Master of Arts in counseling

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Eenheden: 90 kwartseenheden (3 kwartalen = 2 semesterseenheden)
Programma Lengte: 3 jaar (voltijd)
Sporen: LPCC, MFT, LPCC / MFT en No Track
Klem Opties: Latino counseling, correctionele psychologie en gezondheids psychologie
Start data: Herfst, Winter, Lente of Zomer
Onderwijsmethode: Op de campus De Master of Arts in Counseling Psychology biedt een intensief 90-jarig Master of Arts programma voor studenten. Studenten kunnen ervoor kiezen om elk van onze drie nadrukgebieden in te voegen Correctiepsychologie, gezondheidspsychologie, of Latino Counseling Naar hun mate. Een nadruk functioneert als een minderjarige. Studenten die geen nadruk leggen, kunnen kiezen uit een aantal keuzevakken om hun kennis op verschillende terreinen uit te breiden.

De Master of Arts in Counseling Psychology heeft vier tracks:

 • MFT Track
 • LPCC Track
 • Gezamenlijke MFT / LPCC Track
 • Geen spoor

MFT Track

De California Board of Behavioral Sciences baseert de MFT Track op de California State Regulations, richtlijnen voorgesteld door de American Association for Marriage and Family Therapy, en de California Association of Marriage and Family Therapists, en curriculum goedkeuring. Studenten die deze track kiezen, zijn gekwalificeerd om een ​​MFT licentie examen af ​​te leggen na afloop van cursuswerk, praktijk en klinische uren in de staat Californië.

Klik hier voor cursusvolgorde

LPCC Track

De California Board of Behavioral Sciences baseert de LPCC Track op de California State Regulations, richtlijnen van de California Coalition for Counselor Licensure, en curriculum goedkeuring. Studenten die deze track kiezen, zijn gekwalificeerd om een ​​LPCC licentie examen af ​​te ronden na afloop van cursuswerk, practicum en klinische uren. De LPCC is een draagbare diploma, wat betekent dat coursework en klinische training in Californië een student in staat stelt om in licentie te gaan in een andere staat; Op basis van de wensen van de woonplaats van die staat. LPCC-licentievereisten omvatten een nationaal, eerder dan staatsgericht examen.

Het LPCC-programma is voornamelijk gericht op Individuele volwassen klanten. Studenten die dit programma volgen, die met paren, gezinnen en kinderen willen werken, moeten in deze specialiteiten lessen leggen en juridisch en ethisch met deze populaties werken.

Een belangrijk verschil tussen de MFT en de LPCC is dat een aanzienlijk aantal van de vereiste 3.000 trainingstijden kan worden afgerond alvorens de Masters degree voor de MFT licentie te ontvangen. De vereiste 3.000 uur voor de LPCC moeten allemaal opgevangen worden na afstuderen met een masteropleiding.

Klik hier voor cursusvolgorde

Gezamenlijke MFT / LPCC Track

De joint MFT / LPCC track is beschikbaar voor studenten die voor beide licenties willen solliciteren. Dit gecombineerde programma kan binnen de 90 eenheden worden afgerond. Studenten kunnen ook kiezen voor een van de drie nadrukpunten; Studenten die deze track volgen met een nadruk in de gezondheidszorg of correctionele psychologie, zullen 91.5 eenheden moeten afronden en studenten die deze track voltooien met nadruk op Latino-counseling zullen 93 eenheden moeten afronden om alle benodigde cursussen te verkrijgen. Studenten die deze joint track optie willen verkennen, worden aangemoedigd om te ontmoeten met een faculteitsadviseur. Om meer te weten te komen over de voordelen van de joint MFT / LPCC track, bezoek de American Association for Marriage & Family Therapy, California Division website op: http://aamftca.org/q-and-a-the-lpcc-license/.

Klik hier voor cursusvolgorde

Geen spoor

Studenten kunnen ook niet kiezen voor de MFT of de LPCC-track. Deze track is bedoeld voor individuen die meer uitgebreide training en ervaring nodig hebben dan de 51-eenheid MA of Counseling biedt. Deze track doet niet Leiden tot licentie.

CPSY Comprehensive Exam

Het Comprehensive Examination is een home-essay examen ontworpen om u te helpen uw leer te synthetiseren in een krachtige persoonlijke en professionele verklaring. Het examen wordt eenmaal gegeven in de herfst, winter en lente kwartaal en u heeft twee weken om het te voltooien nadat het aan u is verzonden. U neemt dit examen aan het eind van uw studie, meestal het kwartaal voor het laatste kwartaal waarin u bent ingeschreven in het programma. Praktijkervaring die op dat moment is behaald, kan u helpen bij het examen, omdat een van de vragen de beschrijving van een casestudy vereist.

Uiterste tijdstippen om te registreren, kunnen u vinden in de Guadalupe Hall, op de bulletin boards, in de CPU nieuwsbrief of in e-mails die uw SCU account verstuurd hebben. Om te registreren kunt u alstublieft uw volledige naam, adres, telefoonnummer en studenten ID e-mailen aan de afdeling CPSY op cpsy@scu.edu. Exams worden verzonden naar het adres dat u twee weken voor het verschuldigd bent.

Toelatingsvoorwaarden

Naast het algemene vereisteS een aanvrager voor de Master of Arts in Counseling and Counseling Psychology moet voldoen aan de onderstaande specifieke eisen

 • Er is een minimum GPA van 3,0, voorgraadse gemiddelde punt (GPA) vereist.
 • Daarnaast vereist toelating tot de masteropleidingen voorafgaande academische uitmuntendheid op bachelor of hoger niveau en de inschatting van het toelatingsbureau van het potentieel van de student om een ​​succesvolle begeleider te zijn. Omdat de staatsvergunning in MFT en LPCC haar houder toelaat om privépraktijken aan te pakken met behulp van psychotherapeutische en counselingstechnieken en omdat alle begeleiding psychologen afgestudeerden waarschijnlijk in de human service arena zullen werken, worden kandidaten geselecteerd op basis van:
  1. Ervaring
  2. Vorige academische achtergrond
  3. Volwassenheid met betrekking tot levenservaring en professionele doelen.
 • Gerelateerde werkervaring:

  Die kandidaten die aanzienlijke werk- of vrijwilligerservaring opleveren in counselinggerelateerde activiteiten zullen het meest profiteren van het programma zelf en in de daaropvolgende counseling-inspanningen. Daarom zullen in toelatingsbeslissingen sterk toegekend worden aan degene die echt werk (inclusief vrijwilligerswerk) ervaring hebben opgedaan in counseling (op elk niveau) alvorens toelating tot het masterprogramma te zoeken.
 • Aanvragers op het MFT- of LPCC-spoor moeten worden voorbereid en voldoende gemotiveerd om de ervaringvereiste te voltooien, zoals uiteengezet door de California Board of Behavioral Sciences na afloop van de opleiding.

Aanbevelingbrieven dienen te zijn van drie personen die in de toezichthoudende of evaluatieve rol bij u hebben gediend. Dit kan onder meer professoren, instructeurs, bureaus of managers, werkleiders, klinische toezichthouders, vrijwilligerscoördinatoren of toezichthouders van vrijwilligerswerk, pastoren of dergelijke. Dit mag geen persoonlijke vrienden of persoonlijke therapeuten omvatten. We realiseren ons dat brieven van drie dergelijke personen misschien niet voor sommige aanvragers mogelijk zijn. Als u een brief van iemand aanvraagt ​​die niet past bij deze richtlijnen, geef dan een kort uitleg over waarom; De verwachting is dat de mensen die brieven schrijven voor je nog steeds in staat zijn om op je professionele capaciteit als adviseur te reageren.

Internationale Aanvrager Vereisten

 1. Engels Vaardigheidsexamen: TOEFL (score van 90 of hoger) of IELTS (score van 6,5 of hoger) is vereist voor internationale studenten die hun post-secundair onderwijs hebben afgerond in een andere taal dan Engels. TOEFL of IELTS kan worden afgeweken indien uw bachelor (en master's, indien van toepassing) zijn afgerond op instellingen waar Engels de hoofdtaal van de opleiding is. Alle aanvragers kunnen echter gevraagd worden om verder te voorzien in Engels vaardigheid, indien nodig.
 2. Internationaal Onderwijs Evaluatie: Transcript evaluaties zijn vereist door een van de goedgekeurde NACES agentschappen. Aanvragers van het MATTC-programma moeten hun transcripties evalueren door een van de door de CTC goedgekeurde agentschappen. Houd er rekening mee dat transcriptevaluaties de mate-equivalentie en de Amerikaanse GPA-equivalentie moeten bevatten. Wij adviseren het evaluatieverslag van de cursus.
 3. Bewijs van fondsen: De VS-visumvoorschriften vereisen dat er voldoende geld beschikbaar is om uw reis-, verblijfskosten- en studieprogramma te financieren. Raadpleeg de website van de International Student Services voor een actuele inschatting van de kosten verbonden aan een volledig jaar van academische studie in de ECP.

Na ontvangst van de officiële toelatingsbrief moet de student contact opnemen met het ECP Admissions kantoor, ecpadmissions@scu.edu, voor de I-20 documentatie om een ​​F-1 studenten visum aan te vragen. Nadat dit is afgerond, wordt het doorgestuurd naar het International Student Services Office.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Guided by strong dedication to academic excellence and service to society, the School of Education and Counseling Psychology at Santa Clara University educates compassionate, competent, and ethical pr ... Lees meer

Guided by strong dedication to academic excellence and service to society, the School of Education and Counseling Psychology at Santa Clara University educates compassionate, competent, and ethical professionals committed to meaningful and supportive engagement with diverse people, schools, and communities built on the foundation of our Core Values. Lees Minder