Master of Arts in de audiovisuele kunsten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Engels meester

De School of Arts biedt Engels-talige masteropleidingen in de beeldende kunst, audiovisuele kunst en muziek. Elk jaar, tientallen buitenlandse studenten kiezen voor de masteropleidingen van onze faculteit om hun studie voort te zetten. De aanwezigheid van studenten uit verschillende internationale achtergronden is een verrijking voor onze educatieve traditie en biedt een toegevoegde waarde voor de opleiding van buitenlandse masterstudenten en Vlaamse studenten bewegen op uit het Nederlandse taalgebied bacheloropleidingen gelijk.

De programma's worden georganiseerd om ontmoetingen tussen Nederlandse taalgebied en het Engels-sprekende studenten in informele contexten, in seminars en cursussen, en zelfs in artistieke projecten beginnen ze samen te vergemakkelijken. Er zijn geen verschillen in de curricula, competenties, leerresultaten of organisatie tussen de Engels-talige programma's en de Nederlandse taal tegenhangers. Engels sprekende kandidaten met een master's degree in muziek kan ook gaan voor de geavanceerde master solist hedendaagse muziek '.

Orientation tests voor de kapitein en schakelprogramma's

Voor toegang tot de master programma's is er een jaarlijkse selectieprocedure in het voorjaar en één in de zomer. Hieronder vindt u de informatiebrochure met een aanvraagformulier voor de oriëntatie testen te vinden. Lees via deze brochure zorgvuldig; u zult beschrijvingen en praktische informatie er evenals de deadlines te observeren. Kandidaten voor een master- of schakelprogramma moet eerst registreren. Bij registratie kandidaten ontvangt het aanvraagformulier in te vullen. Elke december de informatie met betrekking tot de oriëntatie tests voor het komende jaar zal ook hier verschijnen. Het leren van coaches pad zal blij zijn om u te voorzien van aanvullende informatie.

Meester van Audiovisuele Kunsten

Opleidingen

  • Engels Programma Animation Film
  • Engels Programma Film
  • Part-time Engels Master Programma Audiovisuele Kunsten

Doelstellingen

De opleiding bouwt voort op de bacheloropleiding en heeft als doel om studenten op te leiden tot zeer professionele animatiefilm geworden - of andere film - makers die u: - creëren originele audio-visuele werk dat bijdraagt ​​aan de ontwikkeling van de kunsten, op basis van hun eigen artistieke standpunten ; - Kijken, analyseren, interpreteren en beoordelen hun eigen audio-visuele werk en dat van anderen en bepalen hun eigen positie in de wereld van de kunst; evalueren en duwen hun grenzen; - Heden, en ingaan op hun eigen verbale en beeldend werk - een beroep doen op wetenschappelijke en filosofische methoden om hun eigen acties in twijfel, het uitvoeren van onderzoek in verband met audio-visuele werken en rapporteert hierover schriftelijk; - Plannen en organiseren hun eigen audio-visuele werken op basis van een inspirerende en functionele werksituatie; - Een actieve bijdrage leveren binnen een team; leid een bijeenkomst - beschikken over de nodige drive om te ontwikkelen in de artistieke wereld, of in een leidinggevende of creatief vermogen.

Toegang tot Voortgezet Onderwijs

Een Master of Arts (MA) van Audiovisuele Kunsten is direct verbonden met de Bachelor of Arts (BA) van Audiovisuele Kunsten en kan de toegang tot verwante masteropleidingen te krijgen na de succesvolle afronding van een voorbereidingsprogramma (PP):

  • Advanced Master of Science in Conflict and Development - Master of Science in de communicatiewetenschappen: Communication Management (PP) - Master of Science in de communicatiewetenschappen: Film- en Televisiewetenschap Studies (PP) - Master of Science in de communicatiewetenschappen: Journalistiek (PP) - Master of Science in de communicatiewetenschappen: Nieuwe Media en Maatschappij (PP) - Master of Science in de EU-Studies (PP) - Master of Science in de Politieke Wetenschappen (PP) - Master of Science in de sociologie - Master of Science van Cultuur management ( PP) - Leraar Certificering in kunst en Vormgeving

Richtlijnen voor de toepassing Master in Beeldende Kunst en Audiovisuele Kunsten / Master in Drama

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Royal Academy of Fine Arts (KASK) and the Royal Conservatory constitute the School of Arts of University College Ghent. The school brings together talented and motivated students with outstanding ... Lees meer

The Royal Academy of Fine Arts (KASK) and the Royal Conservatory constitute the School of Arts of University College Ghent. The school brings together talented and motivated students with outstanding educators, active artists, designers and theorists in art and design from all over the world. The mission statement of the school defines its main tasks: development of the arts, education and research in an international perspective. Lees Minder