Master mode marketing en communicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Sociale veranderingen worden weerspiegeld in de evolutie van de mode, opgevat als een taal, waardoor een reeks waarden en identiteit slagen worden doorgegeven. De juiste definitie van de marketing acties, variërend van het concept van de merkpersoonlijkheid, de consument en de marktniches die is gericht op de parameters collectie te bereiken moet rekening houden met de ontwerper of het type van de punten verkoop alsmede het goede beheer en de communicatie van deze aspecten (een goed gedefinieerd merkimago, goed beheer van reclame of showroom en een goede relatie met de media, tot het organiseren van een evenement met beroemdheden uit), is het essentieel in een wereldwijde en concurrerende markt.

Dus, elke keer dat een specifieke opleiding op dit gebied, van een strategische en operationele kant, dat is om de professionele marketing en mode communicatie te bevorderen en verspreiden van het concept van de merkidentiteit en waarden van een product is vereist , het opstellen van een strategie die alle tools integreert binnen handbereik.

Een goede analyse geeft het overzicht van de markt, een goede strategie wijst ons de weg naar voren en een goede daad kan aanwezig zijn in de hoofden van onze doelgroep, waardoor optimale resultaten en omzet, terwijl het nog steeds wie we zijn.

DOELSTELLINGEN

Deze master onderzoekt de activiteit door creatieve bestuurders en marketing specialisten en communicatie in de mode-industrie vanuit een strategisch en theoretisch, maar vooral, door middel van een praktisch voorstel waarin studenten in staat stelt om professioneel beheer uitgevoerd een project van een modemerk.

Door middel van een theoretische en praktische methodologie studenten om strategische beslissingen over modemerken wordt bereid (in alles wat met de branding en operationele gebieden van de definitie van het product en retail strategieën) en communicatie en public relations ofwel het beheer van persbureaus, de ontwikkeling van het merkimago of mode-evenementen, de volle omvang van de kennis en vaardigheden uit te voeren een effectieve, duurzame en realistische manier.

Aan het einde van het programma om de nodige toegang tot de professionele wereld en om reële situaties en communicatiestrategieën van de mode marketing tools geconfronteerd.

Gericht aan

Afgestudeerden en afgestudeerden met ervaring in de mode of gebieden van communicatie en verdienstelijke bedrijf voor academisch curriculum en / of portfolio.

Toegang en Degree

Toegang universitair diploma (bachelor of graduaat) en de interne selectie. eigen masterdiploma uitgereikt door de Universitat Abat Oliva CEU wordt verkregen.

Curriculaire Route

Deze master's degree is het resultaat van het combineren van de academische curricula van de afgestudeerde van Marketing en Brand Management en Fashion Communicatie en PR voor modemerken.

Laatst bijgewerkt op nov 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicac ... Lees meer

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicación gráfica y audiovisual, del Diseño y la imagen de moda y de la Fotografía y creación contemporánea. Una nueva generación de creativos que reúna, además de los conocimientos técnicos necesarios para utilizar con eficacia las herramientas más avanzadas, una visión contemporánea de las nuevas tendencias conceptuales. De esta manera, facilitamos su incorporación al mercado laboral en las mejores condiciones. Lees Minder