Master of Arts in beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Arts in Management

Managers en toekomstige managers moeten hoogontwikkelde vaardigheden en het vertrouwen om te leiden, op gang te brengen en te ondersteunen succesvolle carrière. De Master of Arts in Management programma benadrukt het leiderschap en communicatieve vaardigheden die nodig zijn van effectieve managers.

Deze 16-maanden durende programma is vooral waardevol voor professionals die zijn bevorderd vanuit een technische of tactische positie en moeten leren hoe te ontwikkelen, te inspireren en leiden met gezag, evenals voor ervaren managers die willen hun kennis van de menselijke kant verdiepen van het management. Studenten onderzoeken en hun bestuurlijke en leidinggevende vaardigheden te ontwikkelen door middel van cursussen en een self-directed leren plan. Zij selecteren een organisatie (meestal hun werkplek) waarin om hun nieuwe kennis toe te passen tijdens hun studie en ontvangen continue feedback van de Universiteit van Redlands faculteit en hun leeftijdsgenoten. Deze continue, ondersteunende omgeving is een geweldige manier om te groeien als een professionele en de collectieve feedback vanuit meerdere perspectieven verbetert de ervaring van wat het werkelijk is om een ​​deel van een onderneming zijn.

Studenten in de MA in Management programma naar voren als zelfverzekerd leiders en meeslepend luidsprekers. Via-out van het programma, moeten de studenten hun vermogen om te begrijpen en het beheer en organisatorische uitdagingen te analyseren aan te tonen. Op basis van hun analyses maken leerlingen mogelijke oplossingen en het evalueren van de geschiktheid van hun aanbevelingen. Ze analyseren hun ervaringen van elke cursus en integreren hun inzichten in een uitgebreide eindpresentatie die vaak dient als een voorstel voor verandering in hun werkplek.

Aan het einde van het programma, studenten herzien hun leidinggevende sterke en zwakke punten en vergelijk deze resultaten om de eerste evaluaties gedaan toen zij het programma. Ze reflecteren op hun evolutie als managers en nieuwe plannen voor verdere persoonlijke groei en ontwikkeling.

Vereisten

De School of Business beschouwt alle aspecten van uw professionele en educatieve achtergrond bij de herziening van uw aanvraag voor graduate studies. In aanvulling op de vereiste informatie over uw aanvraag, verwelkomen we aanvullend materiaal zoals GMAT of andere testscores, leven en ervaringen te werken, en interviews en aanbevelingen. Toelating tot de universiteit als een diploma kandidaat wordt slechts verleend nadat alle opnames materialen zijn ontvangen en al de minimumnormen is voldaan. Een complete afgestudeerde aanvraagdossier zal omvatten:

  • Een ingevuld, ondertekend aanvraagformulier, waaronder essay
  • Officiële transcript (s) voor elke instelling die u een diploma verdiend
  • Huidige CV
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Where your dreams become aspirations and your aspirations become achievements—that is the Redlands experience. Since our founding in 1907, we haven’t wavered from our promise: a transformative educati ... Lees meer

Where your dreams become aspirations and your aspirations become achievements—that is the Redlands experience. Since our founding in 1907, we haven’t wavered from our promise: a transformative education in an environment of academic rigor and personal responsibility, where you can blend what you learn in the classroom with life skills that will help you affect positive change in the world... Lees Minder
Redlands , New York , rivieroever , San Diego , Torrance , West Covina , Burbank + 6 Meer Minder