Master of Arts in acteren

Algemeen

Beschrijving van opleiding

PRESENTATIE

De cursus een intensieve klassieke opleiding aan studenten van acteren en acteur bieden. Toegang tot de cursus is door de toepassing.

Eutheca waarnemend Cours kan bijzonder geschikt voor degenen die willen Commedia dell'Arte, Narrative theater studeren - Theater Storytelling en Acteren van het theater te betrekken. Uitdagend en intens, is deze cursus voor internationale actoren die wensen om hun vak te ontwikkelen door middel van een diepgaande verkenning van de klassieke canon.

DOELSTELLINGEN:

 • begrip van het werk playright's, beschouwd als niet alleen in de geschiedenis van de Europese theater context, maar hoe het wordt toegepast in de hedendaagse ene en in het algemeen in verband met het werk van de acteur.
 • assimileren rudimentair zwaardvechten en landschappelijke gevecht.
 • het ontwikkelen van een begrip vocale instrument op individueel niveau, hoe het zich verhoudt tot het werk podium en de eisen van de schrijver en regisseur
 • ontwikkelen note bevinding en luistervaardigheid en ontdek de aard van de filosofie van de koorzang.
 • vinden en het centrum te behouden: geïmproviseerde beweging en beheersing van het lichaam, de controle van de acteur en de balans noodzakelijk.
 • gewapend en ongewapend vechten voor het podium. Leer de technieken van de focus en de noodzaak om op te treden om de werkelijkheid te bereiken.
 • leren fysieke communicatie en interactie

RESULTATEN:

 • grotere autonomie van het werk van de acteur
 • verbeterde technieken voor mooie gevechten
 • vocale instrument verbetering op individueel niveau
 • verbetering van de improvisatie technieken
 • begrijpen het essentiële verschil tussen het acteren en de fase script

Professional Voorbereiding

De MA in Acteren is gespecialiseerd professionals van podiumkunsten internationaal. Omdat ze de meeste zullen hebben ontwikkeld, gediversifieerde vaardigheden om verschillende werken contexten worden geconfronteerd, zullen ze ook verworven gespecialiseerde vaardigheden en een internationale houding ten opzichte van de productie markt.

Zij zullen de vaardigheden die nodig zijn om onderzoek en experimenten te doen hebben verworven; Bovendien zullen ze kennis over de improvisatie in het drama theater met artistieke bewustwording en de uitstekende technische vaardigheden hebben verworven; zullen ze in staat zijn om dramaturgisch ontwikkelen van een intuïtie, een idee, te verlenen aan de intuïtie zelf de schriftelijke vorm meer geschikt is voor een mooie realisatie.

KWALIFICATIE bezit:

Master of Arts in Acting:

De studenten die de Master winstgevend te voltooien, te bereiken, tegelijkertijd zowel de Eutheca Diploma en de Master of Arts in Acting, titel erkend en uitgereikt door de Universiteit van Wales.

Admissions

Deze cursus is voor internationale studenten met een BA of BFA diploma of gelijkwaardig. Studenten zonder een eerste graad moet een vergelijkbaar niveau van kennis en ervaring opgedaan in een professioneel bedrijf of op een beroepsopleiding toneelschool te tonen.

KOSTEN VOOR 2016/2017

Het collegegeld voor deze cursus is € .25.000,00.

LET OP:

 • Vergoedingen voor elke term moeten uiterlijk op de in de student aanbiedingsbrief datum vooraf betaald te worden en. Elke student die achteraf met betrekking tot zijn / haar vergoedingen zullen niet in staat zijn om vooruitgang te boeken met hun opleiding, totdat alle uitstaande bedragen verschuldigd aan EUTHECA worden betaald. Studenten die niet hebben betaald vergoedingen volledig voorafgaand aan het voltooien van hun opleiding zal hebben hun diploma ingehouden totdat dergelijke betalingen worden gedaan.
 • Studenten, in uitzonderlijke omstandigheden, met de bedoeling om te vertrekken EUTHECA moet een termijn van ten minste een volledige termijn geven schriftelijk van dit voornemen aan de Academic Office. Studenten zullen aansprakelijk voor kosten gedurende de opzegtermijn zijn (bijvoorbeeld als een student verlaat halverwege de herfst termijn, zij aansprakelijk zijn voor de rest van de vergoedingen voor die term en de volledige kosten voor de volgende lente termijn).

In het onwaarschijnlijke geval dat EUTHECA wordt gedwongen te sluiten als gevolg van overmacht, kunnen geen kosten worden teruggegeven noch compensatie gemaakt voor een periode van lessen die kunnen zijn verloren door de Academie van de ongeschiktheid tot het verrichten van haar werk als gevolg van omstandigheden buiten haar controle.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema and the Academy of higher education in the arts of Theatre of Cinema with headquarters in Rome. EUTHECA is a point of reference in Italy, for ... Lees meer

EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema and the Academy of higher education in the arts of Theatre of Cinema with headquarters in Rome. EUTHECA is a point of reference in Italy, for the training and preparation of actors wanting to embark on an international career. Lees Minder