Master of Arts in communicatie en leiderschap

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Arts in communicatie en leiderschap

In Plato's Republiek, bespreekt hij de passende opleiding die deel uitmaken van het opleiden van politieke leiders zouden moeten zijn. Sinds de tijd van de klassieke Griekse filosofen, hebben talloze mensen gespeculeerd over de principes van leiderschap.

De zoektocht naar effectief leiderschap dag van vandaag voortduurt als hedendaagse organisaties complexer geworden. De Master of Arts in communicatie en leiderschap begint met de vooronderstelling dat de communicatie is de essentie van effectief leiderschap. De student getraind in communicatie is uniek gekwalificeerd om innovatief leiderschap te bieden binnen de wereldgemeenschap.

Dit graduate programma is ontworpen voor professionals die willen bouwen op hun huidige carrière vaardigheden, gaan naar een nieuwe positie of organisatie, of de wens persoonlijke verrijking. De complexiteit van relaties en het competitieve karakter van het bedrijfsleven de vraag
leiders met gepolijst interpersoonlijke en organisatorische vaardigheden. Deze graad geeft de praktische en theoretische kennis die nodig is om te dienen in de corporate-instellingen, het leger, non-profit, overheid, politiek, of andere arena's.


Toelatingsvoorwaarden


Elke aanvrager moet een bachelor's degree van een regionaal erkende Verenigde Staten instelling voor hoger onderwijs of vier jaar van gelijkwaardige full-time college werk van een geaccrediteerde buitenlandse instelling.

De minimale undergraduate Grade Point Average (GPA) die nodig is voor toelating is 3,00 op een schaal 4,00. Individuele programma's kunnen passende entree-test scores, zoals de GRE of GMAT nodig. Hoewel entree testscores op zich niet vormen de
enige of laatste criterium voor de toekenning of weigering van toegang tot elke student, zal elk programma dat testscores gebruikt ze, overwegen in combinatie met andere criteria, als een essentieel onderdeel van de vereisten voor het verlenen van volledige toelating.

Aanvragers die een master's degree zijn niet verplicht om scores op GRE of GMAT.

Toelating kan worden ingetrokken indien deze is toegekend op basis van substantieel onjuiste informatie of het weglaten van relevante feiten, die, voor zover bekend op het moment van de toelating, zou hebben geleid in de ontkenningsfase. Om de applicatie te voltooien,
aanvragers moeten de volgende documenten voorleggen aan de Graduate School, tenzij anders aangegeven door het beleid:

  • Een aanvraag voor afgestudeerde toelating.
  • Een aanvraag vergoeding.
  • Een officiële transcriptie van de bachelor's degree aan de Graduate School die door de uitgevende instelling.
  • Het officiële verslag van de score op de geschiktheid delen van de GRE of GMAT, al naargelang het geval is, en wanneer dat nodig is, rechtstreeks naar de Graduate School door de keuringsinstantie.

* De enige toelatingseisen afgeweken voor Park University alumni zijn de toepassing
fee en indienen van de officiële transcripties.

Een GRE General Test * score niet meer dan vijf jaar oud op het moment van de aanvraag. (* Park Code Instelling voor GRE: 6177)

Een kopie van de huidige CV.

Drie (3) Brieven van aanbeveling van individuen, zoals werkgevers en / of de faculteit, in een positie om commentaar meaand potentieel voor afgestudeerde werk.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a ... Lees meer

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a member of the North Central Association of Colleges and Schools. Lees Minder
Parkville , Kansas stad + 1 Meer Minder