Master of Arts in Biblical Studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Arts in Biblical Studies

Dit is een 2-jarig programma dat is ontworpen om studenten voor te bereiden op een effectievere bediening door middel van een fundamenteel bijbels onderwijs. Aan het einde van de studie moet een student in staat zijn om: Bekwaamheid aan te tonen op het gebied van bijbelse en theologische studies; Toon een breed begrip van bijbelse taal; Toon competentie in de exegese en uiteenzetting van het Oude en Nieuwe Testament en relateer die competentie aan Afrikaanse realiteiten; Verkrijg de nodige vaardigheden voor verdere wetenschappelijke studies op het gebied van het Oude of Nieuwe Testament en demonstreer christelijke volwassenheid uitgedrukt in toewijding aan Christus, aan Zijn lichaam en interpersoonlijke gevoeligheid in karakter en levensstijl getoond in gemeenschappelijke relaties.

Het kost Kshs.75.000 ($ 750) collegegeld per semester.

De innames vinden elk jaar plaats in augustus / september, december / januari en april / mei.

Bezorgingsmodi zijn:

 1. Full time
 2. Feestdagen (dwz drie weken in april, augustus en december), en
 3. Avond

De vereiste is een bachelordiploma met minstens 1ste klasse / 2de klasse Honours (hogere divisie) of lagere divisie met 2 jaar werkervaring / bediening).

46622_1.JPG

De Master of Arts in the Biblical Studies-programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op een effectievere bediening door middel van een fundamenteel bijbels onderwijs. Aan het einde van de studie moet een student in staat zijn om:

 1. Aantonen van competentie op het gebied van bijbelse en theologische studies.
 2. Toon een breed begrip van ten minste één bijbelse taal.
 3. Vertoon competentie in de exegese en uiteenzetting van de Bijbel (Oude en Nieuwe Testament) en relateer die competentie aan Afrikaanse realiteiten.
 4. De nodige vaardigheden verwerven voor verdere wetenschappelijke studies op het gebied van het Oude en Nieuwe Testament.
 5. Demonstreer christelijke volwassenheid, uitgedrukt in een toewijding aan Christus, aan zijn lichaam en interpersoonlijke gevoeligheid in karakter en levensstijl getoond in gemeenschappelijke relaties.

Toelatingseisen

 1. Een bachelordiploma in een specialisatiegebied van een geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs met een cumulatief puntengemiddelde van ten minste 3,00 op een schaal van 4,00, of een diploma dat is toegekend met een eerste klas of een hogere tweede klas of een equivalent daarvan.
 2. Kandidaten met 2,75 cumulatief puntengemiddelde of hoger of tweedeklas lagere divisie of het equivalent daarvan moeten na hun afstuderen minimaal twee jaar relevante ervaring hebben.
 3. Een aanvrager die niet aan de bovenstaande eisen voldoet, moet een bachelordiploma op een specialisatiegebied en een postgraduaat in het relevante studiegebied van een geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs met een cumulatief cijfer van gemiddeld 3,00 op een schaal van 4,00 voorleggen. of het equivalent daarvan.

46623_8.JPG

Wijze van levering

 • 2 voltijdse studiejaren
 • 3 deeltijdstudies in academiejaren

Tariefstructuur

Full time

 • Collegegeld: 65.400
 • Administratiekosten: 15.525
 • Totaal collegegeld: 80.925
 • Totaal per jaar: 242.775
 • Totaal voor programma: 485.550

Deeltijd

 • Collegegeld: 43.600
 • Administratiekosten: 15.525
 • Totaal collegegeld: 59,125
 • Totaal per jaar: 177.375
 • Totaal voor programma: 532.125

46627_11.JPG

Hoe te solliciteren

 • U kunt online solliciteren door op Online solliciteren of te klikken
 • Download aanvraagformulier Aanvraagformulier
 • U kunt uw aanvraag verzenden naar Public Relations of Admissions.

U kunt meer informatie vinden door ons te bellen.

46629_4.JPG

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International U ... Lees meer

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International University currently trains students in Theology, Business, ICT, Psychology, Languages, Community Development, Linguistics Leadership and Education. Lees Minder