Master of Arts (toegepaste)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Arts (Toegepaste)

Bent u geïnteresseerd in een carrière onderwijzen van Engels als tweede taal in het buitenland, op universitair niveau? Sommige landen, zoals die in Azië, moet u een Masters niveau kwalificatie om dit te doen. Waikato's Master of Arts (Toegepaste) biedt u de kwalificatie die u nodig heeft.

U zult Waikato's Master of Arts (Toegepaste) (MA (Applied)) te voltooien door het bestuderen van documenten op specialistische onderwerpen. Uw studies zullen u de vaardigheden die je nodig hebt om het buitenland te werken geven. Je zou al te werken in een ander gebied van het talenonderwijs in Nieuw-Zeeland en na te denken over post in het buitenland, dus je zou willen de kwalificatie die u nodig hebt om dit te doen krijgen.

Enkele van de onderwerpen die u zult bestuderen zijn specifiek voor MA Waikato's (Applied). Deze onderwerpen zijn discourse analysis en docent cognitie studies. Een ander kenmerkend onderwerp dat wordt steeds belangrijker is de theorie en concepten van het Engels voor academische doeleinden. Wanneer u dit onderwerp te bestuderen, leert u hoe u de studenten die aan het doen zijn hogere graden en onderzoek te leren, zodat je de vaardigheden die je nodig hebt om de internationale studenten die post-graduate onderwijs te leren ontwikkelen. U zult het invullen van een diploma dat was de eerste in zijn soort in Nieuw-Zeeland - de MA (Applied) werd geïntroduceerd in 1992, en was de eerste toegepaste taalkunde graad die hier worden aangeboden.

Onderwijzend personeel

Tijdens uw MA (Applied), profiteert u door te worden gegeven door experts in hun vakgebied. Dr Diane Johnson is gespecialiseerd in de taalanalyse, syllabus en curriculum design, vakdidactiek, discoursanalyse, taal lerarenopleidingen en materialen design. Dr Roger Barnard is gespecialiseerd in taalkundige en culturele problemen waarmee immigranten en internationale studenten, tweede taal curriculum ontwerp en beoordeling, leraar cognitie studies, en taalbeleid en planning. Dr Ian Bruce is gespecialiseerd in tekst en genre studies, academisch schrijven en curriculum design, Engels voor academische doeleinden (EAP), lerarenopleiding en pedagogie.

Carrièremogelijkheden

Waar kan je MA (Applied) diploma u? U zult worden gekwalificeerd om Engels te onderwijzen in scholen en universiteiten in een aantal landen. Past afgestudeerden zijn gegaan om te bereiken in veel verschillende rollen, het beheren van een taalschool om betrokken te zijn bij academische administratie, coördineren taalcursussen aan het onderwijs in universiteiten, polytechs en Engels taal centra in Nieuw-Zeeland. Onze afgestudeerden hebben kansen op universiteiten in China, Zuid-Korea, Japan, Thailand, Indonesië, Taiwan en Mongolië opgenomen. Sommige afgestudeerden hebben ESOL eenheden in Nieuw-Zeeland scholen beheerd of gewerkt in de educatieve uitgeverij veld.

Praktische ervaring

Door het voltooien van de Postgraduate Diploma in Second Language Teaching (PGDipSLT), dat is de weg naar de MA (Applied), zult u worden blootgesteld aan practica georganiseerd door het programma en krijgen de kans om te leren onder begeleiding.

De toegepaste taalkunde programma heeft ook nauwe banden met de Universiteit van Waikato's Pathways College, door middel van hulp bij de professionele ontwikkeling, evenals het Engels programma aangeboden via Hamilton's Wintec.

Toelating en inschrijving

Om in aanmerking te komen voor toelating tot de MA (Applied), moet een student hebben doorgaans een HBO-opleiding of diploma van Onderwijs, en hebben met succes de Postgraduate Diploma in Second taalonderwijs (PGDip (SLT)) (of gelijkwaardig). Studenten moeten meestal B + gemiddeld behaald in de PGDip (SLT) (of equivalent) om over te gaan naar de MA (Applied).

Studenten wier eerste taal niet Engels moet een IELTS (academische) score van 6,5 te hebben met geen band lager dan 6.0 of een TOEFL (paper-based) score van 600, waaronder een test van schriftelijke Engels van 5.

Alle aanvragen worden bestudeerd door de progamma en aanvragers kan worden gevraagd voor een interview en / of schrijf een essay.

Toelatingscriteria kunnen variëren dus raadpleeg het juiste programma Graduate adviseur voor hun specifieke toelatingscriteria.

Laatst bijgewerkt op apr 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder