Master of Arts (MA) in industrieel ontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Arts (MA) in Industrial Design

Industrieel ontwerp opleiding combineert een creatieve en geesteswetenschappen onderwijs met technische kennis. De studenten worden blootgesteld aan specifieke ontwerp taken, die hen voor te bereiden op de samenwerking met de industriële wereld en voor onafhankelijke design werk. De Academy werkt samen met veel industriële installaties, die het mogelijk maakt de ontwerpconcepten ontwikkeld tijdens de cursus om te evolueren naar prototypes en aan potentiële fabrikanten in de industrie tentoonstellingen in Polen en in het buitenland worden gepresenteerd.

Studio of Product Interpretation

Hoofd: professor Jadwiga Filipiak
Assistent: dr Artur Świtalski

Het doel van de cursus is om studenten met het vermogen en de kennis die nodig is om te werken in een ontwerpteam evenals fungeren als zelfstandig ontwerper te bieden. De student leert over de culturele, fysieke en psychologische behoeften van de mens. De onderwerpen hebben betrekking op de vorming van de directe omgeving, terwijl de nodige aandacht wordt geschonken aan de behoeften van gehandicapten. De aangeboden zal helpen onderwerpen de leerlingen hun vaardigheden te ontwikkelen om waar te nemen, te herkennen en te definiëren het ontwerp behoeften om hen heen, onderzoekt de functies creatief en leveren een creatieve planning / design reactie.

Meubeldesign 3

Head: Mateusz Wróblewski

De cursus is gericht op het verstrekken van de studenten met een kennis van meubels ontwerpen en zijn brede culturele context. Het curriculum zal omvatten materialen te experimenteren, een zoektocht naar nieuwe oplossingen met conventionele functies, en het leren meubels te zien als een vorm die een interieur definieert, zodat studenten worden opgeleid om de convergentie van de kern kenmerken van meubilair zien als een object dat wordt verondersteld op de standaardvoorschriften van de ergonomie, stabiliteit en duurzaamheid voldoen. Bovendien zal de studio leren studenten om meubels te zien als een resultaat van het fabricageproces waarbij bepaalde technieken. Studenten worden aangemoedigd om de gebeurtenissen in de meubelindustrie wereldwijd te volgen. Diverse werk teams zal worden vastgesteld.
Resultaat: studenten zullen de vaardigheden zowel om meubels te ontwerpen verwerven en hun unieke, individuele benadering van toepassing op het ontwerpen. Afgestudeerden zullen een MA-diploma in Interior Architecture of meubelen ontwerp Kunst ontvangen.

Studio voor educatieve projecten en Industrial Synergy

Hoofd: professor Katarzyna Laskowska
Assistent: Dorota Januszek

Het doel van deze cursus is om de studenten de vaardigheden om te werken in de industrie. Het verkrijgen van dergelijke vaardigheden en competenties zal afgestudeerden in staat stellen om onafhankelijk ontwerp banen in multidisciplinaire teams te ondernemen en te lanceren projecten in massaproductie. De studenten krijgen een overzicht van de ontwerpprocessen en aanverwante activiteiten.
- Inleiding tot professionele ontwerpen,
- Teamwerk,
- Project management voor massaproductie,
- Zetten ontwerpen in productie,
- Verantwoord project management,
- Bijwonen van internationale design workshops en onderzoek.
Toepasselijk onderwijsmethoden:
- Inleidende lezingen,
- Trainingen, presentaties, seminars,
- Tutorials in de studio en externe deskundige overleg,
- Eigen project werk student,
- Team werk; opdrachten wordt gegeven, afhankelijk van het aantal studenten en fasen van het project aan de gang,
- Presentaties, tentoonstellingen,
- Student betrokkenheid bij het toezicht op de fabricage van prototypes bij een meubelfabriek of het ASP-model winkel,
- Jaarlijkse tentoonstellingen,
- Bevordering van projecten en ontwerpen, bijvoorbeeld industrie tentoonstellingen, folders, uitnodigingen, etc.

Keramiek in architectuur

Hoofd: professor Ewa Twarowska-Sioda
Assistenten: Grzegorz Olech / Piotr Masztalerz

Het doel van deze cursus is om studenten met de vaardigheden en kennis te bieden voor het gebruik van keramiek in de architectuur. Naast de tutorials en projectwerk, wordt de cursus omvat presentaties van keramische vormgeving werk en opleiding in de technische vaardigheden en technologieën, met inbegrip van schimmel gebouw, engobes, beglazing, stoken enz. Deze zullen dienen om de studenten zoeken naar nieuwe oplossingen en het overwinnen van conventies te stimuleren. De proefpersonen moeten student activiteiten in interieurs (hotels, kerken, huizen, winkels) als in open ruimtes (steden, tuinen, parken, pleinen) triggeren. De studenten kunnen de omvang en de grootte, kleur en keramisch materiaal te selecteren, aan te passen deze aan hun individuele behoeften.

Studio van Industrieel Product Ontwerpen

Hoofd: professor Tomasz Matuszewski
Assistent: Łukasz Stawarski

Elke student zal worden gevraagd om een ​​ontwerp te leveren op een thema gekozen uit een reeks van hoogleraar suggesties. Een individueel onderzoek zal worden uitgevoerd, inclusief een beoordeling van het ontwerp materialen, concept richtlijnen, schetsen, tekeningen en 3D-modellen. Dit ontwerp werk zal de studenten helpen in hun onafhankelijke beoordeling van het ontwerp materialen, het formuleren van de richtlijnen en uitgebreide concepten voor het object. Verder is de cursus zal de studenten te helpen bij het ontwikkelen van hun bewustzijn van de cruciale context kwesties, met inbegrip van sociale, culturele, natuurlijke, ethische, ergonomisch, commerciële en industriële. De studenten zullen het gedrag en de behoeften van mensen en de groei van de beschaving en cultuur te beoordelen. Zij zullen leren over de nieuwe materialen en technieken die beschikbaar zijn, en zal de mogelijkheid om ontwerprichtlijnen te leveren met betrekking tot hun conclusies op de omringende omstandigheden te krijgen. De nadruk zal op verantwoorde en creatieve ontwerpen worden geplaatst.

Laatst bijgewerkt op aug 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Poznan University of Arts has been in existence for over 90 years. It was established in 1919 as the School of Decorative Arts and was later transformed into the State Institute of Art.

The Poznan University of Arts has been in existence for over 90 years. It was established in 1919 as the School of Decorative Arts and was later transformed into the State Institute of Art. Lees Minder