat dat ten minste 3 jaar van het onderwijs documenten in de desbetreffende taal, de merken mag niet erger zijn dan "voldoende (4,0)" of vijf punten, of
  - een bewijs van succes afgerond cursussen in die taal van de Duitse en / of buitenlandse universiteiten wiens doel niveau komt overeen met de hierboven vermelde voorwaarden, of
  - deskundig advies, docent examens of certificaten die in het kader van internationale opdrachten in universitaire taalcursussen werden verworven, in VHS cursussen of zelfstudie en tonen de nodige kennis van de taal.
Deze school biedt programma's in:
 • Duits
Goethe University Frankfurt

Laatst bijgewerkt op January 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
4 semesters
Voltijd
Price
Prijs
370 EUR
Information
Deadline
Juli 31, 2018
Locations
Duitsland - Frankfurt am Main, Hessen
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Juli 31, 2018
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Duitsland - Frankfurt am Main, Hessen
Aanmeldingslimiet Juli 31, 2018
Einddatum Vraag informatie aan