Master of Arts in business, taal en cultuur (Chinees)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Chinezen komen. Als een zaak van feite zijn ze hier al. Zij bezitten grote industrieën in de Europese landen. Ze winnen bouwcontracten in Polen. Ze investeren in de communicatie en de infrastructuur in Griekenland en kopen textielfabrieken in Italië. Ze hebben ongeveer de helft van de wereldmarkt van windenergie.

De EU is China's grootste handelspartner, en zowel de Deense en andere Europese bedrijven die in China zijn. Het potentieel is enorm, en deskundigen geven aan dat we nog lang niet klaar met China. Als een zaak van feite hebben we nog maar net begonnen.

Deense bedrijven op zoek naar medewerkers met vaardigheden, zowel in het bedrijfsleven economie en de Chinese taal en cultuur. Met een MA in Business, Taal en Cultuur (Chinese) heb je de benodigde door vele Deense en internationale bedrijven die werken in China of de handel met de Chinezen uit Denemarken of andere landen kwalificaties.

50% van de cursussen van het MA programma binnen de disciplines Chinese cultuur, samenleving, economie, communicatie en taalvaardigheden in het Chinees leugen. Een andere 50% van de cursussen liggen binnen het veld bedrijfskunde met de nadruk op de bedrijfsorganisatie en marketing in relatie tot de internationale markt.

Afgezien van een aantal verplichte cursussen in de twee boven vermelde belangrijkste gebieden, krijgt u de gelegenheid om uw academisch profiel vorm te geven door middel van keuzevakken in beide gebieden te krijgen. U kunt kiezen tussen deze keuzevakken in Sønderborg of tijdens een studie verblijf in China, of u kunt ze vervangen door rapporten van stages in China.

Individuele profiling is tevens mogelijk in de scriptie: U kiest het onderwerp zelf, en kan tekenen in een partnership met een bedrijf.

Dit programma wordt aangeboden in Englis.

leerresultaten


Kandidaten zal:

  • opbouwen van specialistische kennis op het gebied van business marketing en management in internationale instellingen en in staat zijn om wetenschappelijke problemen op dit gebied te identificeren en te analyseren met behulp van de juiste theorieën en methoden

  • opbouwen van specialistische kennis van de moderne Chinese cultuur en samenleving in het bijzonder op het gebied van interculturele communicatie met China en in staat zijn om wetenschappelijke problemen op dit gebied te identificeren en te analyseren met behulp van de juiste theorieën en methoden

  • ontwikkelen meer zelfvertrouwen met de Chinese taal en het is gebruik in zakelijke betrekkingen met China

Kandidaten kunnen zelfstandig uitvoeren van een verscheidenheid aan functies in het internationale bedrijfsleven bedrijven en organisaties die de kennis van het internationale bedrijfsleven marketing en management en de Chinese cultuur en samenleving, alsmede de Chinese taalvaardigheden vereisen op een hoog niveau, met inbegrip van een inzicht in relevante theorieën van cultuur en communicatie. Kandidaten kunnen zelfstandig en op een wetenschappelijke basis te identificeren en problemen in verband met internationale business marketing en management en de Chinese taal, cultuur en de samenleving op te lossen.

Toelatingseisen


Bachelors of Art (BA) in Business, Taal en Cultuur (Chinese) hebben het recht te worden toegelaten volgens de verordening van Admittance (Verordening nr 362 van 20 mei 2005) § 15, 1.)

Andere Bachelors met een combinatie van bedrijfseconomie en geesteswetenschappen bestaande Chinese taal (zoals bijvoorbeeld BSc in Business, de Aziatische taal en cultuur met Chinese in Kopenhagen Business School), kunnen worden aanvaard indien goedgekeurd door de raad van studies. Indien nodig kan de raad van studies extra cursussen moeten worden genomen.

Laatst bijgewerkt op apr 2017

Over de school

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private b ... Lees meer

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private businesses and organisations for providing qualified labour. Lees Minder
Odense , Kolding , Slagelse , Sønderborg , Esbjerg , Flensburg , Kopenhagen , Ljubljana , Girona , Beijing + 9 Meer Minder