Master of Arts (MA) in de schilderkunst

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Arts (MA) in de schilderkunst

&nbsp

De student kan de meest geschikte van de verschillende schilder-en kunst stof klassen. De leerplannen verschillen van klas tot klas, variërend van onderwijs die de conventionele schilderkunst technieken om experimentele studies omvat de meest moderne schilderkunst concepten. Ook de studenten selecteert u de tekening klassen, die zij beschouwen zichzelf het meest in aanmerking komt voor. Het bereik van de tekenklas syllabi omvat geregelde karakter studies en experimentele waarneming van de tekening als een autonome artistieke taal. Tekenen is een verplichte cursus voor al onze studenten.

&nbsp

&nbsp

Studio van Textile Arts een

&nbsp

Hoofd: professor Anna Goebel

&nbsp

Deze studio combineert van conventionele technieken met experimenten om een ​​platform te bieden voor ervaringsgerichte uitwisseling en het stimuleren van echte diversiteit voor elke student in staat zijn om hun interesses te ontwikkelen. Het curriculum omvat workshops, tutorials, lezingen, presentaties en projecten op maat. Krijgen de studenten praktische kennis en maak kennis met de theorieën achter de mainstream weeftechnieken weten, handgeschept papier, batik, vilt en applicaties. We stimuleren de leerlingen om hun eigen evoluerende zoektocht naar innovatie te voeren door te verwijzen naar de traditionele technieken uit een roman perspectief. Wij nodigen experimenten die leidt tot het creëren van unieke textiel en de ontwikkeling van gepersonaliseerde expressie. De onderwerpen die zijn ontwikkeld in samenwerking met de studenten door de diepgaande discussies.Het niveau van de vaardigheden van de student en hun onafhankelijke benadering van het werk bepalen de aard van de taken. Het doel van de studies is om artistieke bewustwording vorm en de vaardigheden voor creatieve questen te ontwikkelen door nadruk te leggen op het belang van het proces zelf als een methode om doelen te bereiken.

Drawing Studio 11

&nbsp

Hoofd: Bogdan Wojtasiak
Assistent: Katarzyna Klich

&nbsp

Het curriculum omvat model schilderen met betrekking tot leitmotieven, open-air lessen, oefeningen van de verbeelding van trefwoorden, maar ook de studenten zelf onderwerpen. De begrippen ruimte, beweging en object zal worden geprobeerd. Het is verplicht voor de studenten om hun schetsboeken houden als een voortdurende persoonlijke record. Tijdens de MA studies, worden de studenten gevraagd om hun eigen op maat gemaakte leerplannen die zullen worden overeengekomen in overleg met de docenten te bouwen.We vermijden dat de verdragen en voor een verscheidenheid van student artistieke benaderingen.

&nbsp

&nbsp

Schilderij Studio 2

&nbsp

Hoofd: Dominik Lejman

&nbsp

Het curriculum zal de nadruk leggen de gelijke belang van de theoretische grondslagen en praktische opleiding voor de persoonlijke voortgang van een student. Het uitgangspunt voor het begrijpen van de discipline van het schilderen is een omgeving die een breed scala aan instrumenten en methoden, die onbeperkt toegang tot alle hedendaagse manieren van werken met een beeld toe biedt. Naast de intensieve studies van de traditionele manieren van expressie, zal de studio benadrukken uitgebreide vormen van artistieke schilderen. Lesgeven is niet beperkt tot een bepaald genre, maar de tutorials zijn gebaseerd op verwijzingen naar het verleden kunstgeschiedenis, met zijn krachtige context, tot de meest recente kunst.Al deze voorgestelde thema's zijn slechts een startpunt in de algehele beoordeling van de voortgang van een student, die de formele kwaliteiten van hun werk en hun conceptuele aanpak omvat.
MA studies
1. Reductie
2. Reconstructie
3. Redefinition

Schilderij Studio 12

&nbsp

Hoofd: professor Janusz Marciniak Assistant: Kamil Banach

&nbsp

Fundamenten van het ambacht van het schilderen. Het werken met de verbeelding en de studies van de natuur, conceptualisatie van een idee en visie. Kunst als een praktische, sensuele en spirituele ervaring. De belangrijkste kwesties: samenstelling en constructie, kleur fatsoen en abstracte orde in de schilderkunst, de illusie van ruimte en de organisatie van het vliegtuig in de schilderkunst, poëtische geest en symbolische betekenis, plus het materiaal karakter van een kunstwerk, en de relatie tussen esthetiek en ethiek.

Laatst bijgewerkt op jan 2012

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Poznan University of Arts has been in existence for over 90 years. It was established in 1919 as the School of Decorative Arts and was later transformed into the State Institute of Art.

The Poznan University of Arts has been in existence for over 90 years. It was established in 1919 as the School of Decorative Arts and was later transformed into the State Institute of Art. Lees Minder