Master of Arts creatieve richting - leiderschap in de context van de creatieve processen

Diploma University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master of Arts creatieve richting - leiderschap in de context van de creatieve processen

Diploma University of Applied Sciences

grafisch

Het Specialized Degree Creative Direction - management in de context van de creatieve processen (MA) gericht op mensen met een eerste graad in de vorm van bachelor of diploma die willen naast haar beroep of anderszins, met inbegrip van familie verplichtingen te verwerven andere graad. Het Master programma is bedoeld als een opeenvolgende programma in de eerste plaats aan de afgestudeerden van de bacheloropleiding Graphic design DIPLOMA Hochschule die een uitgebreide Designers onderwijs krijgen van bachelor naar master's degree. Bovendien, expliciet aan de orde ontwerpers en designers met diploma's van andere universiteiten die op zoek zijn naar een master's degree om hun professionele en interdisciplinaire verdere kwalificatie.

De afstandsonderwijs bereidt studenten voor op verantwoordelijke posities in design, media en het bedrijfsleven. Het is ontworpen voor uitbreiding, consolidatie en specialisatie van het ontwerp en het bestuur en het beheer van taken op het gebied van de activiteit van de grafische vormgeving en creatieve productie.

De Master Program Creative Direction - management in de context van de creatieve processen is vooral virtueel afstandsonderwijs met interactieve online colleges uitgevoerd op zaterdag. De tests van het onderwijs meester afstand kan worden achtergelaten bij de vele landelijke studiecentra DIPLOMA University. is de normale periode 5 semester, sterke beroepsmatige blootstelling Indien nodig, bijvoorbeeld de studies kunnen worden zonder verdere collegegeld verlengd met maximaal 4 semesters.

Carrièremogelijkheden na master Creative Direction - management in de context van de creatieve processen

De afgestudeerden van afstandsonderwijs creatieve richting - leiderschap in de context van de creatieve processen (MA) worden mogelijk gemaakt door het curriculum van de masteropleiding, het hele scala van eisen van de grafische vormgeving en creatieve productie functies van het management, project- en procesmanagement en bemiddeling en consulting praktijk.

Een primaire werkterrein is gericht op leidinggevende posities in de nationale of internationale bedrijven en instanties. Een tweede werkterrein is de ondernemende initiatief. De inhoud van de masteropleiding te bereiden beslist voorafgaand aan hun eigen bedrijf of te helpen te versterken en te optimaliseren.

Verdere werkterreinen zijn, zowel in de sector consulting en training, bijvoorbeeld. b. in het faciliteren van kwaliteitsontwikkeling processen of in de vorm van advies of opleiding door ondernemingen.

normale periode

Afstandsonderwijs: 5 semesters / 120 ECTS De werkelijke studietijd kan worden uitgebreid onderzoek kosteloos maximaal 4 semesters over de normale periode.

basislijn

Eerste studie: april 2016. Bij voldoende aantal deelnemers in de winter semester (oktober) en in de zomer termijn (april).

accreditatie

Geaccrediteerd door de accreditatie agentschap FIBAA

Collegegeld

Afstandsonderwijs: 297,00 € / maand (Totaal bedrag € 8,910.00 plus eenmalige examengeld van € 915,00.)

studie vorm

Afstandsonderwijs met online aanwezigheid events via de online campus van het universitair diploma; Part-time studie

toelatingseisen

Succesvolle afronding van de bachelor's degree (of diploma) aan de DIPLOMA universiteit of bij een andere universiteit of hogeschool (in de disciplines grafisch ontwerp, visuele communicatie of vergelijkbare reacties) of op zijn minst gelijkwaardig buitenlands diploma in hetzelfde vakgebied met een standaard studie periode van ten minste zes semesters.

Bewijs van creatieve vaardigheden door middel van een portfolio van je eigen werk.

Voor aanvragers van professioneel gerelateerde onderwerpen als kunst, architectuur, enz. een afzonderlijke procedure is voorzien.

Het vorige beroepskwalificatie onderzoek moet zijn afgerond met een minimum graad van 2,5. Kandidaten met een slechtere eindcijfer leggen hun geschiktheid voor een master's degree in een evaluatiegesprek is met de selectiecommissie.

statements

Afgestudeerden krijgen het certificaat van een masteropleiding met een certificaat en geschreven in het Engels "Diploma Supplement" en een "Transcript of Records" (Transcript of Records), internationaal vermelding als academicus met een Master's degree. Na de Bologna besluiten is de master's degree is een voorwaarde voor het ontvangen van een promotie.

Deze school biedt programma's in:
  • Duits
Diploma University of Applied Sciences
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Apr. 2019
Oct. 2019
Duration
Duur
5 semesters
Deeltijd
Price
Prijs
297 EUR
Afstandsonderwijs: 297,00 € / maand
Locations
Duitsland - Germany Online
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Apr. 2019
Duitsland - Germany Online
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Oct. 2019
Duitsland - Germany Online
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan