Master of Arts (MA) in de fotografie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Arts (MA) in Fotografie

&nbsp

In de studio zijn er gerealiseerd onderwerpen met betrekking tot fotografie als autonome uitdrukking verwijst naar de traditie maar ook fotografie als een dialoog met de andere media: intermedia en computer fotografie. Studenten zijn ook bereid om te werken aan de reclame fotografie markt. Praktijk voltooit lezingen over de geschiedenis van de fotografie, fotografie technieken, hedendaagse fotografie en nieuwe media. Studenten hebben tot hun beschikking: laboratorium, darkrooms, zaklamp studio, continu licht studio, computer-studio en een bibliotheek.

&nbsp

&nbsp

Studio van Ruimtelijke prestaties

&nbsp

Hoofd: dr Miroslaw Balka
Assistent: Karolina Kubik

&nbsp

Het doel van de studio is om de status van de ruimtes om ons heen te beoordelen, en een poging tot het vormen van hen op een creatieve manier te maken.Door het definiëren van onze eigen plek en het uitwisselen van standpunten met de mensen die staan ​​voor andere plaatsen, de studenten tot stand zones van communicatie en hun interactie te beoordelen. De studenten voeren zowel op de school zelf en in de stad plaatsen. Hun voornemen dat de aandacht van het publiek te vestigen op de sociale en politieke kwesties die hun omgeving beïnvloeden. Doelstellingen: de studenten de mogelijkheid om artistieke quests, waarvan de omvang zal worden onderworpen aan hun unieke voorkeuren en vaardigheden te verwerven ondernemen. Ze krijgt de mogelijkheid om de openbare ruimte te beheren, zonder afbreuk te doen aan hun autonome artistieke omgeving. Ze zullen ook leren niet bang te zijn door de ruimte van anderen.

&nbsp

&nbsp

Studio van Videokunst

&nbsp

Hoofd: professor Marek Wasilewski
Assistent: Hubert Czerepok

&nbsp

Het curriculum is gericht op het bestuderen van de diversiteit van de hedendaagse kunst en structuren om een ​​discussie op gang over de definitie van kunst in het gezicht van de culturele, sociale en technische veranderingen aan de gang. Het doel van de studies is toe te staan ​​de leerlingen om te leren van de unieke kenmerken van intermedia videokunst en hen aan te moedigen actief kunst media vorm met respect voor hun artistieke en sociale aantrekkingskracht, en om kritisch kunnen beoordelen van de gebeurtenissen en processen in zoals videokunst. Het definiëren van houding ten opzichte van de werkelijkheid is een van de richtlijnen van onze activiteiten. Nadruk gelegd op het ontwikkelen van een persoonlijke, unieke beeld van de wereld van kunst, in een poging een beeld van de wereld om ons heen te creëren.Videokunst zelf vormt een poging om de structuur van de echte wereld te onderzoeken en in staat zijn haar attributen op te nemen. Op deze manier de video kunt de relevante paradigma's, het creëren van een nieuwe artistieke realiteit.
Tijdens de cursus moeten de studenten:
1. Leer meer over de mijlpaal gebeurtenissen van videokunst in Polen en in het buitenland.
2. Meester het gebruik van eenvoudige video-apparatuur.
3. Leren de basisprincipes van de film te bewerken.
4. Begrijp de grondslagen van videokunst esthetiek.
5. Begrijp de unieke eigenschappen van de video-media en hun artistieke en maatschappelijke context.
6. Kunnen rechtvaardigen en presenteren van de inhoud van hun eigen werk.
7. Ontwikkelen van de vaardigheid van de onderneming onafhankelijke artistieke quests.
8. Verbeteren van de mogelijkheden van het beoordelen van een 's eigen werk.

&nbsp

&nbsp

Studio van ruimtelijke transformatie en ontwikkeling

&nbsp

Hoofd: professor Andrzej Syska
Assistent: Piotr Bosacki

&nbsp

De studio onderzoekt de definities, evenals de wijze van waarnemen, in kaart brengen, ontwerpen en het vormen van ruimte, met inbegrip van alle mogelijke transformaties. Wij richten ons op het naderen van het concept van de ruimte, zowel in een conventionele manier, waarin verschillende objecten en evenementen (met inbegrip van artistieke identiteitskaarten) verweven in een 3D omgeving, en op een alternatieve manier, met een "virtuele" benadering van de verschillende mogelijkheden en gevolgen te onderzoeken van de status in de ruimte (inclusief niet-artistieke degenen). Afgestudeerden krijgen de vaardigheden om een ​​reeks specifieke instrumenten te gebruiken in kaart ruimte en zal in staat zijn om een ​​unieke benadering van de ruimte de vorming van handelingen aan te bieden. Studenten zullen in staat zijn om projecten waarin ruimte, zowel echte als in de virtuele wereld, zal gebruikt worden in een unieke, creatieve manier te ontwikkelen.

&nbsp

&nbsp

Studio van interactiviteit

&nbsp

Hoofd: professor Sławomir Sobczak
Assistent: Jakub Jasiukiewicz

&nbsp

Het stimuleren van de sterke betrokkenheid van de kunstenaar en het publiek in de vorming van een media-en sociale omgeving is de focus van het curriculum. Interactieve optredens omvatten het gebruik van elektronische media, multimedia, unieke interfaces, software, applicaties en tools, evenals een scala van activiteiten om de barrière tussen de kunstenaar en het publiek te overwinnen en kritisch te beoordelen hun relatie. Het curriculum is gericht op het onderwijzen van de leerlingen om de objecten of gebeurtenissen te voorkomen dat al te veel los van het publiek, en in plaats daarvan aan de studenten in het gebruik van spellen als hun belangrijkste strategie in artistieke prestaties, met het spel met betrekking tot de procedures, de communicatie, niet aan te moedigen -lineariteit, hypertekstualiteit, navigatie, telemetrie, provocativeness etc.Projecten kunnen worden uitgevoerd in de volgende gebieden:
- Interpersoonlijke communicatie,
- Publieke mededeling,
- Virtuele communicatie.
Afgestudeerden zullen in staat zijn om actief artistieke relaties in communicatie te ontwikkelen, zowel op het gebied van elektronische media en in de directe sociale interacties. De studenten zullen leren hoe interactieve artistieke boodschappen te creëren.

&nbsp

&nbsp

Studio van Performance Art en Multimedia

&nbsp

Hoofd: professor Izabella Gustowska
Assistent: Raman Tratsiuk

&nbsp

De belangrijkste focus is de interface - de mens - de werkelijkheid relatie. Nadruk wordt gelegd op verwijst naar de boodschap van de openbare of particuliere ruimte en aan de kunstenaar als de uitvoerende medium (in video-performance of interactieve performance acts).Lopend onderzoek en dag-tot-dag ervaring zijn belangrijke referenties als goed, met de cruciale rol van de kunstenaar zijn commentaar te geven, te grijpen, te provoceren, te bouwen en de status quo deconstrueren door happenings, performances, flash mobs etc. in openbare of particuliere ruimten . De doelstellingen van de cursus ook inhouden dat de studenten met de mogelijkheden om op te treden door middel van performance kunst, multimedia en openbare ruimte acties. De studenten zullen leren hoe ze boodschappen in de media en hoe tot die handelingen record te maken.

Laatst bijgewerkt op jan 2012

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Poznan University of Arts has been in existence for over 90 years. It was established in 1919 as the School of Decorative Arts and was later transformed into the State Institute of Art.

The Poznan University of Arts has been in existence for over 90 years. It was established in 1919 as the School of Decorative Arts and was later transformed into the State Institute of Art. Lees Minder