Master of Arts (MA) in de economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MA in Economie aan de universiteit van Zürich biedt geavanceerde economie opleiding en stelt studenten in staat om onafhankelijke economische, projectgerichte opdrachten te ondernemen. De graad kwalificeert studenten om posities in economisch georiënteerde beroepen te betrekken en verder te gaan op doctoraal niveau.

Structuur van studies (CP = ECTS-kredietpunten): De vier vakgebieden verschillen met betrekking tot specifieke eisen. In de economie wordt de complexe interrelatie tussen markten bestudeerd. 30 CP worden verworven in verplichte vakken, samen met een minimum van 30 CP uit de macro-economie en economisch beleid, micro-economie en management en 6 CP in de gekozen politieke economie. Daarnaast moet een minimum van 6 verdere CP op het gebied van bedrijfsadministratie worden verworven. Studenten hebben ook de keuze om zich te concentreren op individuele vakken. Tenslotte staat de master's thesis voor een verdere 30 CP.

Belangrijkste kenmerken

World-class faculteit: De MA in Economie is bevoorrecht om een ​​voortreffelijke faculteit op te zetten in economische, zakelijke en empirische methoden. De afdeling Economie van de Universiteit van Zürich staat voorop in de Duitstalige regio's en behoort tot de top wereldwijd

Innovatief, kwaliteitsgericht programma : Wij zijn een onderzoeksgerichte instelling die theorie combineert met een sterke focus op cutting edge empirische methoden. Ons unieke multidisciplinaire programma voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en bereidt de studenten voor voor een breed scala aan carrièremogelijkheden in multinationale organisaties, economische instellingen en academia.

Internationale vooruitzichten : De Master of Arts in Management en Economie reageert op de groeiende bedrijfsbehoefte van internationaal verzorgd talent en geeft studenten de nodige tools om de complexe eisen van een steeds geglobaliseerde economie aan te pakken. Onze professoren brengen in de klas een schat aan internationale ervaring. Ook studenten komen uit verschillende landen. Sommige cursussen van de Master progam worden in het Engels geleerd. Duitse taalvaardigheden zijn een vereiste.

Concurrerende kosten : er zijn geen aparte kosten voor het masterprogramma . Studenten betalen alleen de tweejaarlijkse collegegeld van 700 CHF dat alle studenten die aan de universiteit van Zürich zijn ingeschreven, onderhevig zijn aan.

Toelating : De toelating tot de masteropleiding is gebaseerd op de succesvolle afronding van een bacheloropleiding in bedrijf of economie.

De stad Zürich : Zurich is al jaren in de wereld van de wereld met de hoogste kwaliteit van leven. De stad biedt tal van culturele en recreatieve activiteiten en een uitstekend netwerk van openbaar vervoer. Zürich is een internationale stad met aangename grootte (bevolking van 340.000) en gemakkelijk te leren kennen. Zürich is een leuke plek om je meester te krijgen. De grote universitaire gemeenschap en de specialisatie in economisch onderzoek hebben het een belangrijk Europees kenniscentrum gemaakt.

Laatst bijgewerkt op jun 2017

Over de school

We, the Faculty of Economics at University of Zurich, are the leading Business Administration and Economics Faculty in Switzerland and belong to the best Business Administration and Economics Facultie ... Lees meer

We, the Faculty of Economics at University of Zurich, are the leading Business Administration and Economics Faculty in Switzerland and belong to the best Business Administration and Economics Faculties in Europe. Lees Minder