Master of Arts (MA) in de grafische kunst

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Arts (MA) in Graphic Arts

&nbsp

De traditionele studio's van typografie, lithografie, diepdruk, zeefdruk, offset en digitale afbeeldingen leren de vaardigheden die, wanneer onder de knie, kunnen gratis experimenteren en volwassen artistieke expressie. De studenten worden vertrouwd gemaakt met diverse grafische technieken om zo te kunnen degenen die vinden ze het meest geschikt zijn voor hun eigen artistiek werk te selecteren.

&nbsp

&nbsp

Boekdruk

&nbsp

Hoofd: professor Andrzej Bobrowski
Assistent: Agnieszka Cholewińska

&nbsp

Studenten zullen leren over de traditionele persen technieken, waaronder hout graveren, linoleum drukken, gips hoogdruk en op maat gemaakte afdrukken methoden. Het doel van de cursussen het zal zijn om de studenten op te leiden om hun eigen stukken te creëren in plaats van het kopiëren van de vorige concepten.Training zal worden verstrekt aan de studenten helpen om treffend te overwegen de twee fasen van af te drukken schepping: de matrix en de print zelf. De studenten zullen worden aangemoedigd om synthetiseren en om hun werk te vereenvoudigen. Een ander doel van de cursus zal zijn om de studenten om hun kennis te gebruiken om efficiënt op te lossen de creatieve uitdagingen waarvoor zij staan ​​onderwijzen, en om ze volledig bewust zijn van het creatieve proces als een zoektocht als ze ernaar streven om hun beperkingen te overwinnen. Een brede studie van de artistieke graphics zal worden verstrekt, die de historische achtergrond en hedendaagse trends, met een bijzondere nadruk gelegd op boekdruk.

&nbsp

&nbsp

Compenseren

&nbsp

Hoofd: professor Grzegorz Nowicki
Assistent: dr. Krzysztof Balcerowiak Laboratory: Michał Tatarkiewicz

&nbsp

Studenten zullen leren over het gebruik van verschillende artistieke technieken tijdens hun eerste jaar van de studies.Zij zullen ook worden aangemoedigd om te zoeken naar hun eigen middelen en gebieden van artistieke expressie. In het tweede jaar de studenten zullen kiezen voor de werkplaatsen waar zij willen uitvoeren op hun studie.

&nbsp

Lithografie

&nbsp

Hoofd: professor Stefan Ficner
Assistent: Maksymilian Skorwider Laboratorium: Ryszard Wojciechowski

&nbsp

Studenten leren de basisprincipes van de plaat drukken en krijgen van de mogelijkheden die noodzakelijk zijn voor verdere studies en voor de ontwikkeling van hun artistieke houding. Er zal een focus op gevoelige afbeelding waarneming, inclusief mastering grafische vaardigheden en een diepgaande kennis van de relevante begrippen en concepten. Meet-ups zullen worden geregeld in de werkplaats voor de praktijk en discussie, alsook om de werken zo nodig te corrigeren. Bovendien zullen lezingen in de hedendaagse grafische kunst worden gegeven. In de 1e en in het 2e jaar zullen de studenten worden toegewezen onderwerpen waarover aan het werk.Hun vooruitgang in het beheersen van lithografie zullen worden beoordeeld, samen met hun prestaties met betrekking tot het gebruik van de verworven vaardigheden om hun persoonlijke artistieke houding.

&nbsp

&nbsp

Intaglio

&nbsp

Hoofd: professor Piotr Szurek
Assistent: Marek Glinkowski
Laboratorium: Katarzyna Salińska

&nbsp

Deze cursus introduceert de studenten de basis van de graphics. De studenten zullen leren over de technieken van droge naald, ets, aquatint, vernis mou, etc. en in staat zal zijn om deze te combineren. Het curriculum wordt veelzijdig, flexibel en afgestemd op de totale opleiding niveau als elke student de voorkeuren. Project werk zal worden onderworpen aan de goedkeuring en het overleg met het hoofd van de afdeling. Het zal worden benadrukt dat het afdrukken niet is gewoon een mechanische methode van kopiëren, maar ook een instrument om een ​​artistieke scheppingsdaad.De studenten zullen leren over diepdruk technieken en grafische kunst in een bredere context. Bovendien zullen ze worden aangemoedigd om hun artistieke gevoeligheid te stimuleren om zo te kunnen om hun eigen persoonlijke creaties te lanceren.

&nbsp

&nbsp

Zeefdruk

&nbsp

Hoofd: professor Mirosław Pawlowski
Assistent: Jarosław Janas
Laboratorium: Paweł pacura

&nbsp

Het doel van de cursus is de studenten te voorzien van de mogelijkheid om zelfstandig te werken, zowel op het gebied van de gebruikte methoden en artistieke expressie. Bijzondere nadruk wordt gelegd op het beheersen van de noodzakelijke vaardigheden (die zal worden bereikt door een scala aan praktijklessen tijdens de 2de en 3de jaar van de studies). De studenten zullen dan volgen op maat curricula, werken van 3 tot 4 onderwerpen. De cursus zal de studenten om hun creativiteit te stimuleren.Elk project wordt individueel besproken en doorlopende begeleiding zal worden verstrekt in de volgende fasen.

Laatst bijgewerkt op jan 2012

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Poznan University of Arts has been in existence for over 90 years. It was established in 1919 as the School of Decorative Arts and was later transformed into the State Institute of Art.

The Poznan University of Arts has been in existence for over 90 years. It was established in 1919 as the School of Decorative Arts and was later transformed into the State Institute of Art. Lees Minder