Master of Arts (MA) in de beeldhouwkunst

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Arts (MA) in Sculpture

&nbsp

In aanvulling op de conventionele, "old-school" beeldhouwen technieken, de Academy biedt alternatief syllabi. Parallel met echte ruimte sculptuur stellen wij een nieuw concept van de beeldhouwkunst en zijn omgeving het gebruik van nieuwe technologieën, met inbegrip van virtuele ruimte. De studenten kunnen hun klassen met betrekking tot hun eigen voorkeuren voor het ontwikkelen van hun vaardigheden op beeldhouwen onze uitstekende metaal gieterij, en de workshops in keramiek, kunststoffen en stenen, evenals professionele holografische studio.

&nbsp

&nbsp

Studio van Sculpture 3

&nbsp

Hoofd: professor Danuta Mączak
Assistent: dr Karolina Komasa

&nbsp

MA studies

&nbsp

zoekwoord thema taken op een groot aantal sociaal-culturele en milieukwesties.Op basis van zoekwoorden werk is een trigger voor de studenten om stukken van beeldhouwwerk te creëren vanuit het perspectief van hun eigen unieke verbeelding, intuïtie en ervaring en geven hun eigen individuele perceptie van de wereld. De studenten kunnen volgen hun eigen op maat gesneden onderwijsprogramma in overleg met de professoren.

&nbsp

&nbsp

Studio van Sculpture 5

&nbsp

Hoofd: professor Wiesław Koronowski
Assistent: Igor Mikoda

&nbsp

Beeldhouwen een naakt of een portret, een zogenaamde geïdealiseerde afspiegeling van de werkelijkheid, is in feite een proces van het definiëren van ruimtelijke relaties. Beeldhouwen kan vergeleken worden met het instrument van cognitie tuning, is niet echt een verhaal van het model, maar eerder van de relaties van de kunstenaar in staat is geweest om te ontdekken. Nauwkeurige reproductie van de natuur kan een doel op zichzelf worden en - afhankelijk van het deel van de creatieve verkenning.De besproken kwesties zijn de volgende:

MA studies
- Intuïtie als een bron van kennis in het proces van het vormen sculpturale vormen,
- Het ontwikkelen van een besef van de middelen van artistieke expressie in de taal van de beeldhouwkunst

Studio van Sculpture 1

&nbsp

Hoofd: Professor Jozef Petruk
Assistent: Rafał Kotwis

&nbsp

Studies in de natuur en oefeningen om de verbeelding uit te breiden zal bestaan ​​uit de basis van het curriculum. De lessen zullen de studenten de nodige vaardigheden die hen zal helpen oplossen van de problemen van de samenstelling, uitgedrukt zowel door middel van de verbeelding en formeel onderzoek. Persoonlijke expressie door middel van kleine sculpturen zullen een belangrijke ervaring.De studenten hebben een kans om een ​​gieterij en een metalen verwerken en lassen winkel zien een kennis van beeldhouwen technieken te krijgen en dus ook leren hoe de ruimtelijke organisatie van het milieu te bereiken. De doelstellingen van de cursus worden de studenten voorzien van:

MA studies
- Hoe groepen van cijfers beeldhouwen,
- Hoe de moderne media te combineren met de klassieke beeldhouwkunst,
- Hoe de openbare ruimte te gebruiken voor hun eigen creatieve expressie.

Studio van Sculpture 8

&nbsp

Hoofd: professor Kazimierz Raba
Assistent: Jarosław Bogucki

&nbsp

Het curriculum is gebaseerd op het concept van het beeldhouwen materialen. Het gebruik van materialen is belangrijk en van invloed op een beeld voor een groot deel.De studenten zullen tegenkomen workshops, zoals het keramiek atelier, slotenmaker de winkel, plastic verwerkingsbedrijf, en non-ferro metalen gieterij. Het gebruik van stenen materialen in de 8ste studio studenten in staat stelt om de traditionele technieken en technologieën die nodig zijn in het werk van een beeldhouwer te leren. Het curriculum biedt handvaardigheid opleiding en creativiteit verbetering taken gebaseerd op studies van de natuur. De kwaliteit en de redenen voor het gebruik van een bepaalde techniek moet worden gerechtvaardigd door de aard van de taak. Het werk zal worden gedaan op een zodanige wijze dat de unieke vaardigheden en voorkeuren van elke leerling aan te passen.

&nbsp

Studio van Ruimtelijke activiteiten

&nbsp

Hoofd: professor Marcin Berdyszak
Assistent: Tomasz Drewicz

&nbsp

Deze cursus wordt uitgevoerd als een reeks van seminars, bij welke items zullen worden tentoongesteld en besproken.De realisatie van de studenten 'het werk vindt plaats in ruimten die noodzakelijk zijn voor hun betekenis, zelfs buiten de studio of academie. Studenten zullen worden toegewezen aan een aantal taken met betrekking tot het ervaren van verschillende soorten van aanwezigheid in de ruimte. Dit zal werken met objecten, kant-en-klare producten en hun onderlinge relaties, dingen zelf zijn, schaal enz. Een waaier van media worden gebruikt van traditionele naar digitale technieken. De inhoud van de taken zal niet expliciet worden gedefinieerd in ieder geval, en zal evolueren van de belangen van de student en de persoonlijkheid. Hij is afgestudeerd in het 3e jaar van de studies moeten hebben hun gebied van de artistieke belangen en moet beschikken over de elementaire vaardigheden (verder dan puur technische vaardigheden) om persoonlijke artistieke doelstellingen te bereiken.

Laatst bijgewerkt op jan 2012

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Poznan University of Arts has been in existence for over 90 years. It was established in 1919 as the School of Decorative Arts and was later transformed into the State Institute of Art.

The Poznan University of Arts has been in existence for over 90 years. It was established in 1919 as the School of Decorative Arts and was later transformed into the State Institute of Art. Lees Minder