Master of Arts (MA) in het bankwezen en financiën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Algemene beschrijving


De Master of Arts (MA) in Bank-en Financiewezen biedt geavanceerde economie opleiding en stelt studenten in onder-nemen zelfstandige economische, project-georiënteerde opdrachten. De mate kwalificeert studenten om posities in de economisch georiënteerde carrière te bezetten en om verdere studies in te voeren op Doctor niveau.

Structuur van de studies (CP = ECTS-studiepunten): De vier velden van onderzoek verschillen met betrekking tot specifieke eisen. In de Bank-en Financiewezen, zijn 33 CP verworven in verplichte velden, samen met een minimum van 27 CP op het gebied van corporate finance, financiële economie, kwantitatieve financiën en financiële diensten. Een minimum van 6 CP worden verkregen in elk van de velden van de politieke economie en bedrijfskunde. Studenten hebben ook de keuze van zich te concentreren op individuele onderwerpen. Ten slotte is de Master's thesis goed voor nog eens 30 CP.

Belangrijkste kenmerken

World-class faculteit: De MA in Bank-en Financiewezen heeft het voorrecht gebruik te maken van een uitstekende faculteit in de economie, het bedrijfsleven en empirische methoden. De Universiteit van Zürich departement Economie op de eerste plaats in de Duitstalige regio's en behoort tot de top wereldwijd

Innovatief, kwaliteit-driven programma: Wij zijn een research-georiënteerde instelling die theorie combineert met een sterke focus op geavanceerde empirische methoden. Ons unieke, multidisciplinaire programma voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en bereidt studenten voor op een breed scala aan carrièremogelijkheden in multinationale organisaties, economische instellingen, en de academische wereld, onder anderen.

Internationale oriëntatie: De Master of Arts in Management en Economie speelt in op de groeiende zakelijke behoefte van internationaal talent verzorgde en rust studenten met de tools om omgaan met de complexe eisen van een steeds meer geglobaliseerde economie. Onze professoren brengen in de klas een schat aan internationale ervaring. Studenten, ook afkomstig uit verschillende landen. Sommige cursussen van de Master programmapictogram worden onderwezen in het Engels. Duitse taal vaardigheden zijn een vereiste.

Concurrerende Kosten: Er zijn geen aparte kosten voor de masteropleiding. Studenten betalen alleen de tweejaarlijkse collegegeld van 700CHF dat alle studenten ingeschreven aan de universiteit van Zürich zijn onderhevig aan.

Toelating: Toelating tot de MA is gebaseerd op de succesvolle voltooiing van een bachelor diploma in Business of Economics.

De stad Zürich: Al jaren heeft Zurich gerangschikt onder de steden in de wereld met de hoogste kwaliteit van het leven. De stad biedt een schat aan verschillende culturele en recreatieve activiteiten en een uitstekend netwerk van openbaar vervoer. Zürich is een internationale stad met aangename grootte (340.000 inwoners) en gemakkelijk te leren kennen. Zürich is een aangename plaats om je Master te halen. Het grote universitaire gemeenschap en de specialisatie in economisch onderzoek hebben het tot een grote Europese kenniscentrum.

Laatst bijgewerkt op okt 2011

Over de school

We, the Faculty of Economics at University of Zurich, are the leading Business Administration and Economics Faculty in Switzerland and belong to the best Business Administration and Economics Facultie ... Lees meer

We, the Faculty of Economics at University of Zurich, are the leading Business Administration and Economics Faculty in Switzerland and belong to the best Business Administration and Economics Faculties in Europe. Lees Minder