Master of Arts (MA) in internationaal management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Arts (MA) in International Management

Management carrière in een leidinggevende positie

&nbsp

De Master's degree in International Management biedt een uitgebreid programma dat u bereidt zich voor op een internationale carrière.

&nbsp

De twee jaar durende studie programma omvat innovatie management op te nemen technologische prognose, commercialisering en de bescherming van intellectuele eigendom in besluitvormingsprocessen. Schatten en evalueren van corporate risico, risicomanagement in waardecreatie en financiën, en continentaal-Europese recht en het vennootschapsrecht zijn integrale onderdelen van onze International Management diploma.

&nbsp

Een Master's degree van SRH Universiteit voor Toegepaste Wetenschappen in Berlijn is een uitstekende basis voor de aanpak van het beheer van taken in de industrie of voor het realiseren van uw academische aspiraties naar een proefschrift.

&nbsp

* Internationale omgeving


De internationale omgeving aan onze universiteit voor Toegepaste Wetenschappen aanwezig is bij onze studenten als onze cursussen. 41% van de studenten (in de masteropleiding meer dan 80%) studeren aan de Universiteit van Berlijn SRH zijn uit landen over de hele wereld. In onze programma's die we nemen internationale aspecten van het bedrijfsleven en culutural leven in het merendeel van de modules zoals Contract & Company Law, Corporate Social Responsibility, Intercultureel Management, International Risk Management, of de buitenlandse handel.

&nbsp

&nbsp

MA in International Management programma-inhoud

&nbsp

4 Semester, project-gebaseerde studies in Berlijn op International Management. Gespecialiseerd in strategie en Contract Management, Compliance, Zakelijke Communicatie, Project Management, Innovatie en Global Management.

&nbsp

De elementen van onze programma's te combineren:

 • Project-gebaseerde studie
 • Real-life project werken
 • Moderne training
 • Zeer gerichte masteropleiding dat studenten biedt met gespecialiseerde vaardigheden in International Risk Management.

&nbsp

4 Semester, project-gebaseerde studies in Berlijn op International Management:

&nbsp

1. Risk Management

 • Risk Management in Value Creation
 • Risk Management in Financiering
 • Internationale Contract-en vennootschapsrecht


2. Contract Management

 • Contract Knowledge Management
 • Onderhandelingen over en Conflict Management
 • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


3. Innovatie Management

 • Technologische prognose en commercialisatie Strategieën
 • Strategische Network Management
 • Internationale bescherming van intellectuele eigendom


4. Global Management

 • Global Strategic Management
 • Intercultureel management
 • Internationale juridische kader voor de Buitenlandse Handel

&nbsp

&nbsp

Toelatingsvoorwaarden

&nbsp

* Academische vereisten


Voorwaarde voor toelating tot de masteropleiding is een bachelor-of een gelijkwaardige academische graad. Succesvolle afronding van de bacheloropleidingen op het gebied van Business Administration, Economische Engineering, of Information Systems bevatten in het algemeen de belangrijkste academische ervaring voor toelating.

&nbsp

Echter, de aanvragers beschikken over niet-economische graden zijn nog steeds welkom om te solliciteren: Kwalificatie zal worden bepaald door de individuele aandacht van onze toelatingscommissie; moet verder cursussen nodig zijn, deelneming aan passende bacheloropleidingen zal mogelijk worden gemaakt.

&nbsp

* Taalvaardigheden


De gehele opleiding wordt gegeven in het Engels. Alle aanvragers moeten voldoende blijken te zijn taalvaardigheid om de toelating te ontvangen. Het bewijs worden geaccepteerd in de vorm van een

 • TOEFL ®-test: 550 (paper-based), 213 (computer-based) of 80 (internet-based)
 • IELTS (academische) minimale score van 6,5
 • TOEIC minimale score van 730.

Moet de aanvrager een native speaker Engels of hebben afgerond van een bachelordiploma of gelijkaardig programma onderwezen volledig in het Engels, de taal eis kan worden afgeweken.

&nbsp

Terwijl Duitse taal vaardigheden zijn niet verplicht voor toelating, bieden wij cursussen Duits aan toegelaten studenten gratis met het oog op een betere communicatie te vergemakkelijken, terwijl het leven in Duitsland.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

SRH Hochschule Berlin- being as international as its location - is state-approved and accredited by the scientific advisory council. You will study in the center of Berlin, at the Ernst-Reuter-Platz n ... Lees meer

SRH Hochschule Berlin- being as international as its location - is state-approved and accredited by the scientific advisory council. You will study in the center of Berlin, at the Ernst-Reuter-Platz named after the first governing mayor of Berlin. Lees Minder