Master of Arts (MA) in het interieur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Arts (MA) in Interior Design

&nbsp

De belangrijkste doelstelling in het interieur training is het ontwikkelen van de student gevoeligheid en ruimtelijk inzicht. Om dit doel te bereiken, de leerlingen te leren en deel te nemen aan de ontwikkeling van een architectonische taal, met architectuur wordt gezien als de kunst van de ruimte vormen en het integreren van alle artistieke disciplines. Het creëren van een besef van verantwoordelijkheid voor de sociale gevolgen van het ontwerp acties is een ander belangrijk onderdeel in het interieur training. Artistieke gevoeligheid, creativiteit, een professionele aanpak en know-how zijn de cruciale concepten interieur school. De grondige studie syllabus omvat training in ontwerptechnieken en andere gespecialiseerde cursussen.

&nbsp

&nbsp

Studio Ontwerp van het Landschap

CULTUUR EN NATUUR verband houdende dynamische Landschap het ontwerp en architectonische vormen (ook wel aangeduid als physiotectonics)

&nbsp

Hoofd: professor Włodzimierz Dreszer

&nbsp

Het curriculum zal bestaan ​​uit seminars, tutorials en overleg over de cultuur-gerelateerde ruimtelijke planning en landschap vorming.De onderwerpen omvatten het volgende:


MA studies
De cursus helpt de studenten ontwikkelen de volgende vaardigheden:
- Het definiëren van problemen en vragen te stellen over de toestand van de ruimte,
- Analyse van een geselecteerde landschap ruimte,
- Synthese en het formuleren van creatieve concepten,
- Het opnemen van verbale ideeën in de structuren van vormen en ruimtes,
- Het creëren van ruimte voor evenementen,
- Ontwerp aanpak van ruimtelijke vraagstukken met betrekking tot de culturele, natuurlijke, fysieke en psychologische kenmerken van de mens,
- Theoretisch (beschrijvende) en de visuele presentatie van een ontwerp project
Het gehele curriculum zal worden gebaseerd op de planning richtlijnen en design oplossingen voor een locatie gekozen door de student.

Studio van Bionics een

&nbsp

Hoofd: professor Marek Owsian
Assistent: dr. hab.Konstancja Pleskaczyńska

&nbsp

De studenten zullen worden geïntroduceerd om de basisbegrippen van bionica-gerelateerde ontwerp gedurende het 1e jaar van de studies. Het verkrijgen van inspiratie uit de natuur als een bron van uitstekende structurele en functionele oplossingen is een van de fundamentele concepten achter bionica. Door het analyseren van de natuurlijke elementen en landschappelijke structuren, Bionics ontwikkelt conclusies voor het ontwerp van formulieren, die duidelijk verband houden met deze inspiraties. De studenten zullen leren over de basisprincipes van de ruimtelijke modellering en maakt kennis met de materialen voor het bouwen object te leren kennen. Het doel van de cursus zal zijn om de studenten 'gevoeligheid te stimuleren, met name in de richting van de natuurlijke omgeving, hun opmerkzaamheid te scherpen en hen te leren apt conclusies te trekken.

&nbsp

&nbsp

Studio van Object Design

&nbsp

Hoofd: professor Jolanta Usarewicz-Owsian
Assistent: Marcin Konicki

&nbsp

Het curriculum zal op zoek visuele formule voor de oorspronkelijke functies en nieuwe objecten. Studenten worden onderwezen in de basisprincipes van het ontwerpproces. Ze zullen leren over de volgende fasen van het ontwerp werk: het idee achter een object, een analyse van de functie en ergonomie, toegepaste technieken en materialen, presentatie methoden, tot aan het bouwen en samen te werken met de aannemer prototype. De reikwijdte van de onderwerpen in verband met de functionaliteiten van de objecten zal de studenten een grondige kennis van alle ontwerpen fasen, zodat ontvangen als professioneel ontwikkelen van hun eigen object ideeën.


MA studies
- Analytisch denken vaardigheden,
- Diepgaande studies van toegewijde specialistische vraagstukken,
- Vermogen om de nieuwe technologieën te gebruiken,
- Methoden voor de presentatie voor hun eigen unieke ideeën,
- Project-en productie management bij het aangaan van planten.

&nbsp

&nbsp

Studio Product Design 2

&nbsp

Hoofd: dr Marzena Wolińska
Assistent: Jacek Gałek

&nbsp

De belangrijkste doelstelling van de cursus zal zijn om de studenten (ofwel alleen werken of in teams) te voorzien van de mogelijkheid om verschillende ontwerp vraagstukken op te lossen op een logische en innovatieve manier. De problemen op te lossen zijn die kenmerkend zijn voor de menselijke leefruimte. De studenten zullen kiezen voor een van de vier beschikbare onderwerpen die zich richten op het praktische gebruik van keramiek en glas producten. Creatieve houding zal worden ontwikkeld door middel van een grondige evaluatie van het onderwerp, om naar de relevante theorieën en eerder toegepaste oplossingen te leren kennen.Van de student project moet beschikken over praktische functies, een interessante en juiste vorm, en moet worden technisch haalbaar is. Opleiding zal worden gegeven in beeld en mondelinge presentatievaardigheden.

Laatst bijgewerkt op jan 2012

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Poznan University of Arts has been in existence for over 90 years. It was established in 1919 as the School of Decorative Arts and was later transformed into the State Institute of Art.

The Poznan University of Arts has been in existence for over 90 years. It was established in 1919 as the School of Decorative Arts and was later transformed into the State Institute of Art. Lees Minder