Master of Arts (MA) in de economie en bedrijfskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Algemene beschrijving


De Master of Arts (MA) in Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Zürich biedt u een voortgezette academische opleiding op het gebied van economie. De mate kwalificeert u tot het aangaan van academisch gerichte beroepen of je studie op een doctoraat niveau. Met de Master of Arts in Economics van de Universiteit van Zurich je kunt zelfstandig werken in een academische en projectmatige manier. Door de masteropleiding heb je bewezen dat je gekwalificeerd zijn om veeleisende en meer dan gemiddelde professionele en academische taken nemen.

Toelating tot de masteropleiding koers gaat altijd een Bachelor's degree in een economisch onderwerp uit een universiteit of een gelijkwaardig diploma. De faculteit kan de toelating tot de masteropleiding uiteraard afhankelijk van het bewijs van aanvullende kennis en vaardigheden die zijn verworven voor of tijdens de masteropleiding studies.

Op het niveau van de Master's, studenten hebben een zekere vrijheid om hun studies te organiseren en kies cursussen. We raden aan dat studenten het opstellen van hun persoonlijke studieplan aan het begin van hun studie en het plan afronding van de modules dienovereenkomstig. Omdat de meerderheid van de cursussen worden aangeboden op een jaarlijks ritme (wat minder vaak), is deze planning nodig om de Master's degree in de tijd te voltooien.

Leerdoelen


Met de Master of Arts in Economics and Business Administration van de Universiteit van Zurich je kunt zelfstandig werken in een academische en projectmatige manier. Houders van diploma deze master zijn gekwalificeerd om zelfstandig te werken in een academische en projectmatige manier.

Werken bij

Een graad in business administration kwalificeert de houder om te werken aan een executive niveau op gebieden van activiteit, zoals financiële en investment management, controlling, corporate organisatie, strategische business management, human resource management en marketing.

Structuur van de studies


Het curriculum is ingericht in contextuele in de tijd coherent modules. Een aantal punten wordt toegekend voor elke volle module die overeenkomt met de gemiddelde hoeveelheid werk die nodig is om met succes te voltooien van de module. De mate kwalificatie wordt toegekend als de student verdient het benodigde aantal punten binnen vijf jaar met inachtneming van de voorwaarden van de studie. De meerderheid van de lezingen worden gehouden in het Duits of Engels.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen verplichte, verplichte optioneel en keuzevakken. Een totaal van 120 punten moeten worden bereikt voor de masteropleiding. Dit komt overeen met een onderzoeksperiode van twee jaar, als je studeert full-time.

Part-time studie zijn mogelijk. Je moet niet vergeten dat alleen punten die niet verdiende meer dan 5 jaar geleden kan worden beoordeeld voor de masteropleiding.Laatst bijgewerkt op okt 2011

Over de school

We, the Faculty of Economics at University of Zurich, are the leading Business Administration and Economics Faculty in Switzerland and belong to the best Business Administration and Economics Facultie ... Lees meer

We, the Faculty of Economics at University of Zurich, are the leading Business Administration and Economics Faculty in Switzerland and belong to the best Business Administration and Economics Faculties in Europe. Lees Minder