Master of Arts graad in het onderwijs

Algemeen

6 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

usu

De Master of Arts graad in het onderwijs (Maed) met een specialisatie in het hoger onderwijs Administration is ontworpen voor personen die van plan zijn of zijn het verbeteren van een carrière in een breed scala van bestuurlijke functies in instellingen voor hoger onderwijs (beide 4-jaar universiteiten en 2-jaar colleges ). Het certificaat zal basiskennis voor administratieve processen in het kader van de instellingen voor hoger onderwijs.

Verenigde Staten University is gelegen in het prachtige San Diego, Californië. USU is een universiteit van wereldklasse, die zowel online lessen en on-campus leren. Er zijn honderden lokale bedrijven en bedrijven die studenten en afgestudeerden mogelijkheden te bieden voor de echte wereld ervaring, onderzoek tijdens de studie of werk na het afstuderen. We tonen onze toewijding aan onze studenten door middel van kleine klassen die ervoor zorgen dat geen enkele student wordt achtergelaten. We houden betaalbare collegegeld tarieven aan onderwijs toegankelijk te maken.

San Diego is de thuisbasis van een divers studenten die inclusiviteit en begrip bevordert in de klas, de gemeenschap, en de wereld. US University biedt Homestay en off-campus huisvesting opties die het mogelijk maken de studenten om te leven als echte Californiërs. US University ligt op enkele minuten van de prachtige stranden en heeft een bijna perfecte klimaat het hele jaar door. Het krijgen van uw diploma kan plezierig bij US University.

Beschikbaar: Online & On-Campus

Gemiddelde klasgrootte: 8-10 studenten

Tijd om te voltooien: 36 semester credits / 4 semesters / 18 maanden

Transfer: een stijging van 6 eenheden

Kosten:

 • International Students: $ 675,00 per studiepunt
  • Ongeveer $ 6,075.00 per semester + toepasselijke kosten

Toelatingsvoorwaarden

 • Ingevulde aanvraagformulier
 • $ 100 Inschrijvingsgeld
 • Kopie van de officiële transcripties; vertaald en beoordeeld door een erkend bureau NACES
 • Het bewijs van het Engels; IELTS score minimum 6.0+; TOEFL minimum 61+
 • Financiële ondersteuning Verklaring & documenten
 • Kopie van het paspoort met foto
 • Toelichting van het doel
 • 2.5 minimum GPA

Natuurlijk Structuur: 36 studiepunten; 12 kern cursussen, die de laatste Capstone natuurlijk ook.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Consortium of Boutique Universities helps students achieve economic and social progress through a student-centric approach to education. Our small colleges allow us to offer exceptional, personali ... Lees meer

The Consortium of Boutique Universities helps students achieve economic and social progress through a student-centric approach to education. Our small colleges allow us to offer exceptional, personalized and flexible student services as well as a quality education at an affordable price. Lees Minder
VS Online , Zwitserland Online , San Diego , Washington , Londen , Genève + 5 Meer Minder