Master of Architecture II

The Cooper Union

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master of Architecture II

The Cooper Union

Master of Architecture II

DE MEESTER VAN DE ARCHITECTUUR II-programma zal uitbreiden naar twee studio VOOR DE academiejaar 2013-2014.

In aanvulling op het bestaande curriculum van Advanced Design Studio werk dat culmineert in een ontwerp-onderzoek Thesis project, de Kritiek, Geschiedenis en Theorie concentratie zal een intensieve een-jaar onderdompeling in de kritiek, geschiedenis en theorie van de architectuur. Nadruk wordt gelegd op benaderingen van bouwkundige analyse en geschiedenis, de rol en de hedendaagse relevantie van de theorie, en de relaties tussen theorie en ontwerp. Seminars zullen studenten voorbereiding voor een loopbaan bieden in de journalistiek, het onderwijs, en de uiteindelijke promovendi, met een breed inzicht in de culturele omstandigheden van de architectonische productie en een concentratie op excellentie in het schrijven. Analyse studio's bieden een diep inzicht in de formele en programmatische diversiteit van historische en hedendaagse architectuur, het proces van het ontwerp, en de potentiële mogelijkheden voor nieuwe benaderingen in de richting van theorie en praktijk. Een vereiste nadruk in Urbanism of Technologies of Representation zorgt voor dieper onderzoek naar specifieke gebieden van historische of hedendaagse architectuurtheorie.

Faculteit direct betrokken bij de Master of Architecture II-programma (in de studio's en seminars) omvatten Diana Agrest, die de Design Studio en Thesis regisseert, Lydia Kallipoliti, David Turnbull, Anthony Vidler, Michael Young, Pablo Lorenzo-Eiroa, Tamar Zinguer, Guido Zuliani en anderen. Gastdocenten hebben opgenomen Lucia Allais, D. Graham Burnett, Kurt Forster, Ruben Gallo, Adam Maloof, Joan Ockman, Gyan Prakash en anderen.

De Master of Architecture II post-professionele opleiding werd gelanceerd in 2009 om de visie en intellectuele strengheid van het undergraduate programma uit te breiden en maken een verdere ontwikkeling van de vooraanstaande positie van de school in de opleiding van architecten. Het staat open voor kandidaten met een eerste professionele graad in architectuur (Bachelor of Architecture of Master of Architecture I) van een programma geaccrediteerd door de NAAB of gelijkwaardige accreditatie bureau in een ander land.

Het programma dient professionals die willen blijven in de praktijk met hogere uitgaven voor onderzoek en ontwerp vaardigheden op de gebieden waarop het programma biedt specialisatie. Het bereidt bovendien mensen met een eerste professionele graden die wensen om parallelle loopbaan te ontwikkelen in het onderwijs en / of te blijven betrekken bij onderzoek naar een geschikte Ph.D. graad bij een andere instelling.

Aanvragers moeten minimaal een jaar werkervaring te voltooien na het behalen van hun eerste professionele graad van tevoren op het programma. De ontwerpstudio dient als een belangrijk onderdeel van het programma. Seminars adres de specifieke kenmerken van de concentraties en andere onderwerpen met gebruikmaking van het interdisciplinaire middelen die door de Cooper Union.

Concentraties in een of een combinatie van de drie gebieden aangeboden: theorie, geschiedenis en kritiek van architectuur, stedenbouw onderzoek en technologieën. Aankomende studenten zullen hun gebied (en) van concentratie verklaren tijdens de aanvraagprocedure.

Theorie, geschiedenis en kritiek van architectuur

Beschouwt vragen over de theorie en de kritiek op het modernisme en hedendaagse architectuur, de filosofie en de esthetiek van de architectuur, de mediatisering van de architectuur en bredere culturele en historische kwesties door middel van de kritische lezingen van teksten, de ontwikkeling van kritische projecten en een scriptie.

Urban Studies

Adressen kwesties centraal in het ontwerp, de planning en ontwikkeling van steden en regio's, waaronder studie van de morfologische, sociale en culturele gevolgen van de globalisering; het voortbestaan ​​van de lokale stedelijke culturen; herontwikkeling van het centrum van steden, voorsteden en exurbs; en problemen die specifiek zijn voor NewYork en vergelijkende steden.

Technologieën

Richt zich op technologische aspecten van het architectonisch ontwerp, representatie, planning en productie, zoals de impact van nieuwe informatie technologieën, nieuwe materialen en productieprocessen; hardware en software ontwikkeling; mapping en modellen; en de technologieën van de fabricage die van invloed zijn nieuwe ontwerpstrategieën. Dit gebied richt zich zowel op het economische, ethische en technologische dimensies en ontwerp mogelijkheden van duurzaamheid en ontwikkelingen in nieuwe structurele systemen, materialen en bouw assemblages.

Diploma-eisen: Master of Architecture II

Alle aanvragers aan de Master of Architecture II-programma moet eerder behaalde een bachelor in de architectuur of een master in de architectuur eerste professionele diploma van een school erkend door de NAAB of gelijkwaardige accreditatie bureau in een ander land. Het programma is opgebouwd uit twee fulltime opeenvolgende semesters met een afstudeerscriptie semester tijdens de daaropvolgende zomer sessie worden afgerond. Afstudeerscriptie presentaties zullen plaatsvinden tijdens de eerste week van het eerste semester volgend jaar van de studie van de student. Afgestudeerde studenten wordt verwacht dat zij alle 30 studiepunten van de diploma-eisen M.Arch II volledig in full-time continue resident studie aan The Cooper Union.

Proefschrift In april van het tweede semester voorafgaand aan de overgang naar Arch 413 Thesis, zal elke student verplicht om een ​​uitwerking van zijn of haar scriptie onderwerp en programma voor de herziening en goedkeuring door de faculteit presenteren. Afstudeerscriptie presentaties worden gemaakt in de eerste week van de val semester volgend jaar van de studie van de student.

Seminars Uit Concentratie Het wordt aanbevolen dat de studenten inschrijven voor cursussen uit de graduate programma (Arch 482, Arch 483 en Arch 485) om hun out-of-concentratie seminar eisen voldoen.

Graduate opleidingen in de Albert Nerken School of Engineering alsook geselecteerde bovenste niveau undergraduate keuzevakken kon beschikbaar voor Master of Architecture II studenten met voorafgaande toestemming van de academische adviseur en de individuele cursus instructeur worden gemaakt. Undergraduate opleidingen kunnen worden gebruikt om eisen voor alleen out-of-concentratie cursussen voldoen.

Onderwijs

Graduate Collegegeld De Cooper Union collegegeld kosten voor afgestudeerde studenten voor 2013-2014 is $ 19.800 per semester. Voor 2013-2014, elk geregistreerd ingenieursopleiding student ontvangt een volledige collegegeld beurs.

School of Architecture 2013-2014: De Master of Architecture II-programma is een drie-semester programma. Alle toegelaten studenten zullen worden beoordeeld collegegeld. Graduate beurzen beschikbaar voor geaccepteerde studenten van uitzonderlijke verdienste en / of nodig zijn.

School of Engineering 2014-2015: Studenten in de Master of Engineering programma geldt een toeslag van $ 1173 per krediet; 30 studiepunten totaal. Elke toegelaten Cooper Union alumnus invoeren van de graduate programma in de herfst van 2014 in aanmerking komt voor een halve collegegeld beurs voor twee jaar studie. Op verdiensten gebaseerde beurzen zullen beschikbaar zijn voor een selecte groep van zeer volbracht aanvragers in elke mate-toekenning afdeling. De deadline om te solliciteren voor Fall 2014 de toegang is 1 april 2014.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates