Master of arts (ma) in management en economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De moderne bedrijfswereld van vandaag is een snel veranderende managementomgeving. Globalisering dwingt bedrijven zich aan te passen op nieuwe manieren. Interacties tussen bedrijfsproblemen en macro-economische marktomstandigheden intensiveren. Om deze uitdagingen aan te pakken, hebben managers behoefte aan universele toepasselijke vaardigheden en interdisciplinaire economische inzichten. De Master's Degree in Management en Economie is een gelegenheid om deze essentiële basis te verwerven.

Belangrijkste kenmerken

World-class faculteit: De MA in Management en Economie is bevoorrecht om een ​​voortreffelijke faculteit op te zetten in economische, zakelijke en empirische methoden. De afdeling Economie van de Universiteit van Zürich staat voorop in de Duitstalige regio's en behoort tot de top wereldwijd

Innovatief, kwaliteitsgericht programma : Wij zijn een onderzoeksgerichte instelling die theorie combineert met een sterke focus op cutting edge empirische methoden. Ons unieke multidisciplinaire programma voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en bereidt de studenten voor voor een breed scala aan carrièremogelijkheden in multinationale organisaties, economische instellingen en academia.

Internationale vooruitzichten : De Master of Arts in Management en Economie reageert op de groeiende bedrijfsbehoefte van internationaal verzorgd talent en geeft studenten de nodige tools om de complexe eisen van een steeds geglobaliseerde economie aan te pakken. Onze professoren brengen in de klas een schat aan internationale ervaring. Ook studenten komen uit verschillende landen. Een groot deel van de masterprogam wordt in het Engels geleerd. Duitse taalvaardigheden zijn geen vereiste.

Concurrerende kosten : er zijn geen aparte kosten voor het masterprogramma . Studenten betalen alleen de tweejaarlijkse collegegeld van 700 CHF dat alle studenten die aan de universiteit van Zürich zijn ingeschreven, onderhevig zijn aan.

Toelating : De toelating tot de masteropleiding is gebaseerd op de succesvolle afronding van een bacheloropleiding in bedrijf of economie.

De stad Zürich : Zurich is al jaren in de wereld van de wereld met de hoogste kwaliteit van leven. De stad biedt tal van culturele en recreatieve activiteiten en een uitstekend netwerk van openbaar vervoer. Zürich is een internationale stad met aangename grootte (bevolking van 340.000) en gemakkelijk te leren kennen. Zürich is een leuke plek om je meester te krijgen. De grote universitaire gemeenschap en de specialisatie in economisch onderzoek hebben het een belangrijk Europees kenniscentrum gemaakt.

Laatst bijgewerkt op jun 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

We, the Faculty of Economics at University of Zurich, are the leading Business Administration and Economics Faculty in Switzerland and belong to the best Business Administration and Economics Facultie ... Lees meer

We, the Faculty of Economics at University of Zurich, are the leading Business Administration and Economics Faculty in Switzerland and belong to the best Business Administration and Economics Faculties in Europe. Lees Minder