Master of arts diploma in de economie (ma)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Arts Degree in Economie

Het diploma curriculum bestaat uit een kern en twee mogelijkheden: Global Economics and Financial Economics. De optie Global Economics stelt studenten in staat om kennis te maken met de wereldwijde economie, samen met onderzoeks- en technische vaardigheden, voor zakelijke economische analyse die wordt gewenst door consultancybedrijven, overheidsinstanties, multinationale bedrijfskorporaties en internationale organisaties.

De optie Financiële Economie biedt studenten essentiële analytische en technische vaardigheden in zowel economie als financiële analyses die door consultancybedrijven, effectenmaatschappijen en andere verwante bedrijven in beleggingsdiensten, zoals beleggingsbankieren, beleggingsfondsen en verzekeringen gewenst zijn.

Vereisten voor de opleiding (45 eenheden)

Het 45-eenheidsprogramma bestaat uit kernvereisten, die samen met de optie Financial Economics of Global Economics moeten worden genomen. Een minimum van 23 eenheden moeten bestaan ​​uit cursussen op 500 vakken.

Toelating tot Master of Arts Degree in Economics

Toelating tot de Master of Arts in Economics aan het College of Business and Economics is een twee-stappen proces. Studenten moeten eerst worden toegelaten tot de universiteit en dan moet voldoen aan de eisen van het College voor de toelating tot graduate programma's.

Voor toelating tot de universiteit, moeten aanvragers hebben:

 • Stuur een officiële CSU Graduate Application aan de universiteit
 • (U moet een account maken om de applicatie in te vullen.)
 • Een baccalaureaat van een geaccrediteerde instelling, of een gelijkwaardige academische voorbereiding, zoals bepaald door de toelatingscommissie en de Universiteit Outreach of een andere geschikte campus autoriteit.
 • Twee officiële transcripten, die de verificatie van de bacheloropleiding moet bevatten.
 • Een puntengemiddelde (GPA) van tenminste 2,75 (4,0 = A) in hun laatste 90 kwartaal (of 60 semester) eenheden geprobeerd en goed staand bij de laatste college die werd bijgewoond.
 • Een test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) score van tenminste 79 (internet gebaseerde test), 213 (computer versie) of 550 (papieren versie) voor de aanvragers die een bachelor's degree behaald aan een school waar Engels was niet de voornaamste taal van instructie.
 • Naast de toelatingseisen van de universiteit moeten kandidaten voor het afstuderen van programma's in het College of Business and Economics het volgende indienen:
 • Afzonderlijke Graduate Programma Toepassing aan het College of Business and Economics.
 • (U moet de toepassing downloaden en MS Word gebruiken om het te vullen).
 • GRE moet worden genomen op GRE (www.gre.org). Een minimum cumulatieve score van 900 op de mondelinge en kwantitatieve secties van de GRE General Test, en een minimumscore van 2.5 op het analytische schrijfgedeelte van de GRE algemene test. De aanvragers moeten een gemiddelde score van 2,75 punten hebben in de laatste 90 kwartaal eenheden geprobeerd.
 • Verklaring van Doel.


Voor toelating tot ingedeelde diploma in Economie, moeten aanvragers voldoen aan de bovenstaande toelatingsvereisten plus de volgende vereisten: equivalent van de baccalaureaat in de economie in Cal State LA Of afronding met een B (3.0) gemiddelde van een aantal vooropleidingscursussen geselecteerd door een afdeling Economische en Statistische adviseur in Cal State LA; Indiening van een programma, inclusief electieven, bij het College of Business and Economics Advisement Center.

Als kwalificerende cursussen nodig zijn, moeten ze vooraf worden aangewezen. Zij kunnen opleidingen voor bovenafdeling en vooropleiding omvatten.

Het college onderzoekt het potentieel van elke kandidaat, rekening houdend met alle academische werkervaring, verantwoordelijkheidsgraad en andere factoren die het potentieel voor succes van het individu kunnen beïnvloeden. Aanvragers worden beoordeeld op de verdiensten van hun eigen aanvraag in vergelijking met die van alle andere aanvragers voor het kwartaal.

Studenten die worden toegelaten maar niet in het kwartaal registreren, dienen te worden aangemeld bij de universiteit en betalen een andere inschrijvingsvergoeding indien zij toegang tot een toekomstig kwartaal aanvragen. Er is geen uitgestelde toelating. Heraanpassing aan het CBE is niet nodig als een overname binnen een academisch jaar wordt aangevraagd. Studenten die hun CBE-afstudeerapplicatiebestand willen herleiden voor toelatingsoverweging, dienen een brief te sturen naar de Associate Dean voor Academische Zaken en Hulpbronnen, met vermelding van het kwartaal waarvoor zij toelating vragen. Voor de brief moeten zij informatie bevatten over activiteiten die zij hebben ondernomen sinds de eerste aanvraag. Houd er rekening mee dat, tenzij een formele afwezigheid wordt verleend, verlopende studenten die niet in een bepaald kalenderjaar minstens twee kwartalen bijwonen, hun voortdurende registratieprivileges verliezen en moeten concurreren voor overname met alle andere aanvragers.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Cal State L.A., a member of the California State University (CSU) system, offers excellent and innovative educational opportunities to an urban student population that reflects the diversity of the Lo ... Lees meer

Cal State L.A., a member of the California State University (CSU) system, offers excellent and innovative educational opportunities to an urban student population that reflects the diversity of the Los Angeles basin. Lees Minder