Master of Arts graad in het onderwijzen van Engels naar sprekers van andere talen (ma tesol)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onze Master of Arts in TESOL programma is de belangrijkste voorbereiding op een loopbaan in Het geven van Engels naar Anderstaligen (TESOL).

Met de enorme middelen en de faculteit van de afdeling van het Engels, bieden we een programma speciaal ontworpen om de behoeften van leraren Engels te voldoen als tweede taal in een diverse, multiculturele setting. Onze cursus aanbod bieden professionele opleiding en een solide basis in de tweede taalverwerving, vakdidactiek, taal testen en het gebruik van de technologie in het taalonderwijs klaslokalen. Onze uitstekende academische programma wordt verzorgd door hoog gekwalificeerde docenten met internationale ervaring in lesgeven op het gebied van TESOL, theoretische en toegepaste taalkunde, en interculturele communicatie.

Onze missie is om een ​​uitgebreid programma van studie en praktische mogelijkheden te bieden op een gevorderd niveau voor zowel ervaren als beginnende Engels taaldocenten in de VAE en elders. Hooggekwalificeerde, multicultureel ervaren docenten, methodologie-onderzoek gebaseerde, praktische onderwijservaring en computerondersteund leren te bieden een solide basis voor dit programma.

Het programma missie is om het Engels afgestudeerden en docenten te voorzien van geavanceerde praktische, theoretische en kritische kennis van de taal leren modellen en lesmethoden voor Engels instructie op verschillende niveaus, met name gedurende de scholen van de Golfregio. De kern van ons programma leidt tot een beter begrip van de vormen en functies van het Engels en heeft betrekking pedagogische theorieën in het Engels taalonderwijs. Deze doelstelling wordt versterkt door begeleide stage in real-world klaslokalen.

Ons programma bereidt haar afgestudeerden om de effectiviteit en de geldigheid van verschillende lesmethoden en testprocedures te evalueren, ontwikkelen of materialen voor speciaal onderwijs / leren situaties aan te passen, begeleiden leerkrachten en helpen bij het beheer van de ESL-programma's.

Wij nodigen u uit om met ons mee voor een intellectueel uitdagend en stimulerend tijd geïnspireerd door onze steunende, innovatieve docenten en onze uitgebreide en dynamische curriculum.

Laatst bijgewerkt op May 2017

Over de school

American University of Sharjah is an independent, not-for-profit coeducational institution, based consciously upon American institutions of higher education. The university is a leading comprehensive ... Lees meer

American University of Sharjah is an independent, not-for-profit coeducational institution, based consciously upon American institutions of higher education. The university is a leading comprehensive coeducational university in the Gulf, and serves students from the region and from around the world. AUS aims to be the region’s leader in higher education, known for excellence and innovation in teaching, learning, research and service. Lees Minder